Ledelseskonsulent til sekretariatet Kvalitet, Udvikling og Uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Sydjylland

Er du vores nye ledelseskonsulent til understøttelse af fremtidens velfærd i Haderslev Kommune?

Når vi siger: ”En dygtig konsulent kan skrive en skarp politisk sag på baggrund af fire stikord og politisk tæft”, så smiler du måske og tænker: ”Nemlig!” Når vi så siger: ”Det kræver, at du elsker at skrive, at du skaber dine resultater i en holdindsats, og at du kan arbejde struktureret”, og du tænker: ”Det er mig, det der…!” Så skal du søge denne stilling.

I Social og Sundhed i Haderslev Kommune sætter ”Værdifund Hverdag – hver dag” retningen. I dette job skal du understøtte politikere, chefer og resten af organisationen i, at vi sammen hjælper de mennesker, der har brug for det, med det der er mest værdifuldt i deres hverdag. Vi styrer og leder velfærden efter, hvad der giver mening og værdi for det enkelte menneske frem for kun systemet.

Vi tilbyder dig
Et job, hvor du bliver en del af et hold, der i al beskedenhed ønsker at sætte nye standarder for måden, vi skaber velfærd på. Social og Sundhed står – som andre store velfærdsområder – overfor udfordringer, hvor kendte løsninger ikke rækker. At skabe fremtidens velfærd kræver mod, fælles løsninger og nye måder at samarbejde med borgerne, virksomheder og det omkringliggende samfund.

Du får en hverdag i tæt samarbejde med den øverste ledelse hovedsageligt indenfor Senior og Rehabilitering. Dine opgaver er højt prioriterede, og du bliver en del af en arbejdsplads i udvikling. Vi kender retningen og rammen for vores arbejde, men vi er hele tiden nysgerrige efter at finde løsninger og nye stier. Stier som du også skal være med til at træde. Du kan derfor forvente at lande i et job, hvor dine udviklingsmuligheder er store.

Du bliver en del at Sekretariatet, Kvalitet, Udvikling og Uddannelse, som består af ca. 42 medarbejdere. Vi arbejder bredt med kvalitets-, udviklings– og driftsopgaver i hele Social og Sundhed. Dit primære tilhørsforhold bliver teamet for Politik og Ledelse, som består af ca. 8 medarbejdere, der alle arbejder for og med den øverste ledelse på tværs af forvaltningen.

Dine nye kollegaer er ledere, konsulenter, administrativt personale og læringsvejledere, som vil hinanden. Vi ved, at vi kun via samarbejde skaber de bedste resultater, for dem vi er her for - vores borgere, virksomheder og politikere. Vi synes selv, vi er ret sjove og er gode til at arbejde sammen.

SAMMEN med dit team griber og løber du komplekse opgaver i mål
Dit nye team skal sikre en høj kvalitet i direktørens og chefernes betjening af vores to politiske udvalg: Senior- og Sundhedsudvalget samt Social- og Handicapudvalget. Desuden vil du være projektleder på større projekter med høj kompleksitet og af strategisk karakter primært indenfor Senior og Rehabilitering.
Det betyder, at dit arbejde vil være præget mange forskellige opgaver - nogle gange på samme tid – med korte deadlines. En spændende arbejdsdag for dig er derfor kendetegnet ved, at du sammen med dine nærmeste kollegaer, griber, prioriterer og løber med de mange strategiske opgaver, der lander i dit team.

Udpluk af dine arbejdsopgaver:

  • Sikre høj sproglig og faglig kvalitet og effektivitet i dagsordensproduktionen til den politiske og administrative ledelse samt holde overblik over sagsgange og fremdrift
  • Understøtte en professionel og ensartet betjening af de politiske udvalg og være med til at sikre klare og effektive politiske processer
  • Styrke og understøtte sammenhæng og udmøntning af Værdifuld Hverdag
  • Lede, kvalitetsudvikle og understøtte udviklingsprojekter indenfor seniorområdet til gavn for vores borgere - herunder skrive inspirerende og letforståeligt skriftligt materiale i form af notater, pressemeddelelser og projektbeskrivelser
  • Spotte og udvikle samarbejde på tværs af afdelinger i Social og Sundhed samt politiske udvalg.

Det har vi brug for fra dig
Du træder ind på en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er en forventning om gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Af faglige kompetencer ligger vi vægt på, at du:

  • har en akademisk samfundsfaglig, sundhedsfaglig eller anden relevant baggrund
  • har min. 3-5 års erfaringer fra en politisk ledet organisation, gerne en kommune og gerne erfaring med politisk betjening og dagsordensproduktion
  • elsker at skrive og er god til det. Du formår at skrive i et sprog, alle forstår – også når stoffet er komplekst og dit opdrag ikke er særligt fyldestgørende. I dette job får du mulighed for at fokusere på formidling til politikere, og vi forventer, at du er stabil i din produktion og skarp fokuseret på at overholde deadlines
  • har en god fornemmelse for politiske, strategiske og administrative beslutningsprocesser
  • har stærke analytiske kompetencer og kan arbejde selvstændigt
  • evner at være tovholder/projektleder/procesleder på forskellige typer af opgaver
  • har gerne fagligt kendskab til Social og Sundheds fagområder (senior- og rehabiliteringsområdet, handicap, socialpsykiatri, det specialiserede børneområde og sundhed- og forebyggelsesområdet).

