Teamleder søges til Ledelsessekretariatet i Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Interesserer du dig for organisationers indre liv og udvikling, hvor du skal samarbejde på tværs for at få tingene til at ske? Har du lyst til teamledelse og være en del af Ledelsessekretariatets arbejde med at sikre robusthed om vores service og administration? Så læs mere her!

Lidt om alt det, du bliver en del af
I Ledelsessekretariatet er du tæt på Udlændingestyrelsens ledelse, og er med til at løfte centrale opgaver og projekter, der har betydning for styrelsens udvikling, daglige drift og medarbejdernes trivsel. Vi får omsat behov på tværs af vores organisation til konkrete handlinger og initiativer.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Du skal have lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem praktik, politik, jura, ledelse og organisationsudvikling. Vores hverdag er præget af, at vi er en stabsfunktion, der har en bred kontaktflade med resten af organisationen. Du skal derfor synes, det er sjovt, at du mange dage vil opleve, at dagen har budt på meget andet end det, du forventede om morgenen. Samtidig skal du være optaget af, at få driften til at fungere og kunne iværksætte en plan og levere til aftalt tid. Der er dage, der er fyldt med opgaver, der haster, og hvor vi skal løse udfordringer på kort tid. Andre dage er der tid til at fordybe sig mere.

Kontoret består af fem teams: Service og Administration, Ledelse og Organisation, Kommunikation og Presse, IT‐koordination og Jura. Du får ca. 45 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Lidt om din nye hverdag og arbejdsopgaver
Vi søger en teamleder til vores nyoprettede Team Service og Administration, hvor du får en helt central rolle i både opbygning af det nye team og strukturere og systematisere teamets opgaver. Derudover får du egne selvstændige opgaver, der alle skal bidrage til at skabe fremdrift i vores mange drifts- og servicerelaterede opgaver på tværs af Udlændingestyrelsens lokationer. Stillingen omfatter ikke personaleansvar.

Team Service og Administration er en del af den organisatoriske rygrad i Udlændingestyrelsen, hvor vi leverer opgaveløsning, der har stor betydning på tværs af flere lokationer, og er forudsætningsskabende for kollegaernes opgaveløsning. Opgaverne i teamet dækker bl.a. over samarbejde og opfølgning vedr. facility management på flere lokationer, styring af Udlændingestyrelsens samlede telefoniløsninger, daglig service og betjening af kollegaer vedr. både fejl på printere, udlevering af IT-udstyr, posthåndtering og styring og udlevering af arkivsager. Derudover har teamet også ansvaret for den interne økonomistyring i Ledelsessekretariatet.

Ud over de spændende ovenstående opgaver, er vi i Udlændingestyrelsen også ved at forberede os til overgangen til Statens Facility Management Bølge 3, hvilket får stor betydning for teamets nuværende opgaver. Her vil du sammen med bl.a. enhedschefen være med til at skitsere fremtidige opgavesnit og arbejdsprocesser.

Dine arbejdsopgaver forventes derfor bl.a. at være:

  • bidrage til fremdrift og struktur i vores mange drifts- og servicerelaterede opgaver
  • udarbejde og sikre, at der er relevante proces-/og arbejdsbeskrivelser for teamets opgaver
  • indgå i setup omkring bygningsdriften med fokus på Udlændingestyrelsens lokationer i Næstved, Sandholm og København
  • sikre, at teamets nuværende tilgængelige data anvendes bedst muligt til bl.a. opgavestyring
  • tværgående projekter, der knytter sig til forbedring eller udvikling af styrelsens interne service, drift eller organisation
  • løbende faglig sparring og opfølgning med medarbejdere i teamet

Vi forventer samtidig, at du løbende i samarbejde med medarbejdere i teamet, vil skulle udarbejde beslutningsoplæg til direktionen.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk kandidatuddannelse, fx samfundsvidenskabelig. Du kan også komme med solid erfaring med driftsstyring i fx en offentlig organisation.

Vi lægger vægt på at du:

  • kan indgå i daglig faglig sparring og prioritering af opgaver sammen med kontorets ledelse og teamets medarbejdere
  • tager initiativ, og følger både tanker og handlinger til dørs med stor ansvarlighed
  • kan omsætte dine – og andres – gode ideer til handlinger, og er god til at formidle dem på skrift
  • er udadvendt og arbejder bedst gennem godt samarbejde med andre, men sagtens kan løse opgaver selvstændigt
  • er nysgerrig og har erfaring med eller appetit på at tage et fagligt ansvar

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • gennemførsel af større opgaver eller projekter, og eventuelt uformel eller formel faglig ledelse, hvor du har været med til at løfte opgaveløsningen sammen med andre
  • styregruppe-, ledelses- eller direktionsbetjening
  • værktøjer og metoder til teamledelse og processtyring
  • Intern service, facility og service management
  • kontrakt- og leverandørstyring
  • praktisk og administrativ drift af organisationsrettede opgaver

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som konsulent i henhold til overenskomsten for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, arbejdsstedet er Udlændingestyrelsen, Farimagsvej 51A, 4700 Næstved. Dog kan rejseaktivitet til især Udlændingestyrelsens andre lokaliteter forekomme.

Der er tale om en fast stilling på fuldtid 37 timer om ugen, og stillingen er med tiltræden den 1. august 2023.

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Mads Skov Thomsen på telefonnummer 21 80 74 20 eller på e-mail [email protected] eller kontorchef Anita Okkels Birk Thomsen på telefonnummer 21 35 69 82 eller [email protected]. Send gerne en sms og aftal et tidspunkt.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 29. maj 2023.

Vi forventer at holde 1. samtalerunde i uge 22 og 2. samtalerunde i uge 23.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent (praktik) i København K

    Vil du være en del af Danmarks førende mediebureaugruppe, og brænder du for medier, brands og digital markedsføring? Så læs mere om dentsu X og dentsus praktikforløb Young Guns her!Job Title:Co..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 6
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4