Management Advisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kunne du tænke dig en central rolle tæt på ledelsen i Group Legal & Compliance? Brænder du for at arbejde med strategi og processer indenfor såvel ledelse som legal/compliance? Så kan vi tilbyde en rigtig spændende jobmulighed til dig, som både er strategisk/rådgivende og koordinerende.

Om os | Bliv en del af udviklingen!

Nu er det helt rigtige tidspunkt at blive en del af Tryg! Udover at Tryg er det største skadeforsikringsselskab i Skandinavien med 7.500 kolleger, der hver dag skaber tryghed for vores 5,7 mio. kunder, vil du opleve en virksomhed i rivende udvikling, hvor forretningen nytænkes og digitaliseres. Også i Group Legal & Compliance er ambitionsniveauet højt og vi er derfor på udkig efter en Management Advisor, der arbejder baseret på tillid og som kan tage ansvar og bidrage til at fortsætte denne udvikling.

I Tryg er vi ambitiøse, vores forretning vokser og vi laver i disse år store forandringer. Vores ambition er at blive verdens bedste forsikringsselskab både når det gælder indtjening, medarbejdere og kunder.

Group Legal & Compliance understøtter denne rejse bl.a. ved på nordisk plan at levere forretningsnær og proaktiv rådgivning, undervisning og tools, sikre god dialog med myndigheder og andre interessenter, samt ved at monitorere compliancerisikoen og facilitere løbende mitigering af denne.

Som Management Advisor søger vi dig, der er ambitiøs og erfaren, og som kan sikre kvalificeret support og sparring til den juridiske direktør samt øvrig ledergruppe i Group Legal & Compliance, samt facilitere gode processer i forhold til et nyetableret Compliance Board med deltagere fra Trygs direktion og forretningsområder.

Om dit nye job | Sparringspartner til ledelse og facilitator af gode processer

I rollen som Management Advisor bliver du sparringspartner for en nordisk ledergruppe på 9 personer.

Rollen er strategisk og rådgivende men samtidigt også koordinerende, og du vil få en bred berøringsflade i hele organisationen. Rollen refererer til den juridiske direktør.

Primære opgaver for dig og teamet inkluderer:

  • Sikre planer for og opfølgning på strategiske initiativer i området, samt facilitere ledermøder og samlinger
  • Facilitere Trygs nyetablerede Complianceboard
  • Facilitere proces omkring Group Legal & Compliance’s leverancer til udvalg og fora
  • Facilitere Trygs interessevaretagelse i F&P
  • Udarbejde præsentationsmateriale, herunder leverancer til Tryg’s bestyrelse/udvalg/direktion, og Group Legal & Compliance kvartalsmøder
  • Udvikling af intern og ekstern kommunikation (fx LinkedIn)
  • Facilitere Group Legal & Compliance HR-processer i samarbejde med Tryg centrale HR-team, herunder rekruttering, onboarding, talentudvikling og MUS-processen
  • Diverse ad hoc opgaver

Om dig | Ambitiøs og modig advisor, der tager ansvar

For at blive en succes i rollen, er det vigtigt, at du kan samarbejde med hele organisationen - fra medarbejder til Executive Board.

Vi forestiller os, at du har mindst 3 års relevant erfaring, formentlig fra top-tier consulting eller som rådgiver til ledelse i en større virksomhed/advokatfirma, gerne indenfor Legal & Compliance området. Du er fortrolig med at lave forretningsanalyser og præsentationer, og du besidder en solid forretningsforståelse, samt ideelt set forståelse for Legal & Compliance området.

Som Management Advisor arbejder du selvstændigt og proaktivt. Du er opsøgende, tillidsvækkende og en stærk kommunikator. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, er god til at danne dig overblik, er struktureret og veksler uproblematisk mellem detaljen og overblikket. Det er samtidigt essentielt, at du besidder en høj integritet.

For at lykkes i rollen kræver det, at du til enhver tid er på forkant med planlægningen, er god til stakeholder management, samt at du evner at levere materialer i høj kvalitet og til rette tid.

Om os | dygtige kollegaer | Tillid, samspil og udvikling

Du kommer til at indgå som en facilitator i ledergruppen i et fagligt stærkt område. Vi er et område med forskellige kompetencer, og derfor er sparring og kompetenceudvikling vigtigt for os. Vi er her for at skabe resultater sammen som team. I området bygger vi på hinandens tillid. Vi tror på, at tillid og frihed under ansvar motiverer din nysgerrighed og giver dig mod på at yde en ekstra indsats.

Gode karrieremuligheder!

Du tilbydes et job med stort ansvar, mange opgaver og en bred berøringsflade. Indsigten og deltagelse i de ledelsesmæssige udfordringer er en naturlig del af jobbet. I takt med, at du udvikler dig i stillingen, vil der være gode karrieremuligheder fremadrettet i Tryg koncernen.

Bliv en del af teamet | Søg allerede i dag | Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk direktør Bettina Drejer Clausen, [email protected] ; +45 29 60 89 33. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende inviterer relevante kandidater til samtale.

Ansøgningsfrist: 31. marts 2023

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. april 2024 78
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83
18. april 2024 79
17. april 2024 80
16. april 2024 77
15. april 2024 84
14. april 2024 83
13. april 2024 86
12. april 2024 81
11. april 2024 82
10. april 2024 85
9. april 2024 81
8. april 2024 81
7. april 2024 93
6. april 2024 96
5. april 2024 95
4. april 2024 91
3. april 2024 86
2. april 2024 86
1. april 2024 93
31. marts 2024 99