Af personlige kompetencer ligger vi vægt på, at du:

  • er nysgerrig, lyttende og er god til at fordybe dig
  • foretrækker, at dine opgaver løses i et tæt samarbejde med dine kollegaer i og udenfor teamet
  • selvtilrettelæggende, struktureret og har overblik - også når det går stærkt
  • tør tænke modigt og realistisk i forhold til at nytænke og udvikle vores tilgang til velfærd og samspillet mellem borger, organisation, lokalsamfund og politikere
  • er robust og trives i en hverdag med opgaver, der er højt prioriterede, og som af og til haster
  • har humor og værdsætter et godt kollegafællesskab.

Kort om os
Du træder ind på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse på velfærdens og borgernes vegne. Men i Kvalitet, Udvikling og Uddannelse gør vi også et stort nummer ud af at værne om vores arbejdsplads, som et rart sted at være. Vi vægter en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet med fokus på balance mellem job og familie. Vi taler MED hinanden og ikke OM hinanden. Og så skal vi helst grine (højt) hver dag. Vi tror på, at det giver det bedste (arbejds)liv – både på den korte og lange bane.

Sekretariatet, Kvalitet, Udvikling og Uddannelse, understøtter alle fire fagområder i Social og Sundhed, der består af ca. 2.400 medarbejdere. Forvaltningens fagområder er: Sundhed og Forebyggelse, Børn og Unge, Handicap, Socialpsykiatri og Myndighed, samt Senior og Rehabilitering. Udover understøttelsen af de fire fagområder, løser sekretariatet opgaver, der relaterer sig til det tværsektorielle sundhedssamarbejde, partnerskaber og samarbejde med øvrige forvaltninger, frivillige og interesseorganisationer.

Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job med en indholdsrig og afvekslende arbejdsdag med en engageret og fagligt stærk personalegruppe. Du får gode muligheder for både at udvikle dig og præge din egen hverdag i en afdeling i udvikling.

Læs mere om Haderslev Kommune som arbejdsplads.

Find Haderslev Kommunes organisationsdiagram her.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.
Stilllingen er fast og på fuld tid.

Tiltrædelsestidspunkt
1. august 2023 eller efter aftale.

Vil du vide mere?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt endelig konstitueret sekretariatsleder for Kvalitet, Udvikling og Uddannelse i Haderslev Kommune, Rebekka Daugaard Buhl, på telefon 30 68 39 56, mail: [email protected]
Eller en af dine to kommende kollegaer:
Økonomisk konsulent, Birgitte Dyhrberg Melchiorsen på telefon 51 15 96 64, mail: [email protected] eller
Ledelseskonsulent, Christian Dyreborg Nielsen på telefon 23 69 45 54, mail: [email protected]

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eventuelle bilag via ansøgningsknappen senest den 30. maj 2023 kl. 12.00.

1. runde ansættelsessamtaler afholdes 2. juni 2023 og 2. runde den 7. juni 2023. De ansøgere, der bliver udvalgt til 1. samtale, får besked den 31. maj 2023.
Det forventes, at der laves personlighedsprofil imellem 1. og 2. samtale.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Fredericia

    Som elev i en af Skatteforvaltningens styrelser kommer du til at arbejde i en stor organisation, som består af syv specialiserede styrelser, der løser opgaver inden for hver deres kerneområde. Du b..
    • Konsulent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Haderslev

    Som elev i en af Skatteforvaltningens styrelser kommer du til at arbejde i en stor organisation, som består af syv specialiserede styrelser, der løser opgaver inden for hver deres kerneområde. Du b..
    • Konsulent
    • Haderslev
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Sydjylland

    Interesserer du dig for bosætning, og for at sikre, at vi bliver flere indbyggere i [xxxxx]? Er du det naturlige samlingspunkt for både eksterne og interne tråde – og kan du stable et f..
    • Konsulent
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Haderslev

    Interesserer du dig for bosætning, og for at sikre, at vi bliver flere indbyggere i Haderslev Kommune? Er du det naturlige samlingspunkt for både eksterne og interne tråde – og kan du stable et fed..
    • Konsulent
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. maj 2024 47
1. maj 2024 47
30. april 2024 47
29. april 2024 44
28. april 2024 44
27. april 2024 44
26. april 2024 45
25. april 2024 41
24. april 2024 42
23. april 2024 43
22. april 2024 43
21. april 2024 43
20. april 2024 43
19. april 2024 42
18. april 2024 43
17. april 2024 41
16. april 2024 42
15. april 2024 43
14. april 2024 43
13. april 2024 43
12. april 2024 44
11. april 2024 41
10. april 2024 42
9. april 2024 39
8. april 2024 37
7. april 2024 37
6. april 2024 36
5. april 2024 37
4. april 2024 37
3. april 2024 35
2. april 2024 36