Job- og Vækstcenter Middelfart søger en rekrutteringskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Da vores dygtige rekrutteringskonsulent går på velfortjent pension, søger vi en ny kollega til teamet.

Kunne du tænke dig at arbejde med at etablere og fastholde et tæt samarbejde med lokale virksomheder og derigennem sikre virksomheder relevant arbejdskraft og nedbringe ledighed.

Vores ambition er være en attraktiv samarbejdspartner for virksomheder i Middelfart kommune, når der mangles arbejdskraft eller sikre fastholdelse af vigtige medarbejdere.
Vi søger en serviceorienteret kollega, der vil indgå i tiltag og indsatser for at løfte denne ambition.
Du skal evne at møde både borgere og virksomheder lyttende og nysgerrigt og med gode, kreative løsninger, der kan imødekomme borgerens behov for job og virksomhedens behov for arbejdskraft.

Indsatsen vil være opsøgende og vedligeholdende kontakt med lokale virksomheder, samt udsøgning af relevante kandidater til ledige stillinger.

Du bliver en del af vores Virksomhedsservice, som består af en række indsatser for virksomheder og ledige. Din arbejdsdag vil således både være i arbejdsfællesskabet på rådhuset i Middelfart, og i opsøgende arbejde i nærområdet. Du skal derfor have kørekort og stille egen bil til rådighed for jobbet.

Vi søger en kollega, der ideelt er:
  • erfaren i at være i tæt samarbejde med virksomheder
  • erfaren i at vejlede om job, jobsøgning og ansættelsessamtaler
  • erfaren i at arbejde med ledige
  • trænet i at reflektere over egen praksis og være en del af et lærende team og en organisation i løbende udvikling
  • præcis, velformuleret og tydelig i din skriftlige og mundtlige kommunikation
  • i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret i en travl hverdag, hvor sans for IT og datadisciplin er vigtigt
  • en person, som vil tilgå arbejdsdagen, borgere, kolleger og samarbejdspartnere med et positivt sind, godt humør, fleksibilitet i forhold til opgaver og viljen til at lykkes sammen med andre.

Vi tilbyder et job hvor dagene ikke er ens, med gode muligheder for at præge området og indsatserne, og hvor opgaveløsningen foregår i tæt samspil med mange samarbejdspartnere.
Vi tilstræber et højt fagligt niveau, og der er gode muligheder for sparring på opgaverne fra kolleger og faglige koordinatorer. Job- og Vækstcentret er en dynamisk arbejdsplads med humor, arbejdsglæde og en høj arbejdsmoral.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge med gode muligheder for fleksibilitet i mødetidspunkter og arbejdsvilkår.
Vi forventer, at du kan starte senest d. 1. maj 2024

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte faglig koordinator Anita Rasmussen på telefon 24 94 98 43 eller Teamleder Holger Jensen på telefon 40 49 97 26.

Ansøgningsfrist d. 21. marts 2024.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag d. 26. marts 2024.

Stillingen skal søges digitalt via linket. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en bekræftelsesmail. Vær opmærksom på, at den kan være endt i spam/uønsket post.

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller [email protected] og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Middelfart
  • Torsdag den 21. marts 2024

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Odense

    Sygedagpengeområdets kerneopgave er at støtte og motivere sygedagpengemodtagere til at udvikle og genvinde arbejdsevnen og vende tilbage til arbejdsmarkedet hurtigst muligt.Som jobrådgiver ho..
    • Karriererådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Karriererådgiver på Fyn

    Har du interesse for integrationsområdet? Vil du gøre en forskel for borgere der modtager kontanthjælp? Kan du skabe gode relationer til borgere? Har du lyst til at være en del af et team med høj .
    • Karriererådgiver
    • Fyn
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Hele Danmark

    Karriererådgiver søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Karriererådgiver
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
19. april 2024 1
18. april 2024 1