Analytisk stærk konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Analytisk stærk konsulent


Er du den, der kan formulere dig skarpt og præcist om samfundsøkonomiske forhold, der er med til at løfte dagsordner og debatter til gavn for HK’s medlemmer?

HK Danmark søger til Politik & Presse en analytisk stærk konsulent, som er nyuddannet eller har et par års erhvervserfaring. Det er en klar fordel, at du er politisk interesseret.

Vil du være med til at forme og forbedre rammerne for medlemmerne i en af Danmarks stærkeste fagforeninger? HK ønsker at spille en aktiv og konstruktiv rolle i udviklingen af samfundet. Vi engagerer os i politiske debatter og bidrager til løsninger på de udfordringer, vi kan se, vil påvirke vores medlemmer. Vi søger konkret indflydelse til gavn for medlemmerne og arbejder vedholdende for et mere tydeligt og synligt HK.

Vi arbejder med en bred vifte af politiske områder med direkte interesse for vores medlemmer – bl.a. beskæftigelse, arbejdsmarked, uddannelse, ligestilling og arbejdsmiljø og digitalisering. Som vores nye kollega kommer du tæt på det politiske niveau og kommer til at arbejde sammen med kolleger i resten af huset og andre fagforbund. Du vil få en unik rolle i arbejdet med politik og presse i en af landets stærkeste interesseorganisationer og blive en del af et hus drevet af stort engagement og faglighed. Der er et højt fagligt niveau, og vi lægger vægt på, at vi har et godt samarbejde og er gode og omsorgsfulde kollegaer for hinanden.

Jobbet

Som vores nye konsulent skal du:

  • Udarbejde analyser, spørgeskemaer, faktaark og resumeer af rapporter mv.
  • Sætte dig ind i politiske sagsområder og indhente relevant ny viden
  • Bidrage til at løfte politiske dagsordener og debatter i relation til HK’s medlemsinteresser
  • Bidrage til at udvikle og formulere politikområder
  • Samarbejde tæt med dine kollegaer i afdelingen og i resten af organisationen inden for en bred vifte af områder
  • Være interesseret i - og også meget gerne have viden om – fagbevægelsen og den danske aftalemodel.

Forventninger til dig

Du har en kandidatgrad i fx statskundskab, økonomi, sociologi, antropologi eller en anden relevant samfundsfaglig uddannelse. Det er en fordel, hvis du har relevant erhvervserfaring, fx fra studiejob.

For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde systematisk og være stærk i Excel og SPSS eller lignende programmer samt kunne sætte spørgeskemaer og bearbejde data. Du har en solid talforståelse og vil kunne sætte det i relation til HK’s medlemsinteresser.

Du kan formidle komplicerede beregninger og analyseresultater til forskellige målgrupper og sætte fokus på de centrale pointer. Du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i politiske sagsområder og indhente relevant ny viden til gavn for sagen.

Du er velformuleret i skrift og tale - både i et Facebook-opslag og i et høringssvar.

Vi sætter yderligere pris på, at du tager ansvar, er omhyggelig, struktureret og hjælpsom. Du er god til at samarbejde med andre også på tværs af faggrænser. Du interesserer dig for politik og kan lide at blive udfordret og lære nyt.

Bliv en del af HK og vær med til at gøre en forskel

Må vi høre lidt om dig? Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal søge det spændende job som konsulent i Politik og Presse, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for, og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af HK.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på normtid (37 timer om ugen inkl. frokost) i henhold til overenskomst mellem OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben) og HK Forbundet. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår og en stor grad af fleksibilitet i planlægningen af dine arbejdsopgaver.

Tiltrædelse

Snarest muligt eller senest 1. august 2023.

Ansættelsessted

HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Victoria Tepper på 2560 3418.

Ansøgningsfristen er 30. maj 2023 kl. 10. Der afholdes samtaler 2. juni og 7. juni.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, race, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

---------------------------------------------------------------------

HK’s styrke hviler på de 215.000 medlemmer, der hver dag får arbejdet til at glide ude i virksomhederne, møder borgerne på de offentlige arbejdspladser og yder service i butikkerne. Det er vores målsætning at skabe job og gode arbejdsforhold for HK’s medlemmer.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød tre medarbejdere i HK:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Tirsdag den 30. maj 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2