Læger til Akuttelefonen 1813

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Ønsker du at være med til at vurdere og visitere regionens borgere ved akut opstået sygdom og skade?

Motiveres du af at lytte, skabe tryghed og sikre borgeren den rette hjælp til rette tid?

Og kan du se dig selv arbejde med den akutte del af et samlet sundhedsvæsen, hvor det handler om at rådgive regionens borgere?

Så er du måske vores nye lægekollega på Akuttelefonen 1813.

Nøgleperson ved akut sygdom og skade

Som læge på Akuttelefonen 1813 er du en del af en af Danmarks største vagtcentraler, der dækker en række funktioner.

Du er tilknyttet et team af speciallæger, yngre læger, læger i hoveduddannelse, samt sygeplejersker. Du bliver også kollega med vores 1-1-2 del, hvor der både er paramedicinere, behandlere og dispatchere, samt anæstesilæger (AMK-lægen) ansat.

Der er derfor rig mulighed for sparring med andre relevante faggrupper.

Som læge på Akuttelefonen 1813 er dine opgaver at:

  • Varetage den borgerrettede telefoniske rådgivning, samt at vurdere og visitere patienter med akut sygdom og skade
  • Iværksætte behandling indenfor fastlagte rammer, hvor der er mulighed for at supplere samtalen med foto- og videofunktion
  • Iværksætte udredning og behandling sammen med de kommunale akutfunktioner bl.a. på baggrund af opkald fra primær sektor og bosteder
  • Der er mulighed for at Speciallæger (og erfarne yngre læger) udfører kørende hjemmebesøg med diagnostik, behandling og visitation af borgere med akutopstået sygdom og tilskadekomst

Vi vægter tværfaglighed og sparring højt, og der er derfor mulighed for sparring med andre læger og sygeplejersker i vagterne; heriblandt vores bagvagtslæger. Derudover er der i alle vagter mulighed for sparring med 1-1-2 kollegerne: AMK-lægen (anæstesilæge), sygeplejersker, paramedicinere og behandlere).

Vi samarbejder tæt med hospitalerne og den primære sektor. Vores faglige udvikling sker i tæt samarbejde med specialerne og akutmodtagelserne/akutklinikkerne; ligesom det er i tæt samarbejde med disse grupper, at vi skriver vores guidelines.

Derudover har vi en Praksiskonsulent tilknyttet som vi samarbejder med omkring den faglige udvikling i samarbejde med almen praksis.

Ved ansættelse skal du gennemføre et obligatorisk introduktionsprogram, som omhandler visitering og samtaleteknik på 1813 samt anvendelse af vores digitale redskaber. Du skal kunne ligge 3 introdage i ugerne 18,19,20 samt deltage i en opfølgning á 3 timer i uge 25+26.

Akutberedskabet er en digital arbejdsplads, og vi vægter derfor udvikling af de digitale kompetencer højt.

Er du speciallæge i almen medicin, akut medicin eller intern medicin med erfaring fra det akutte område, vil det være muligt på sigt at varetage funktionen som bagvagtslæge efter et oplæringsforløb.

Vores krav og forventninger til dig

På Akuttelefonen 1813 samarbejder vi tæt på tværs af faggrupper og kompetencer. Vi forventer derfor, at du kan indgå i vores tværfaglige team samtidig med, at du kan udvise en høj grad af selvstændighed.

Som læge ved Akuttelefonen 1813 er det derfor også et krav, at du har erfaring med at håndtere patienter med almen og akutmedicinske problemstillinger, med udgangspunkt i, at du er:

  • Yngre læge efter KBU med erfaring fra almen praksis samt det akutte område
  • Speciallæge i almen medicin, intern medicin med erfaring fra det akutte område, akut medicin, eller kirurg med erfaring fra det akutte område.

Vi forventer desuden, at du har interesse for og gerne erfaring med telefonvisitation og kan se dig selv at være med til at (videre-)udvikle Akuttelefonen 1813.

Din aktive deltagelse i virksomhedens kvalitets- og udviklingsarbejde er ligeledes vigtig og værdsat.

Du har en systematisk, struktureret og løsningsorienteret arbejdsform og drives af at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med krav om en høj grad af fleksibilitet. Du er derudover klar på og i stand til at træffe beslutninger i akutte situationer.

Du skal have stærke digitale kompetencer, og være fuldt fortrolig med IT samt kunne arbejde effektivt i et digitalt set-up.

Som person er du imødekommende og tillidsskabende; du sikrer, at borgeren altid kommer i første række og du formår at kommunikere klart og professionelt. Du formår at skabe tryghed hos borgerne i deres kontakt med os.

Krav til timeantal og vagter

Du skal have minimum 16 timers vagttjeneste pr. måned; gerne som en fordeling mellem aften/nat samt hverdage/weekend/helligdage.

Du bliver ansat som timelønnet. Løn (A-indkomst) og ansættelsesvilkår er fastsat gennem aftale indgået af Regionernes lønnings- og takstnævn (RLTN) med Foreningen af Speciallæger og Yngre Læger for timelønnede læger ansat til akuthjælp i Region Hovedstaden.

Vi vægter vores faglige miljø og drift højt, hvorfor vi kun tilbyder ansættelse, hvis man kan indfri ovenstående minimumskrav til vagtdeltagelse.

Et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv!

Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne.

Vores opgaver består bl.a. af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2, samt at disponere ambulancer og akutlægebiler.

Akutberedskabet står også for planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab. Vi bedriver forskning, fx hjerteløberprojektet og kunstig intelligens og hjertestop.

Virksomheden har primært til huse i Ballerup, men er geografisk spredt på flere destinationer, hvor blandt andet akutlægebilerne har baser. Dit arbejdssted vil være i Ballerup.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig selv i stillingen til at søge.

Yderligere information

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Ledende Overlæge på 1813: Christina Virkelyst Tvermoes på mail [email protected]

Yderligere oplysninger om 1813 og Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet

Du er også velkommen til at kontakte os om muligheden for at komme på besøg i vagtcentralen og følge en kollega.

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning og CV senest 9. april 2023.

Samtaler afholdes fysisk 18., 20. og 21. april 2023 hos Region Hovedstadens Akutberedskab, Telegrafvej 5; 2750 Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Ballerup
  • Søndag den 09. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Brøndby

    Engageret læge søges til spændende stilling i Behandlingscenter Brøndby.Er du en passioneret læge, der søger en meningsfuld hverdag uden weekendvagter og med fleksible arbejdstider? Har du inte..
    • Læge
    • Brøndby
    Få mere info
  • Læge i Hvidovre

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2650 Hvidovre
    • Læge
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Læge i Brøndby

    KommunelægeEngageret læge søges til spændende stilling i Behandlingscenter Brøndby.Er du en passioneret læge, der søger en meningsfuld hverdag uden weekendvagter og med fleksible arbejdstider? H..
    • Læge
    • Brøndby
    Få mere info
  • Læge i Ballerup

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Læge
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
8. maj 2024 9
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2