Projekt Udenfor søger kommunikationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Projekt Udenfor søger kommunikationsmedarbejder

Er du en velskrivende og kreativ kommunikatør? Har du stærke kompetencer inden for SoMe og grafisk arbejde? Og kan du formidle kompleks viden om hjemløshed på en engagerende måde? Så er det måske dig, der skal være kommunikationsmedarbejder hos Projekt Udenfor.

OM JOBBET

Vi søger en kommunikationsmedarbejder, der kan formidle viden og politik på hjemløshedsområdet og omsætte erfaringer fra vores gadeplansindsats til let forståelig og kreativ kommunikation – bl.a. på vores sociale medier. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udvikling af organisationens SoMe-platforme, herunder skabe kreativt indhold
  • Nytænkning og eksekvering af indsamlingskampagner
  • Visuel kommunikation (video og grafisk arbejde)
  • Søgemaskineoptimering og andre administrative hjemmesideopgaver
  • Skrive og udvikle nyhedsbreve
  • Diverse administrative sekretariatsopgaver

Du vil indgå i formidlingsteamets tætte samarbejde om at indhente viden, skrive artikler og debatindlæg, udarbejde rapporter og andre formidlingsprodukter og gennemføre arrangementer og undervisningsaktiviteter.

OM DIG

Du har værktøjskassen i orden, når det kommer til kommunikation og formidling, og du har samtidig kritisk sans og interesse for samfundets udsatte borgere og disses problematikker. Vi forestiller os, at du har en kommunikationsuddannelse, eller er uddannet inden for humaniora eller samfundsvidenskab, og at du i dit studie eller din erhvervserfaring har tilegnet dig en stærk kommunikationsfaglighed. Du er strategisk anlagt og synes, det er sjovt og spændende at arbejde med sociale medier. Det er desuden en fordel, hvis du har grafiske kompetencer (videoproduktion, layout, fotobehandling).

Det er vigtigt for os, at du er nysgerrig og idérig i din tilgang, og at du trives i et job, hvor vi hjælper hinanden og er i tæt samarbejde om det meste. Vi leder desuden efter en medarbejder, som finder det spændende at afprøve og udvikle nye metoder og indgå i samarbejder med resten af huset på tværs af fagligheder og ansvarsområder.

OM PROJEKT UDENFOR

Projekt Udenfor er en selvejende organisation, som kombinerer gadeplansarbejde med indsamling og formidling af viden om hjemløshed. Vi består af en mindre administration, et kommunikationsteam, et gadeplansteam, et køkken og en gruppe frivillige i Den Mobile Cafe. Vi har kontor på Nørrebro, hvor alle har en plads til at fordybe sig, og hvor vi prioriterer at møde hinanden til frokost eller en kop kaffe.

DET, VI KAN TILBYDE

Du bliver en del af en dynamisk organisation med 13 engagerede kollegaer, der brænder for at forbedre forholdene for mennesker i hjemløshed. Vi går op i at være en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi har et stort fokus på sparring og vidensdeling. Vi byder på et tværfagligt hus med et bredt og spændende netværk både i ind- og udland.

Stillingen er en fastansættelse på 37 t/ugen. Arbejdet ligger primært i dagtimerne, men der kan forekomme enkelte gange, hvor en opgave kræver noget andet. Det kan fx være, når du forlader skrivebordet for at køre med ud i Den Mobile Café, når du deltager i vores nattetællinger af personer i gadehjemløshed eller i forbindelse med arrangementer. Vi har flekstid. Stillingen er med opstart 1. april 2024 – kan du starte før, er dette også muligt.

ANSØGNING:

Vedhæft og send din ansøgning, CV og eventuelle bilag i én samlet pdf senest søndag den 11. februar. Vi afholder samtaler tirsdag den 20. februar.

Vi ser gerne, at du medsender eksempler på SoMe-arbejde eller andre formidlingsprodukter, du har lavet. Vi glæder os til at høre fra dig.

HAR DU BRUG FOR YDERLIGERE INFORMATION:

Så kan du læse mere om, hvem vi er og hvad vi laver på udenfor.dk. Skulle du have spørgsmål til opslaget, kan du i hverdagene indenfor almindelig kontortid kontakte direktør Bo Heide-Jochimsen på 61 20 73 05.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c9a4f952)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København N
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4