Hands-On Communication Manager søges til Give Steel A/S - Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Aarhus – ESG – Bæredygtighed - B2B – Hands-On – Kommunikationsstrategi

Give Steel A/S er first-mover indenfor ESG i sin branche og ønsker at styrke deres marketingafdeling i Aarhus med en Communication Manager, der har passion for kommunikation, erfaring med kommunikation af ESG og kan tænke ud af boksen.

  • Er du en sproglig håndværker, der mestrer både strategisk kommunikation og kommunikation af bæredygtighed på B2B markedet?
  • Tænker du strategisk, samtidig med at du operationelt formidler på tværs af kanaler i feltet mellem byggesager, branding og ESG?

Motiveres du af en hverdag med reel indflydelse, stor kontaktflade og forskelligartede opgaver i en dynamisk og fremsynet virksomhed i solid fremgang, hvor du får skarpe kolleger og løbende faglig udvikling. Så kan det være dig, vi søger til jobbet som Communication Manager på virksomhedens kontor i Aarhus.

Strategisk formidler Du bliver del af en visionær marketingafdeling og refererer til virksomhedens Chief Sustainability Officer. Du får tæt samarbejde med virksomhedens Marketing Manager og din leder i forhold til at bygge bro mellem sustainability afdelingen og marketing afdelingen.

Du får ansvaret for virksomhedens overordnede kommunikationsstrategi. Med ESG som løftestang, videreudvikler du kommunikationsstrategien, arbejder sammen med skarpe specialister internt, og planlægger kommunikationsindsatser, der understøtter den overordnede strategi.

Du drives af at være hands-on og effektivt eksekvere og formidle generelle kommunikationsopgaver, herunder tekster til hjemmeside, SoMe, annoncer, advertorials, pressemeddelser mv., samt spændende specialiserede opgaver inden for ESG-initiativer, byggeprojekter og opfyldelse af milepæle rettet mod både interne og eksterne interessenter.

Du vil få en vigtig rolle i forhold til virksomhedens corporate communication, herunder årsrapporten Final Figures, som hvert år giver et 360 graders billede af Give Steel set i forhold til de tre bundlinjer - økonomisk, socialt og klimamæssigt. Du vil derudover i samarbejde med marketingteamet bidrage med promotion af Give Steel på internationale markeder.

Kommunikationsspecialist med ESG-viden Du er kreativt tænkende og har styr på grammatikken samtidig med, at du tænker strategisk i forhold til positionering af Give Steel på internationale markeder. Bæredygtighed er dit kommunikative omdrejningspunkt, og din pen er fængende på både dansk og engelsk - men aldrig reklamesmart. Du evner at have mange bolde i luften, er idérig og har blik for kvalitet.

Vi forestiller os at:

  • Du har minimum tre års dokumenteret erfaring fra et kommunikationsjob
  • Du har minimum 1 års erfaring med kommunikation af ESG og bæredygtighed
  • Du er opmærksom på risikoen for Green Washing og dermed vigtigheden af belæg for påstande
  • Erfaring fra byggebranchen og konvertering af teknisk kommunikation til værdiskabende budskaber er en fordel, men ikke et krav
  • Du er en stærk og passioneret strategisk kommunikatør, som ud fra ”hands-on” princippet operationelt arbejder i krydsfeltet mellem journalistik, teknik og reklametekst
  • Du evner at bygge bro mellem marketing og bæredygtighed
  • Du har god føling med, hvordan ESG-data kan kommunikeres som god branding
  • Du har et stort drive og er proaktiv
  • Du ser flere muligheder end begrænsninger og trives i et dynamisk marketingteam i en ambitiøs virksomhed
  • Du har fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk og engelsk

Virksomheden tilbyder
  • Et afvekslende job i en international virksomhed, som har en førende position indenfor bæredygtighed i sin branche
  • Et spændende og udviklende, fagligt kommunikationsjob i krydsfeltet mellem Marketing- og Sustainability afdelingen
  • En uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed
  • En hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor dynamik og kort vej til handling
  • Et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på ordentlighed og på medarbejdernes udvikling og trivsel
  • Et job med ansvar, fleksibilitet og medindflydelse

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar Give Steel er en førende leverandør af EPD-deklarerede stålkonstruktioner i Nordeuropa og blandt Danmarks største materialeleverandører til byggeriet.

Virksomheden tæller over 600 medarbejdere og har afdelinger på fem lokationer i tre lande. Virksomhedens hoveddomicil og produktion er placeret i Brande, Salg og Teknik i Søren Frichs Parken i Aarhus, og afdelingen for BIM og Structural Design i Polen.

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, samt til miljøcertificerede byggeri.

På referencelisten er bl.a. Light house i Aarhus samt KB Hallen og Ilulissat Isfjordscenter på Grønland, der begge har vundet Dansk Stålpris i henholdsvis 2019 og 2022. Læs mere om konkrete projekter her: https://givesteel.com/referencer/.

Som en del af sin bæredygtighedsstrategi arbejder Give Steel med den tredobbelte bundlinje, herunder rapportering af klima og socialt regnskab. På internationalt plan er virksomheden præmieret for konstruktionsdesign og har modtaget flere CSR-priser for at tage socialt ansvar under ambitionen: ”WeGrowPeople”, der også er omdrejningspunktet for virksomhedens fokus på medarbejderudvikling. Læs mere her: https://givesteel.com/social-ansvarlighed/

Har ovenstående vakt din interesse? Ansøg via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 42801050 eller mail [email protected]. Ansøgninger vil blive gennemgået løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus C
  • Mandag den 05. februar 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1