Kommunikationsmedarbejder til Partnerskabsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi søger en kvalitetsbevidst kommunikationsmedarbejder, der har lyst til at bruge sine kompetencer på en bred vifte af kommunikations- og marketingopgaver målrettet virksomheder, der gennem strategiske og transformative partnerskaber ønsker at skabe en bedre fremtid for verdens mest udsatte børn og unge.

SOS Børnebyernes arbejde ændrer ikke alene fremtidsudsigterne for det enkelte barn, men skaber vedvarende social og økonomisk udvikling og fremgang i mere end 135 lande, hvor vi arbejder i tråd med FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Du bliver en vigtig del af afdelingen Kommunikation & Partnerskaber, der spiller en afgørende rolle i at sikre opbakning til vores arbejde. Du vil indgå i Partnerskabsteamet, som varetager SOS Børnebyernes partnerskaber med virksomheder og major donors.

Partnerskabsteamet består ud over kommunikationsmedarbejderen af en teamleder, fire Senior Corporate Relations Managers og to studerende, der hjælper med at løfte teamets kommunikationsopgaver. Desuden vil der være nem adgang til sparring med kommunikationsfaglige kollegaer.

Der er høje ambitioner for virksomhedspartnerskaber i organisationens strategi, som vi forsøger at løfte i fællesskab uden at gå på kompromis med en positiv og støttende arbejdskultur.

Du får mulighed for at prøve kræfter med arbejdet i en ambitiøs international børneorganisation, og dine arbejdsopgaver spænder over en bred vifte af kommunikations- og marketingopgaver lige fra kampagneudvikling, -produktion og -eksekvering på LinkedIn, masser af indholdsproduktion til virksomhedspartnere og major donors, faglig sparring og rådgivning af kolleger og meget mere.

Ansvar og opgaver
Som teamets kommunikationsmedarbejder bliver det din opgave at producere kommunikationsprodukter, der bidrager til at nå vores fælles mål. Det kan for eksempel være skræddersyet pitchmateriale, impact rapporter og inspirerende historier, der viser effekten af SOS Børnebyernes arbejde og vores virksomhedspartnerskaber.

Det vil blive dit ansvar at drive SOS Børnebyernes LinkedIn-profil, producere indhold til væggen og sikre den redaktionelle linje. Du vil også få ansvaret for at eksekvere en LinkedIn-kampagne målrettet virksomheder, hvor du løbende skal følge op på resultaterne og optimere herefter.

Endnu en central opgave vil være at producere nyt engagerende indhold til vores egne digitale platforme, men også i forbindelse med teamets arbejde i netværk, til netværksarrangementer og lignende.

Formålet er at skabe synlighed for vores arbejde og positionere SOS Børnebyerne som fortrukken partner og som thought leader tage aktivt lederskab gennem viden, indsigt og dialog indenfor ESG, CSRD og klimaresiliens. Det kan f.eks. være white papers, ekspertvideoer, reportager fra vores arbejde ude i verden og andre formater, hvor vi bruger eksisterende partnerskaber som løftestang for dialog og leadgenerering.

Vi forestiller os, at du:

  • Er en god kommunikator og tager positivt imod nye udfordringer i en omskiftelig hverdag. Du motiveres af at levere varen, du har et godt drive og kan arbejde selvstændigt.
  • Er en holdspiller.
  • Er en rutineret projektleder med gode evner for struktur, planlægning og opfølgning.
  • Har erfaring med marketing eller fundraising.
  • Har forståelse for vores målgrupper og vinkling og kan skrive fejlfrit og engagerende på både dansk og engelsk til forskellige formater. Erfaring med virksomhedskommunikation, kommerciel forståelse og indsigt i virksomheders behov og virkelighed er en fordel.
  • Har en relevant uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller marketing. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i WordPress eller har mod på at lære det.
  • Har erfaring med LinkedIn Campaign Manager eller lignende.
  • Har erfaring med grafisk opsætning af præsentationer, rapporter, annoncer til sociale medier osv. fra InDesign, Photoshop, PowerPoint eller lignede.
  • Har kendskab til AI.
  • Har mindst 3-5 års erfaring fra lignende stilling.


SOS Børnebyerne tilbyder
Et job i en organisation, der arbejder for verdens bedste sag: Udsatte børn og unge verden over. Du får en stor berøringsflade og rig mulighed for at skabe resultater.

Vi lægger vægt på at være en arbejdsplads hvor alle føler sig hørt og værdsat og derudover lægger vi vægt på, at vores medarbejdere har en fornuftig balance mellem et meningsfuldt arbejdsliv og et velfungerende privatliv.

Vi tilbyder derfor flextid, mulighed for hjemmearbejde, frokostordning og firmapension med attraktiv sundhedspakke. Vores kontorer ligger centralt på Vesterbro tæt på offentlig transport.

Ansættelse
Ansættelsesperioden er 1. april 2024 - 31. januar 2025.

Stillingen er på fuld tid med 37 timer ugentligt inkl. en halv times daglig betalt frokostpause. Aflønning sker efter vores overenskomst med blandt andet AC-organisationerne.

Hvis du vil vide mere
Kontakt Content and Relations Manager Cecilia Munck-Hansen, som du skal vikariere for, på mail [email protected] eller telefon 2343 6359 eller Partnerskabschef Carl Gustav Klemmed Lorentzen på mail [email protected] eller telefon 2880 1862.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning og CV via ansøgningslinket i annoncen senest d. 11. februar 2024.

Vi gennemfører to samtalerunder i uge 8.

Link til hele stillingsannoncen: https://www.job-support.dk/jobannonce.asp?id=362046


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1