Kirke- kulturmedarbejder i Korsvejskirken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. februar 2024 eller snarest herefter. Ansættelsen er på 18 timer om ugen

Efter 21 år er stillingen som kirke-kulturmedarbejder i Korsvejskirken ledig.

Vi er en kirke med et rigt og traditionsfyldt børnearbejde. Vi har en stor børne- og forældremenighed fra mange kulturer og et udbytterigt samarbejde med Dansk Flygtningehjælp og Sprogcafeen.

Vi har desuden et solidt menighedsliv med stærkt fokus på den diakonale forkyndelse i form af onsdags cafe, suppe og sang, sogneaftenener etc.

Vi lægger vægt på at være lokal forankret som kirke i sognet. Alle er velkomne hos os.

Dit arbejde vil primært ligge indenfor børne- og familieregi, men også indenfor det diakonale arbejde i sognet.

Vi har to skoler tilknyttet, og du vil skulle varetage minikonfirmandundervisningen. Der udbydes et forløb to gange årligt. Derudover tilbyder vi vores populære ulvetime, som du vil være en del af at skabe rammerne for, ligesom vi ønsker at du kan varetage babysalmesang. Børnearbejdet vil være i samarbejde med den ansvarshavende præst.

Vi søger en medarbejder, der skal kunne tage ansvar, være dygtig til at kommunikere både med børn og voksne i en kulturel mangfoldig sammenhæng, og arbejde ud fra kristne grundidealer. Du skal være kreativ og have lyst til at være ideskabende, ligesom du skal du holde dig opdateret indenfor kirke-kulturmedarbejderområdet.

Endvidere søger vi en kollega, der kan varetage visse kommunikationsopgaver i samarbejde med vores kommunikationsmedarbejder.

Vi sætter et godt arbejdsmiljø højt. Derfor ønsker vi en kollega, der har lyst til at tage del i det fællesskab, vi har i kirken både blandt kollegaer, menighedsrådet og menigheden.

Stillingen ligger på 18 timer og er aflønnet efter gældende regler:

Hvis du ikke har en uddannelse der opfylder kompetencekravet for stillingen som kirke- og kulturmedarbejder i Folkekirken, skal du være indstillet på at gennemføre den obligatoriske grunduddannelse for kirke- og kulturmedarbejdere.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere. Aftalerne kan ses på https://www.folkekirkenspersonale.dk/

Det er en betingelse, at den obligatoriske grunduddannelse kirke- og kulturmedarbejdere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens stat, medmindre du i kraft af din hidtidige uddannelse opfylder uddannelseskravet.

Medarbejdere, der ikke opfylder uddannelseskrav og ikke har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 303.863 kr. - 402.618 kr. Fikspunktet er 319.056 kr. Årligt OK18-tillæg på 927,36 kr. Lønnen bliver kvoteret efter arbejdsbrøk.

Medarbejdere, der opfylder uddannelseskrav eller har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 319.056 kr. - 455.794 kr. Fikspunktet er 334.249 kr. Årligt OK18-tillæg på 927,36 kr. Lønnen bliver kvoteret efter arbejdsbrøk.

Aftale om lønindplacering indgås mellem menighedsrådet og kirkekultur.nu

Der er ikke tilknyttet rådighedsforpligtelse til stillingen.

Desuden er der til ansættelsen knyttet 18 % i arbejdsgiverbetalt pension.

Indplaceringen i intervallet afhænger af erfaring og kvalifikationer.

Overnævnte beløb er i niveau pr. 1 oktober 2023.

Der vil blive indhentet referencer og børneattest. Der er tre måneders prøvetid.

Hvis du kan se dig selv i denne stilling og har lyst til at blive en del af Korsvejskirkens fællesskab, så send en ansøgning til formand for menighedsrådet Stina Carlberg på mail [email protected]. Hvis du har yderlige spørgsmål, kan du kontakte Stina Carlberg på tlf. 6080 6900.

Ansøgningsfrist: Ansøgning med bilag skal være os i hænde senest den 1. december 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 50.

Yderligere oplysninger om kirken findes på https://www.korsvejskirken.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Kastrup
  • Fredag den 01. december 2023

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i København

    Vi forventer, at du kommer med flere års erfaring fra en lignende stilling som kordegn, ligesom du er uddannet kordegn og samtidig har sans for at løse kommunikationsopgaver og flair for god servic..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Brønshøj

    Om os:Der bor lige under 10.000 mennesker i sognet, heraf er lidt over 3000 medlemmer af [xxxxx] Sognet er midt i en spændende udvikling med nyt boligbyggeri, hvoraf en stor del vil blive .
    • Kulturmedarbejder
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København

    On Sunday 25th of August and Monday 26th of August 2024, an audition will be held for a vacant position as first concertmaster in The Royal Danish Orchestra. The vacancy is to be filled as of Jan..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København

    Kulturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1