HR-sekretær med flair for struktur, kommunikation og gode relationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Har du sans for detaljer, flair for it-systemer og arbejder struktureret, når det gælder administrative opgaver? Kan du formidle målrettet, klart og fængende på skrift? Bliver du motiveret af at yde en god service overfor afdelingens brugere og blandt kolleger? Og trives du i en mindre afdeling i en stor organisation? Så er du den nye kollega vi søger.

HR er i dag et team med syv HR- og personalekonsulenter. Afdelingen servicerer og rådgiver i mangeartede opgaver indenfor området, hvor formålet er at understøtte organisationen med at være en attraktiv arbejdsplads med et velfungerende arbejdsmiljø. Nogle af vores opgaver er udvikling af Intranettet som kommunikationsplatform, at understøtte vores ledere med færre administrative opgaver og mere tid til kerneopgaven, og at skabe et stærkt varemærke af Nyborg Kommune som arbejdsplads blandt andet i rekrutteringssammenhænge.

Dine primære opgaver vil være:

  • Varetagelse af sekretærfunktionen for kommunens Hovedudvalg - det vil sige, at du understøtter de administrative processer med planlægning af udvalgets møder, samle dagsordener og skrive referater. Vejlede organisationen, når der er spørgsmål til MED-aftalen. Vedligeholde kommunikation om MED-samarbejdet på Intranettet, samt overblikket over tillidsvalgte på arbejdspladserne. Samt være tovholder på kommunens MED-uddannelse sammen med vores underviser fra PUF.
  • Sekretariatsbistand til HR-arbejdsgrupper, og samarbejde med dine kolleger om afholdelse af arrangementer i MED-regi og for vores ledergrupper.
  • Elevkoordinator for kommunens fire kontorelever, hvor du planlægger og deltager i den årlige rekrutteringsproces. Du er koordinerende kontakt for både elever og arbejdspladsernes oplæringsansvarlige, udarbejder elevernes uddannelsesplan, og samarbejder med Tietgenskolen om elevernes uddannelse
  • Redaktør af HRs opslag på kommunens Intranet.
  • Administration af stillingsopslag, indgået post, kursusadministration i Plan2Learn, kommunens sundhedsforsikring, betaling af regninger, samt administration af bruttolønsordninger.
  • Bistå HR-chefen i praktisk planlægning og kalenderstyring.
  • Andre opgaver afhængig af erfaring og kompetencer.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor administrationsområdet. Du har gerne flere års erfaring fra en lignende stilling. Det er en fordel, at du har kendskab til og erfaring med MED-arbejdet, og arbejdet i en politisk ledet organisation som eksempelvis en kommune. Og selvom det ikke er tilfældet, er du stadig en interessant kandidat, hvis du har grundlæggende erfaring med sekretærarbejde og lysten til at udvide dit kompetencefelt.

Du skal trives med en varieret arbejdsdag med ansvar for mange typer af opgaver. Der vil være opgaver, som er mere driftsbetonede, og opgaver, som er mere projektorienterede i samarbejde med afdelingens HR-konsulenter. Du skal have lyst til håndtere opgaver, hvor du finder løsninger sammen med andre.

Det vigtigste er, at du:

  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikative og formidlende evner.
  • møder opgaverne med en struktureret tilgang, og kvalitet i løsningen. Du er god til at skabe overblik til gavn for dig og andre i en hverdag med mange bolde i luften.
  • kan arbejde selvstændigt, og samtidig bidrage til det gode samspil i arbejdsfællesskaber, hvor du også skaber tillidsfulde relationer.

Hvis det lyder som spændende udfordringer for dig kan vi tilbyde:
En stilling med arbejdsdage præget af varierende og selvstændige arbejdsopgaver. Og samarbejde med engagerede og erfarne kolleger i en afdeling hvor dialog, udvikling, indflydelse og godt humør er en del af hverdagen.

HR har kontor på Nyborg Rådhus, der ligger i gåafstand fra banegård og motorvejsafkørsel.

Ansættelse i stillingen kan ske snarest muligt.
Stillingen er på gennemsnitligt 30-33 timer om ugen, og aftales nærmere med udgangspunkt i din profil og opgaverne i stillingen. Der er gode muligheder for at arbejde hjemmefra kombineret med en fleksibel fredag, som betyder, at arbejdstiden i nogle uger kan placeres på ugens første fire dage. Du må forvente, at arbejdstidens placering til tider kan variere afhængig af de aktuelle opgaver.

Yderligere information:
Løn- og ansættelsesvilkår jf. gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Maj-Britt Borg, tlf. 2897 8242 eller på mail [email protected].

Ansøgningsfrist 24. januar 2024
Ansættelsessamtaler forventes gennemført 29. januar 2024
Tiltrædelse senest 1. marts 2024

I Nyborg Kommune har vi røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d58bf8a1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Nyborg
  • Onsdag den 24. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
27. april 2024 1