Ingeniør med viden om trafiksikkerhed, data og statistik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vejdirektoratet skal arbejde endnu mere med data i trafiksikkerhedsarbejdet og til det har vi brug for dig. Statistik og trafiksikkerhed går hånd i hånd hos os, og det ønsker vi at styrke endnu mere. Derfor søger vi en kollega, der både er god til data- og statistikhåndtering og ved noget om trafiksikkerhed og vejudformning.

I Vejdirektoratet har vi bl.a. ansvaret for at sikre en trafiksikker udbygning og drift af det danske statsvejnet. Vi har desuden ansvaret for at indhente og formidle viden om de bedste trafiksikkerhedsløsninger samt tilvejebringelsen af den officielle ulykkesstatistik. Netop denne statistik danner grundlag for en stor del af vores viden og beslutninger.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er fokus på faglig sparring og trivsel. Du bliver en del af et team på ni kollegaer, der også arbejder med trafiksikkerhed og ulykkesstatistik. Du kan have tjenestested i enten København eller Aalborg, og der er mulighed for en til to hjemmearbejdsdage om ugen.

Dine opgaver
Dine primære opgaver vil bl.a. være:

  • at indgå i den daglige drift, udvikling og formidling af ulykkesstatistikken. Du vil bl.a. være med til løbende at skrive notater om ulykkerne på de danske veje.
  • i samarbejde med dine kollegaer at udføre og styre tværgående trafiksikkerhedsanalyser på statsvejnettet som f.eks. analyse af personskadeulykker på motorveje, mindre udviklingsprojekter og vidensindsamlinger.
  • at indgå i afdelingens løbende arbejde med trafiksikkerhed og samarbejde med Transportministeriet og andre kollegaer i Vejdirektoratet.

Hvem er du?
Du har en akademisk uddannelse som civilingeniør eller lignende og har erfaring med både trafiksikkerhed og databehandling. Du kommer fra f.eks. rådgiverbranchen eller en kommune.

Du skal have lyst til og interesse for at arbejde i krydsfeltet mellem den vejtekniske trafiksikkerhed og behandling af ulykkesdata.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • er i stand til at analysere problemstillinger omkring ulykkesudviklingen, trafikmønstre og vejudformning ud fra en teknisk vinkel og kan sætte ulykkestallene ind i en trafiksikkerhedsmæssig sammenhæng.
  • har erfaring med at bearbejde større datamængder, du kan kvalitetssikre tal, og du har en forståelse for sammenhænge mellem forskellige typer af data.
  • er god til at finde det interessante i store datamængder og til at formulere det, så det er forståeligt.
  • er vant til at arbejde med Excel og Excel Macro.
  • er videbegærlig og kan lide at arbejde systematisk.

Om os
Du bliver en del af en afdeling med 24 engagerede, erfarne og fagligt dygtige medarbejdere. Vi er inddelt i tre faglige teams: Trafiksikkerhed og ulykkesstatistik, Cykeltrafik og Havarikommissionen for Vejtrafikulykker. Du skal være en del af teamet Trafiksikkerhed og ulykkesstatistik.

Vi brænder alle for trafiksikkerhed og vil meget gerne dele vores viden med dig. Vi har alle ansvar for egne opgaver, men arbejder aldrig alene.

En væsentlig del af teamets opgave er sparring og samarbejde på tværs af Vejdirektoratet, noget vi også lægger vægt på i vores samarbejde internt i afdelingen.

Som medarbejder i Vejdirektoratet er der plads til din faglige og personlige udvikling. Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet, medarbejdertilfreds og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes i henhold til AC-overenskomsten med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi prioriterer, arbejdsliv i balance og der er derfor mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Trafiksikkerhed og cykling, hvor du ansættes enten på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V eller Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg øst.

Hvis du vil vide mere om stillingen…

…er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Steffensen på telefon 7244 3222.

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest den 26. november 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 49-50.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 26. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4