Vikarstilling: 6 måneders vikariat som jordemoder med ansvar for simulation og færdighedstræning, i afdeling for grav...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København Ø

Juliane Marie Centret

Er du jordemoder og har du lyst til at arbejde med simulationstræning og undervisning både mono- og tværfagligt i 10 timer om ugen, så er dette vikariat noget for dig.

Afdeling for graviditet, fødsel og barsel
Rigshospitalet varetager 25 % af Region Hovedstadens fødsler, hvilket svarer til ca. 5.500 fødsler om året. Udover ukomplicerede fødsler, varetager vi behandling, rådgivning, pleje og fødselsbetjening af en række højtspecialiserede funktioner, herunder diabetes, hjertesygdom, immuniserede samt ekstremt for tidlig fødte, vi har samtidig fokus på at bevare den normale fødsel. Fødegangen har afdelingsjordemoder i alle vagter.
Vi prioriterer det sammenhængende forløb for kvinderne og deres familier højt og ser graviditet, fødsel og barsel som en helhed. Afdelingen har forsknings- og uddannelsesmæssige forpligtigelser og ikke mindst stor interesse.
Fødeafdelingen er organisatorisk opdelt i en føde- og akutmodtagelse, et igangsættelsesafsnit, ni fødestuer og en in-house fødeklinik, samt 10 svangre senge. Vi er en del af den regionale hjemmefødselsordning. Vi har et tæt samarbejde med Neonatalklinikken og øvrige samarbejdende afdelinger på Rigshospitalet.

Simulation og færdighedstræning
Du kommer til at arbejde i et team bestående af læger, jordemødre og SSA. I har ansvaret for planlægning og afvikling af den obstetriske simulationstræning, samt andre undervisnings- og forbedringsinitiativer i Afdeling for graviditet, fødsel og barsel. Nogle undervisningsopgaver kan også ligge udenfor matriklen; herunder på Bornholm.
Du skal samarbejde bredt i og udenfor afdelingen, bl.a. med de udviklings- og forskningsansvarlige jordemødre, kvalitetsudviklingsjordemoderen og vicechefjordemødrene. I vil i fællesskab have ansvar for at implementere og sikre uddannelsesmæssige initiativer både indenfor jordemodergruppen, men også på tværs af faggrupper og specialer i JMC.
Der er afsat gennemsnitligt 10 timer ugentligt, fraset sommermånederne, til funktionen.
Fordelingen af timer til planlægning og undervisning kan være ujævnt fordelt over ugerne afhængig af arbejdsopgaverne og derfor er det vigtigt at du kan være fleksibel.

www.rigshospitalet.dk/simulation-jmc

Den vagtbærende del af stillingen
Du skal være indstillet på at varetage samtlige jordemoderfunktioner på fødegangen og i fødemodtagelsen, herunder ansvaret for jordemoderstuderende. Du vil komme til at varetage alle typer fødsler som helt ukomplicerede fødsler, hjemmefødsler og højt specialiserede fødsler. Du vil arbejde i skiftende vagter og have vagter i weekender. Fødegangen og fødemodtagelsen er afdelinger præget af høj aktivitet og faglighed. Antallet af timer i denne del af stillingen kan aftales nærmere.

Vi søger en jordemoder, der:

  • Har bred klinisk erfaring
  • Kan arbejde selvstændigt og har gode tværfaglige samarbejdsevner
  • Synes det er både sjovt og vigtigt at undervise
  • Selvstændigt kan undervise, formidle og facilitere
  • Kan identificere og implementere ændringer af organisatorisk karakter, der identificeres ved obstetrisk træning
  • Er initiativrig samt evner at inspirere til et godt tværfagligt læringsmiljø
  • Har sans for planlægning og struktur
  • Kan organisere samt indsamle og registrere data
  • Har godt IT-kendskab og kan arbejde med Word, PowerPoint samt anvende databaser som Excel
  • Har interesse for udvikling og forskning og lyst til at understøtte og eventuelt indgå i udviklings- og forskningsprojekter
  • Har interesse i, hvis relevant, at indgå ved møder og kurser der kan bidrage til pædagogisk opkvalificering

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Afdelingen for graviditet, fødsel og barsel vil i 2026 blive en del af Mary Elizabeths hospital; et hospitalsbyggeri til børn, unge og fødende på Rigshospitalet. Visionen med Mary Elizabeths hospital er at samle alle fødende, børn, unge samt deres familier et sted og skabe et forum for behandling, der er lige så aktivt og legende som lærende, og som kombinerer forskning, pleje, omsorg, uddannelse og behandling i ambitionen om at bidrage til at forny og udvikle hele det danske sundhedsvæsen. Målet er at skabe trygge rammer for behandlingen med plads til leg, samvær og adspredelse, så familierne kan have en så almindelig og tryg hverdag som muligt under fødsel, indlæggelse og behandling.

Se mere på Rigshospitalet.dk/boerneriget

Du er velkommen til at kontakte simulationsansvarlig vicechefjordemoder Marie Juhl Jørgensen på 35458514.

Der er ansøgningsfrist d.19/2-23.

Samtaler D 22/2-23.

Søg stillingen via linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • København Ø
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Jordemoder i Hele Danmark

    Nordic Medicare rekrutterer sundhedsfagligt personale inden for alle kategorier og har måske lige det jordemoderjob, der passer til dig. I dag er Nordic Medicare at betragte som en af de største ak..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jordemoder (vikar) i Hele Danmark

    Afdeling for Graviditet og Fødsler varetager ca. 7200 fødsler og 80.000 ambulante besø..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jordemoder (vikar) i Hele Danmark

    Fødeafdeling på hospital i Storkøbenhavn søger jordemødre.Der er tale om 6 sommerferievikariat-stillinger – det drejer sig om følgende måneder juni, juli og august 2024. Dine kvalifikationer..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jordemoder i København N

    Juliane Marie CentretHar du lyst til at arbejde på et fødested med masser af faglige muligheder og høj grad af kollegial sammenhængskraft, så har du chancen nu!Hos os vil du opleve en fagli..
    • Jordemoder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jordemødre i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jordemoder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jordemødre.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jordemødre over tid

Dato Alle jobs som jordemødre
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0