Lokomotivinstruktør i Drifts- og Sikkerhedsvagten – S-tog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du tog i blodet, og erfaring som Lokomotivfører, og kunne tænke dig at bidrage med din viden til at sikre værdifulde løsninger på tværs af hele DSB? Kan du i øvrigt samarbejde og kommunikere klart? Så er arbejdet i Drifts- og Sikkerhedsvagten S-tog noget for dig!

Vi søger lige nu en Lokomotivinstruktør til Drifts og Sikkerhedsvagten. Her vil du vejlede S-baneførerne om håndtering af fejl på vores S-tog, samt deltage i håndteringen af sikkerhedsmæssige hændelser. I Drifts- og Sikkerhedsvagten S-tog leder vi efter en, der har lyst til at være med til at føre et i forvejen succesfuldt produkt videre ind i fremtiden.

Om jobbet Som Lokomotivinstruktør i Drifts- og Sikkerhedsvagten, vil du komme til at vejlede S-baneførerne om håndtering af fejl på vores S-tog, samt håndtere sikkerhedsmæssige hændelser. Derudover kommer du til at indmelde fejl til værkstederne, samarbejde med værkstederne omkring udbedring af fejl og indgå i samarbejdet med DSB-Undersøgelsesvagt. Du bliver en central og vigtig del af samarbejdet med alle medarbejdere i Trafikkontrolcenter-Øst (TKC-Ø).

”Der er ikke 2 dage der er ens. Den ene dag rolig. Den næste hektisk hvilket kan være spændende, da man får brugt sine kompetencer, og dagen går hurtig. At vi også kører tog, giver en adspredelse i hverdagen og man møder S-baneførerne”.

– Jimmy, Lokomotivinstruktør

Samarbejde, formidling og formålsdrevet kommunikation er vigtige forudsætninger for en lokomotivinstruktør i Drifts- og Sikkerhedsvagten.

Arbejdet i Drifts- og Sikkerhedsvagten er enkeltmandsarbejde, og du sidder almindeligvis ikke sammen med en kollega. Du vil komme til at arbejde i treholdsskift i en fast 10 mandstur, med arbejde hver anden weekend.

En typisk dag på jobbet Dagen som Lokomotivinstruktør, starter med at du møder ind i TKC-Ø og afløser din kollega. Her får du en grundig overlevering og danner dig et overblik over dagens hændelser.

Vores opgaver spænder bredt fra klargøringsproblemer til fuldstændige nedbrud på vores tog. Vi støtter S-baneførerne med teknisk fejlfinding, oplysninger om materiel og sikkerhedsmæssige spørgsmål.

Som Lokomotivinstruktør i Drifts- og Sikkerhedsvagten er du den sikkerhedsansvarlige for at driften afvikles efter gældende operative regler. Det kan medføre kontakt med DSB-Undersøgelsesvagt, hvor sikkerhedsmæssige fejl skal vurderes og sikres. Udover det, er du flere gange dagligt i kontakt med mange forskellige funktioner i TKC-Ø, så som vores materieldriftsleder, personaledriftsledere og materielovervågere på værkstedet i Høje Tåstrup.

Du er således som Lokomotivinstruktør med fra starten, når der opstår en hændelse på S-banen. På den måde er vi med til at sikre, at trafikken kan afvikles hurtig og effektiv.

”Hos os er der rig mulighed for udvikling - både personligt og professionelt”

– Henrik, Lokomotivinstruktør

Når arbejdsdagen er ved at være slut, overleveres større hændelser/nedbrud til din tiltrædende kollega.

Er det dig, vi leder efter? Vi leder efter en kollega, der har minimum tre års erfaring som lokomotivfører på S-banen og derfor har god forståelse for S-togs teknik og CBTC.

Vi forestiller os, at du fortsat har interesse i at køre tog da dette er omdrejningspunktet for vores arbejde.

Hvis du kan genkende dig i nedenstående, synes vi du skal søge jobbet

  • Minimum tre års erfaring som lokomotivfører hos DSB-S-tog
  • Indstillet på at arbejde i et miljø, hvor tingene til tider går meget stærkt
  • Viden om DSB S-tog
  • Lyst til at blive udfordret med nye opgaver
  • Fortrolig med anvendelsen af IT – herunder Microsoft Office
  • Du kan formulere dig på dansk i skrift og tale.

Hvem er vi?

Vi er en gruppe på 10 forskellige lokomotivinstruktører, der hele tiden arbejder på at gøre hinanden bedre.

Vi er gode til at dele erfaringer internt, og afholder løbende efteruddannelse for at sikre et højt niveau i afdelingen. Vi har en positiv kultur, hvor vi støtter hinanden i hverdagen og går op i, at vi alle skal have det godt i privaten såvel som på jobbet.

Hvad kan DSB tilbyde dig Nogle af vores personalegoder er

  • Gratis transport med DSB
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og PureGym
  • Pension og sundhedsforsikring
  • Frokostordning og mulighed for at købe mad med hjem

Læs mere her om personalegoder og om DSB som arbejdsplads.

Søg nu Ansøgningsfristen er d. 11.02.2024. Vi holder løbende samtaler, så send os CV/ansøgning. Du kan også vælge at uploade din ansøgning som en kort videopræsentation.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt lokomotivinstruktør Henrik Vincentz 2468 9442 eller Allan Yde Nielsen på telefon +45 2468 7741.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og læse hvorfor du finder stillingen interessant.

#LI-DNI

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • København V
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

  • Transport (elev) i Kastrup

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport i København

    Vi søger løbende flyveledere til vores kontroltårne og til område- og indflyvningskontrollen. Så er du færdiguddannet som flyveleder, og har du et gyldigt flyveledercertifikat, så skriv dig op i vo..
    • Transport
    • København
    Få mere info
  • Transport i København

    Har du CE-kørekort og kan arbejde alle dage mandag til fredag fra uge 26 til og med uge 29. Så læs med her!Jobbet:Jobbet:Vi søger i øjeblikket en Chauffør med CE-kørekort med kørsel med biler på et..
    • Transport
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører over tid

Dato Alle jobs som chauffører
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0