Overlæge eller afdelingslæge med erfaring inden for hæmatopatologi til Afdeling for Patologi, Rigshospitalet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Ved Afdeling for Patologi på Rigshospitalet er en stilling som overlæge eller afdelingslæge med erfaring indenfor hæmatologisk diagnostik ledig pr. 1. april 2023 eller snarest derefter.

Afdeling for Patologi, Rigshospitalet har som den eneste patologiafdeling i landet diagnostik inden for alle patologiens subspecialer, både hovedfunktioner, regionale funktioner og højt specialiserede funktioner. Det diagnostiske arbejde foregår i tæt samarbejde med ligeledes højt specialiserede kliniske afdelinger.

Afdeling for Patologi ledes af en afdelingsledelse bestående af chefbioanalytiker og cheflæge. Afdelingen er normeret til ca. 195 ansatte fordelt på ca. 113 bioanalytikere og laboratoriemedhjælpere, 3 professorer, ca. 56 læger, 7 sekretærer, flere laboratoriemedhjælpere, obduktionsteknikere, en kemiker og molekylærbiologer.

Afdelingen er beliggende på 2 matrikler. Det diagnostiske arbejde foregår i Teilum bygningen på Rigshospitalet, mens vores eksperimentelle forskningsenhed, Bartholin Instituttet, er beliggende på BRIC på Tagensvej.

I det daglige diagnostiske arbejde lægges stor vægt på et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger om patienterne, blandt andet ved aktiv deltagelse i de multidisciplinære konferencer, daglige fryseundersøgelser og andre peroperative undersøgelser. Som del af et Comprehensive Cancer Center som Rigshospitalet, omfatter afdelingens arbejde blandt andet højt specialiseret diagnostik af cancere, og der er stor konsultations- og revisionsaktivitet inkl. lands- og landsdelsfunktion, samt betjening af både Færøerne og Grønland.

Der deltages aktivt i de multidisciplinære cancergrupper, hvor der blandt andet lægges et stort arbejde i den løbende revision af de nationale guidelines.

Gennem forskningstræningsprojekter, ph.d.-studerende og en lang række regionale, nationale og internationale samarbejdsprojekter er der stor tværfaglig forsknings- og udviklingsaktivitet.

Undervisning er højt prioriteret, og speciallægerne er aktive på blandt andet speciale specifikke kurser i patologi og på Københavns Universitet.
Der er mulighed for, at stillingen bliver en delestilling med Afdeling for Genetik, som varetager en del af de genetiske analyser indenfor de hæmatologiske sygdomme.

Stillingen er indtil videre ikke forbundet med vagtforpligtelse.

Kvalifikationer
Du er erfaren speciallæge i patologisk anatomi og cytologi med erfaring indenfor hæmatologisk patologi.

  • Du har indsigt i og lyst til at bidrage til forskning og undervisning
  • Du er god til at tage ansvar, bevare overblikket og har evne til at kunne sætte dig ind i komplekse problemstillinger
  • Du trives med, at arbejdet rummer stor faglig bredde kombineret med høj grad af subspecialisering
  • Du samarbejder og netværker ubesværet på tværs af specialer og faggrupper og er en udpræget teamspiller
  • Du navigerer godt i et travlt arbejdsmiljø og er god til at kommunikere klart mundtligt og skriftligt

Ved ansættelse som overlæge er løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten for overlæger indgået mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes lønnings- og takstnævn. Ved ansættelse som afdelingslæge er løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten for underordnede læger indgået mellem Yngre Læger og Regionernes lønnings- og takstnævn.

Ansøgningen udfærdiges i henhold til kvalifikationskrav i relation til de 7 lægeroller/ kompetenceområder for speciallæger. Det skal tydeligt fremgå af ansøgningen, hvorvidt der ansøges om stillingen som overlæge eller stillingen som afdelingslæge. Desuden vedlægges speciallægeautorisation, CV samt motiveret ansøgning.

Ansøgningsfrist d. 20. februar 2023

For yderligere information om afdelingen og stillingens indhold kontaktes fagansvarlig for Hæmatopatologi overlæge Lene Dissing Sjø, [email protected], telefon +45 35455464 eller cheflæge Jane Preuss Hasselby, [email protected] , telefon +45 29313583.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1