Erfaren chefkonsulent til kræftområdet, Regionshuset i Sorø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du tage del i den videre udvikling af kræftområdet og være med til at gøre en forskel for kræftpatienter og deres pårørende i Region Sjælland? Synes du faglig ledelse lyder spændende, og kan du se dig selv i koordinatorrollen på et område med stor faglig, politisk og organisatorisk kompleksitet? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Kræftområdet har igennem de seneste 15 år gennemgået store faglige og organisatoriske fremskridt med forbedrede patientforløb og nedsat kræftdødelighed, og du vil komme til at bidrage til den fortsatte udvikling af området på både lokalt, regionalt og nationalt niveau.

Sundhedsstrategisk Planlægning søger en erfaren chefkonsulent, der har interesse og kompetencer til at varetage den faglige ledelse af kræftområdet. Vi søger en kollega, der trives i en dynamisk hverdag, kendetegnet ved et tæt, løbende samarbejde med regionens sygehuse, den regionale data- og analysefunktion, økonomifunktion, ledelsessekretariat og patientvejledning foruden samarbejde med de øvrige regioner, Danske Regioner, styrelser og interesseorganisationer.

En væsentlig forudsætning for at varetage stillingen er derfor, at du formår at sætte dig ind i de enkelte områders kerneleverancer, og at du har blik for, hvornår det er mest hensigtsmæssigt, at flere fagligheder er med til at løse opgaverne. Samtidig er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og skabe fælles retning i opgaveløsningen.

Den store politiske og pressemæssige bevågenhed på kræftområdet fordrer desuden både forståelse, interesse og flair for politisk betjening og håndtering af pressesager.

Om Sundhedsstrategisk Planlægnings opgaver i relation til kræftområdet

Med udgangspunkt i regionens politisk vedtagne 8-punktsplan og de overordnede nationale rammer i form af kræftplaner, kræftpakker, maksimale ventetider, specialeplanlægning m.m, har Sundhedsstrategisk Planlægning en central, strategisk og koordinerende rolle inden for kræftområdet i Region Sjælland.

En lang række opgaver løses i regi af regionens kræftstyregruppe og kræftkoordinationsforum samtidig med at nationale fora understøttes, herunder Sundhedsstyrelsens Task Force, Sundhedsdirektørkredsen, de nationale kræftsamarbejder m.v.

Hertil kommer en bred vifte af både fast tilbagevendende og nye opgaver, der varetages i Sundhedsstrategisk Planlægning herunder bl.a. kapacitetsaftaler med private og offentlige aktører, opfølgning på de kliniske kvalitetsdatabaser, den kommende Kræftplan V, en styrket patientvejledning på maksimale ventetider, juridisk rådgivning i forhold til patientrettigheder, presse og aktindsigter foruden relaterede opgaver i forbindelse med generelle kapacitetsudfordringer på det billeddiagnostiske og patologiske område.

Vores forventninger til dig

  • Du bidrager med en bred, administrativ erfaring fra ansættelser i sundhedsvæsenet og meget gerne med konkret erfaring med kræftområdet
  • Du har erfaring med at lede større, komplekse opgaver og projekter, og du er god til at skabe overblik og følge op
  • Du er initiativrig og har stærke proces- og samarbejdskompetencer
  • Du kan varetage den faglige ledelse af og bidrage til arbejdet med at gennemføre forskellige kortlægninger og analyser
  • Du kan stå i spidsen for og bidrage til udarbejdelse af konkrete løsningsforslag, udvalgssager, dagsordenspunkter og kommunikationstiltag
  • Du er en erfaren og dygtig skriftlig formidler
  • Du har en god data- og juridisk forståelse
  • Du forstår at navigere i krydspresset mellem sundhedspolitik og sundhedsfaglighed
  • Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse eksempelvis cand.scient.san.publ., cand.scient.pol. eller cand.polit. Du kan også have en sundhedsfaglig uddannelse med en samfundsvidenskabelig overbygning på master eller kandidatniveau.

Hvem er vi

Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center i Region Sjælland. Vi er ca. 70 medarbejdere fordelt på tre enheder og et sekretariat. Vi løser en lang række regionale opgaver indenfor bl.a. sygehusplanlægning, sundhedsjura, patientvejledning, kvalitetsudvikling, patientsikkerhed og sygehusbyggerier.

Vi er en arbejdsplads med høj faglighed og et godt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at præge egne arbejdsopgaver og med gode muligheder for kompetenceudvikling.

Kræftområdet er forankret i Sygehusplanlægning, der er ét ud af tre funktionsområder i Koncern Plan. Der er 10 medarbejdere i Sygehusplanlægning. Udover kræftområdet løses planlægningsopgaver på både strategisk, udviklings- og driftsniveau. Opgaverne løses i tæt kontakt med det politiske niveau og i tæt samarbejde med en række regionale enheder, især sygehusene men også nationale og tværregionale samarbejdspartnere som Danske Regioner, styrelser og de øvrige regioner.

Du vil ud over kræftområdet også skulle bidrage til den samlede opgaveløsning i Koncern Plan afhængig af din konkrete erfaring og ønsker.

Du vil referere til Funktionschefen i Sygehusplanlægning.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø. Der er gode muligheder for hjemmearbejde og vi har flexordning.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse

Vi ønsker stillingen besat senest den 1. maj 2024.

Kontakt

For nærmere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Planlægningschef i Koncern Plan Janne Refnov eller Funktionschef i Sygehusplanlægning Anne-Mette Lesche.

Samtaler

Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 6 marts og fredag den 8. marts 2024. Eventuel 2. samtale afholdes mandag d. 11. marts 2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Sorø
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Kok i Strøby

    Fri kontakt
    Restaurant Udsigten søger erfaren kok/souschef. Brænder du for dit arbejde, er kvalitetsbevidst, vil være med til at skabe mindeværdige madoplevelser og. udvikle vores menuer, så er det dig, vi søger. Restaurant Udsigten ligger lidt udenfor Køge (6 km) i Strøby Egede med den flotteste udsigt over Køge bugt.
    • Kok
    • Strøby
    Få mere info
  • Kok i Ringsted

    Har du erfaring med beredskab og flair for ledelse? Hvis du motiveres af at gøre en forskel ved at sikre et resilient regionalt beredskab for vores næsten 20.000 ansatte, så de kan fortsætte deres .
    • Kok
    • Ringsted
    Få mere info
  • Kok i Ringsted

    Er du en udviklingsorienteret leder med erfaring inden for ledelse af ledere? Har du en involverende ledelsesstil, og ønsker du at være med til at skabe forandringer, så har du nu chancen for at bl..
    • Kok
    • Ringsted
    Få mere info
  • Kok på Midt-og Vestsjælland

    Vær med til at skabe gastronomisk magi!Vi søger dygtige kokke til at forstærke vores team hen over sommeren. Uanset om du foretrækker dage, aftener eller weekendvagter, har vi brug for dit talent o..
    • Kok
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1