Studentermedhjælper til digital kommunikation hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Interesserer du dig for bæredygtighed og teknologi, og vil du have et forspring på din fremtidige karriere inden for virksomhedskommunikation? Så har vi en attraktiv stilling som studentermedhjælper i en af verdens største teknologivirksomheder.

Drømmer du om at få hands-on erfaring i en stor, international virksomhed, der arbejder for den grønne omstilling? Siemens søger studentermedhjælpere til kommunikationsafdelingen, der har mod på give sig i kast med en bred vifte af fagligt udviklende kommunikations- og markedsføringsopgaver.

Få en udfordrende og alsidig hverdag
Som studentermedhjælper i kommunikationsafdelingen får du ansvar for at løse opgaver både selvstændigt og sammen med dine kolleger. Du vil få fagligt udfordrende opgaver og indgå i vores projekter, hvor du eksempelvis får erfaring med at skrive og målrette budskaber til udvalgte målgrupper, opsætning af digitale kampagner, udarbejdelse af landing pages og meget mere. Ydermere vil du bistå med administrativ support og intern kommunikation, som er en uundværlig del for driften af en stor virksomhed. Der er tale om en stilling, hvor du kan få lov at vokse og i høj grad sætte dit eget præg på din udvikling og dine arbejdsopgaver.

Centrale opgaver

  • Assistance til digital markedsføring, herunder annoncering, kampagneopsætning og effektanalyse
  • Tekstforfatning og produktion af indhold til sociale medier, hjemmesider og andre digitale kanaler
  • Dag-til-dag support med indhold på interne kommunikationskanaler
  • Administrative opgaver i forbindelse med den daglige drift
  • Bidrage til centrale udviklingsprojekter indenfor web, kampagner og sociale medier

Din arbejdsplads vil være på Siemens’ moderne hovedkontor i Ballerup, og vi forventer, at du som studentermedhjælper kan arbejde ca. 15 timer/ugen.

Hvad vi lægger vægt på
Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, digital markedsføring eller tilsvarende og er enten i gang med din bachelor eller første år på kandidaten. Du er blandt de dygtigste på studiet, og du forstår dig på, hvad den rette kommunikation kan rykke internt såvel som eksternt.

Du kommer langt, hvis du:

  • Er engageret i dit fag, opsøgende og ikke bange for at stille spørgsmål
  • Er ambitiøs og tager ansvar for opgaver fra start til slut
  • Kan lide at skrive og er velformuleret på skrift. Du tænker automatisk mål og målgruppe ind i processen og skriver fejlfrit, særligt på dansk.
  • Du skal have lyst til at lære digitale platforme til fingerspidserne
  • Har sans for detaljen og er omhyggelig i dit arbejde
  • Har et skarpt og kritisk blik og en evne til selvstændig dataanalyse

Ansøgningsfrist

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi forventer at invitere til samtaler fra 8. august 2022. Vi lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet.

Ønsker du yderligere information, kan du kontakte Communications Consultant Per Kristensen på mail [email protected] eller telefon 9243 7902. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du sende en mail til [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!


Om Siemens
Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor mulighederne er mange, hvis du formår at gribe dem. Siemens A/S er en del af den internationale Siemens-koncern, der med ca. 300.000 medarbejdere i mere end 190 lande er en af verdens største teknologivirksomheder. Siemens har været mere end 125 år i Danmark, hvor vi bidrager til den grønne omstilling ved at elektrificere, automatisere og digitalisere vores samfund - med fokus på innovative, bæredygtige produkter og løsninger. Du kan læse mere om hvordan Siemens desuden støtter og har indflydelse på at opnå FN’s 17 verdensmål (SDG’er), som kan ændre verden: https://new.Siemens.com/dk/da/virksomhedsoplysninger/baeredygtighed.html

I kommunikationsafdelingen rådgiver, udvikler og udfører vi opgaver, der styrker Siemens’ brand og markedsposition i Danmark. Med tæt kontakt til vores nordiske kolleger varetager vi opgaver på tværs af Siemens’ forretningsområder, såsom pressehåndtering, events, kampagner, sociale medier, markedsføring, intern kommunikation, m.v.

Læs mere på www.Siemens.dk og se mere om din nye arbejdsplads her.

Organization: Communications

Company: Siemens A/S

Experience Level: Student (Not Yet Graduated)

Full / Part time: Part-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Smørum

    Do you want to make a career within Lifechanging Hearing Care and create a difference for people around the world? Join us in delivering on our vision to enable more people hear better. This is..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3