Kirketjener ved Mariehøj Kirke i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

En stilling som kirketjener ved Mariehøj Kirke, Mariehøj Sogn er ledig pr. 1.1. 2024.
Stillingen er på 15 timer pr. uge.

Mariehøj Sogn har 7400 indbyggere. Ud over 3 præster er der 10 ansatte samt et kirkekor. Mariehøj Kirke er en nyere kirke bygget i 1958. Det er et aktivt sogn med mange arrangementer i form af koncerter, musikgudstjenester og foredrag samt en bred vifte af aktiviteter for børn, unge og voksne.

Der afvikles ca. 80 gudstjenester årligt i forskellig form samt ca. 80 kirkelige handlinger (begravelse, bisættelser, vielser og dåb). Du skal indgå i et team med to andre kirketjenere og en sognehusvært, der samarbejder om varetagelse af kirketjenester og øvrige opgaver i sognehus og kirke. Arbejdsopgaverne vil som minimum indebære arbejde hver 3. weekend samt aftenarbejde.

Der holdes ugentlige kalendermøder, hvor opgaver og arrangementer koordineres, og hvor der er mulighed for socialt samvær med kolleger.

Du skal bl.a. varetage følgende opgaver:

  • Rengøring af kirken samt alm. vedligeholdelse.


  • Havearbejde på kirkens grønne område.


  • Praktiske opgaver i forbindelse med gudstjenester, vielser, bisættelser, koncerter o.l., herunder at tage imod folk, når de kommer, og vise dem til rette.


Din profil:

  • Du er udadvendt og møder kirkens brugere med et smil.


  • Du er fleksibel og god til at finde løsninger på praktiske opgaver.


  • Du kan arbejde selvstændigt, men kan også indgå i det nære samarbejde med præsterne og øvrige kollegaer omkring arbejdsopgaverne.


  • Du har lyst til at arbejde med og udvikle på Grøn Kirke, herunder bæredygtighed, og skabe større biodiversitet på kirkens grønne områder. Se https://www.gronkirke.dk


  • Du er loyal over for folkekirken som arbejdsplads.


  • Du har god situationsfornemmelse og kan møde andre mennesker både i sorg og i glæde på en professionel og empatisk måde.


Ansættelse sker ved Mariehøj Sogns Menighedsråd beliggende Almindsøvej 6, 8600 Silkeborg. Se i øvrigt www.mariehoj-kirke.dk samt kirkens Facebookside Mariehøj Kirke.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Du skal gennemføre den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Årslønnen aftales indenfor intervallet 288.669 kr. – 272.232 kr. (nutidskroner). Fikspunktet (mindstelønnen) er 288.669 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 27.241 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 1.275 kr. (nutidskroner) pr. år.
Alle beløb er opgjort for en fuldtidsstilling og løn og tillæg skal kvoteres i forhold til ansættelsesgraden på 15 timer om ugen.
Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kirketjener, Lars Evald Jensen på tlf. 2021 6541 eller til kontaktperson Birthe Husum på tlf. 6088 5193 efter kl. 15.30.
Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail til [email protected]
Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 17. november kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 22. november.
Menighedsrådet vil indhentet børneattest og straffeattest på den som ansættes.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Silkeborg
  • Fredag den 17. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1