Relationelt stærk ledelseskonsulent til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Motiverer det dig at få udvikling, strategi, drift og processer til at gå op i en højere enhed? Trives du med en omskiftelig arbejdsdag, hvor der både skal koordineres processer, afvikles møder og forberedes oplæg? Og har du lyst at være en del af en organisation, hvor faglighed og udvikling er i højsædet?

På Psykiatrisk Center Amager søger vi en ledelseskonsulent, som sammen med den øvrige Administration og Kvalitets- og Forbedringsenhed, understøtter centeret og ledelsen i udviklingen og driften. Som ledelseskonsulent får du mulighed for at arbejde tæt sammen med en udviklingsorienteret centerledelse, som på én og samme tid flyver højt med ambitiøse mål og er helt nede på jorden, når det kommer til det daglige arbejdsfællesskab.

Din rolle og dine arbejdsopgaver Ledelseskonsulenten er en generalistfunktion, hvor du særligt understøtter og betjener centerledelsen på mange forskellige områder. Opgaverne vil være et mix af langsigtede, strategiske opgaver og her-og-nu-opgaver, hvor der er behov for hurtig handling.

Opgaverne omhandler fx:

Udarbejde sagsfremstillinger, høringssvar og præsentationer. En vigtig del af dit arbejde vil være at udarbejde sagsfremstillinger og notater med øje for målgruppens behov. Det kan fx være beslutningsoplæg, notater eller høringssvar. En del af porteføljen vil også være at skulle udarbejde præsentationer til både interne og eksterne oplæg.

Understøtte ledelsesudvikling. Du får ligeledes en rolle i at understøtte planlægningen af vores løbende lederudvikling, som bl.a. foregår på seminarer og temadage i samarbejde med Kvalitets- og Forbedringschefen.

Forberede og understøtte diverse møder. Du får en central rolle i at understøtte bl.a. Centerledelsesmøder & lokale MED-udvalgsmøder (LMU) i form af dagsorden, referater og sagsfremstillinger.

Kommunikation. Du får en central rolle i vores strategiske kommunikationsarbejde både internt og eksternt bl.a. i form af at understøtte vores nyhedsbreve og sociale medier. Du har derfor en interesse for kommunikation og dine skriftlige kompetencer er i top.

I den perfekte verden har du Erfaring med ledelsesbetjening og interesse i, og gerne erfaring med, at arbejde i en politisk styret organisation. Du har en samfundsfaglig akademisk uddannelse, fx med uddannelsesretningen Politisk Kommunikation og Ledelse. Men vigtigst af alt er, at du har den rigtige indstilling, energi og tilgang til opgaverne og dine kolleger.

Med din forståelse for de organisatoriske processer og niveauer, formår du at tænke strategisk og se sammenhænge på tværs af opgaver. Du evner at gribe de mange forskelligartede opgaver, nogle gange med korte deadlines og med få stikord, og formår, at få det omsat til handling. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs.

Du forstår at navigere på tværs af forskellige organisatoriske lag og ved, hvornår du befinder dig i et fortroligt og tillidsfuld rum, som kræver din fulde diskretion.

Du trives i en kultur, hvor videndeling og arbejdsfællesskab vægter højt, samtidig med at du også er i stand til at arbejde selvstændigt, når det kræves. Der er tider hvor arbejdsopgaverne er mange og fleksibilitet derfor er afgørende – denne går naturligvis begge veje.

Hvad tilbyder vi? Du bliver en del af et mindre center med store ambitioner, et højt drive og med masser af energi og godt humør som omdrejningspunktet - det forventer vi naturligvis også at du byder ind med. Du bliver en del af Kvalitets- og Forbedringsenheden, som understøtter ledelsesudvikling, kvalitets- og forbedringsarbejdet i et tæt samarbejde med afsnitslederne og centerledelsen.

”I Kvalitets- og Forbedringsenheden er der højt til loftet. Vi deler stort og småt - både fagligt og socialt. Der er plads til at dele tvivl, frustrationer, holdninger samt ikke mindst masser af sparring, dårlige jokes og gode grin. Vi har et unikt sammenhold og samarbejde, som jeg ikke har oplevet før.” – Gabriella, forbedringskonsulent

Vi er, ud over dig, 5 kollegaer og en Kvalitets- og Forbedringschef. Teamet består af kolleger med forskellige fagligheder og er kendetegnet ved tværfaglighed, faglige ambitioner og højt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er på fuld tid og til besættelse den 1. maj 2023 eller snarest muligt.

Du ansættes i Kvalitets- og Forbedringsenheden og refererer til Kvalitets- og Forbedringschef Signe Kristensen. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst, indgået mellem forhandlingsberettigede organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi indhenter altid, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen eller har du lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte Kvalitets- og forbedringschef Signe Kristensen på tlf. 2029 6591 eller [email protected]

Ansøgningsfristen er den 16. marts 2023
Vi afholder samtaler d. 22. marts og evt. 2 runde samtaler d. 24. marts 2023.

Vil du vide mere om Psykiatrisk Center Amager som arbejdsplads, så se med i vores video her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København S
  • Torsdag den 16. marts 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Har du erfaring med undervisning og udvikling af nye tiltag i undervisningen? Har du lyst til at udvikle og undervise i grøn bæredygtighed i jordemoderfaget? Har du kompetencer inden for det sociol..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 6
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4