IT-projektleder til agil og tempofyldt vækstvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

IT-projektleder til agil og tempofyldt vækstvirksomhed


Brænder du for projektledelse samt at have det direkte ansvar for at levere på én eller flere projekter? Har du lyst til at komme med på en spændende vækst og internationaliseringsrejse i en ung virksomhed med høje ambitioner? Har du en stærk teknisk indsigt, som du formår at kombinere med din helheds-og forretningsforståelse? Så læs endelig videre nedenfor, da du kan være vores nye kollega.

VORES PROFIL
Dansk Sundhedssikring A/S er på bare 12 år blevet Danmarks største udbyder af sundheds-forsikringer. Det er vi, som følge af vores sundhedsfaglighed, vores store fokus på data og ikke mindst vores dedikerede medarbejdere. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er det, der driver os.

OM STILLINGEN
Med reference til IT-udviklingschefen vil du få det overordnede ansvar for afdækning, modning samt implementering af IT-projekter og mindre opgaver på tværs af forretningsområderne. Herunder at sikre leverancerne indenfor planlagte tid, risikostyring, budget, kommunikationsplanlægning samt projektrapportering. Du vil ugentligt skulle levere en projektstatus til PMO-chefen, samt til projekternes styregrupper. Som projektleder er det dit ansvar at sikre koordineringen med de forskellige forretningsområder, sikre den organisatoriske implementering samt overgangen fra projekt til drift for samtlige af dine projekter.

Ansvaret dækker også at du i samarbejde med PMO-chefen løbende udvikler projektmodellen samt kontinuerligt bidrager til at modne projektudførslen.

I din dagligdag vil du også kunne se frem til at blive en essentiel sparringspartner for ledelsen i en virksomhed med korte beslutningsprocesser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • At gennemføre IT projekter, der understøtter både driften og kunderejsen i en periode med vækst og internationalisering.
  • Direkte ansvar for at levere på én eller flere projekter
  • Projektstyring herunder risikostyring, kommunikation og projektrapportering.
  • Projektrapportering for styregrupper i PMO-regi
  • I samarbejde med PMO-chefen løbende udvikling af projektmodellen

Succeskriterier i stillingen:
Forretningen ser dig som en kompetent sparringspartner og har tillid til at du har den nødvendige forståelse for forretningen til at kunne implementere ønskerne og behovene. Du formår at levere dine projekter indenfor aftalte scope, økonomi og tidslinje. Herunder hurtig eskalering ved risici for budgetoverskridelser. Du er kendt for at kunne holde hovedet koldt, selv når tingene går stærkt samt for din evne til, at kunne skabe struktur i kaos.

DIN PROFIL
Dine tidligere jobtitler er ikke afgørende for os. Det vigtigste er, at du kommer med stærke samarbejdskompetencer og +5 års relevant erfaring inden for IT-udvikling f.eks. som projektleder. Det er et plus, hvis det er inden for forsikring eller pensionsbranchen. Du vil skulle agere i en teknisk organisation så det er en fordel, hvis du har arbejdet som forretningsudvikler eller har en teknisk indsigt, som du formår at kombinere med din helheds- og forretningsforståelse. Derudover forestiller vi os, at du har erfaring med ledelse af komplekse projekter i et dynamisk miljø med mange aktører.

Som person er du eksekveringsstærk og vant til, at indtage den ledende rolle. Du ved, at du er god til det du laver, men du er også klar over, at du er en del af et team og inddragelse af kollegaer fra egen afdeling samt resten af organisationen, er en forudsætning for at kunne lykkedes i rollen. Andre vil derfor opleve dig som en imødekommende, løsningsorientret og proaktiv holdspiller, som er god til at skabe relationer og kan sætte struktur i kaos.

Du har styr på stakeholder management og din arbejdsstil er karakteriseret ved, at du er proaktiv, pragmatisk og involverende, med en autoritet og stærk gennemslagskraft. Du har både processen og målet for øje – du tager ikke et nej for et nej, og med din evne til, at tænke ud af boksen, formår du at finde nye løsninger på de udfordringer som du står overfor.

VI TILBYDER
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed. Vi vægter trivsel og livsbalance højt, hvorfor der er fleksible arbejdstider samt mulighed for hjemmearbejde op til to dage ugentligt, når du er godt inde i jobbet. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker og sund frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET
Hvis du mener at jobbet og vi som virksomhed kunne være et godt match, så glæder vi os til at modtage dit CV samt motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-udviklingschef, Bettina Trempenau på tlf. 26 61 61 39.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Herlev

Lignende jobs

  • It-chef i Ballerup

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • IT-chef
    • Ballerup
    Få mere info
  • It-chef i København

    The humanitarian sector is shifting to a new reality. Digital services are now mission critical for us in almost all parts of our operations. We depend on them as those we serve depend on us. .
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    [xxxxx] is looking for an innovative and efficient IT Project Manager to run our Must Win Battle Project focused on Digital Infrastructure.You will join the IT PMO in Group IT, consisting of Custo..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i Storkøbenhavn

    Head of IT Infrastructure Management to TDC NET – Copenhagen We are looking for a skilled Senior Manager in IT Infrastructure, who wants to be part of a substantial and game-changing transforma..
    • IT-chef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1