Journalist/kommunikationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vi søger en journalist/kommunikationsmedarbejder til vores kommunikationskontor Juhl & Brunse. Start: 1. oktober eller hurtigst muligt.

Du skal være ansvarlig for et større kommunikationsprojekt. Du vil som udgangspunkt være den eneste fastansatte kommunikationsmedarbejder på projektet, men du vil løbende sparre med resten af huset og kunden om dit arbejde. Og du vil være et sted, hvor du får masser af hjælp og input.

Projektet har politisk interesse, og det er derfor vigtigt, at du har erfaring med og forståelse for at arbejde i et politisk spændingsfelt og kan agere hurtigt og velovervejet i perioder med stor mediebevågenhed.

Du skal have næse for at finde de gode historier i projektet, vinkle dem, skrive dem og sende dem ud i nyhedsbreve og pressemeddelelser.

Derudover skal du være villig til at nørde dig ned i projektets fagområde, sætte dig ind i historikken og de små detaljer og arbejde sammen med diverse specialister såsom ingeniører, håndværkere og arkitekter.

Som type skal du være sådan en, som elsker at lave systemer og struktur, så du bedst muligt holder styr på den samlede kommunikationsindsats og de mange aktører i projektet. Du kan være introvert eller ekstrovert, men vigtigst af alt skal du kunne skabe tillid og danne relationer til projektets mange aktører og være klar på en kop kaffe, hvis der opstår frustrationer eller utilfredshed.

Med jævne mellemrum planlægger og afholder vi også små og store events, hvor du også har bolden som projektleder.

Vi tror på, at den bedste kandidat har minimum 5 års erfaring med lignende opgaver, men vi opfordrer alle til at søge.

Vi kan tilbyde et job med stort ansvar, spændende og alsidige opgaver indenfor kommunikation og journalistik og et kontor med søde og dygtige kollegaer.

Er du interesseret, så vis mig, at du kan skrive ved at sende mig en mail på [email protected] med en kort beskrivelse af dig selv og et CV. Og meget gerne hurtigst muligt, da vi har masser af opgaver, som ligger og venter på dig. Vi bor på Nørrebro i København.

Juhl & Brunse er et lille, levende kommunikationskontor og medieproduktionsfirma. Vores kerneydelser er kommunikation og produktion af radio og podcast. Kontoret er kendetegnet ved stor kreativitet, kort vej fra tanke til handling og stærke journalistiske principper.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København N
  • Onsdag den 24. august 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Vil du være med til at sætte retning for fremtidens professionelle i reklame-, design-, kommunikations- og mediebranchen, så de ikke alene kan begå sig, men også være med til at udvikle deres branc..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Står du på en bred kommunikationsfaglighed, og trives du med strategiske udviklingsopgaver? Ser du organisationers interne kommunikation som afgørende for organisationsudvikling, og forstår du kob..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1