Overlæge/afdelingslæge søges til thoracoabdominal radiologi på Rigshospitalet – Glostrup med start 1. august 2023 ell...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Der søges en erfaren radiolog til at indgå i det thoracoabdominale team og til varetagelse af den thoraco-abdominal diagnostik på Glostrup matriklen. Afdeling for Røntgen og Skanning Rigshospitalet er på 2 matrikler – henholdsvis Blegdamsvej og Glostrup.

Rigshospitalet Glostrup har en akut klinik med skadestue, en stor medicinsk afdeling med bl.a. kardiologi og lungemedicin, stor neurologisk afdeling med Dansk Hovedpinecenter og Region Hovedstadens Center for multipel Sclerose, Videncenter for Rheumatologi og Rygkirurgi samt Regionen Hovedstadens øjenafdeling. Desuden varetages også diagnostik for almen praksis. I 2023 åbner vi Bodil Eskesen Centret i Glostrup, som kommer til at huse Region Hovedstadens neurorehabilitering.

Afdelingen for Røntgen og Skanning udfører billeddiagnostik inden for alle modaliteter - konventionel radiologi og snitbilleddiagnostik med ultralyd, MR- og CT-scanning. Undersøgelserne i det thoracoabdominal team er en blanding af akutte og elektive undersøgelser, primært med CT, MR og konventionel røntgen af indlagte patienter, undersøgelser af patienter fra modtagelsen og undersøgelser fra egen læge. Undersøgelserne udgør et bredt spektrum af problemstillinger i almen radiologi, som sammen med de mere specialiserede undersøgelser giver en spændende og afvekslende arbejdsdag.

Afdelinen har en opdateret maskinpark med 5 MR skannere (2 stk 3T skannere og 3 stk 1.5T maskiner), 3 CT skannere, hvoraf én er helt ny fra 2022 samt 3 high-end ultralydsmaskiner.

Arbejdsopgaver

Afdeling for Røntgen og Skanning er en travl afdeling, som beskæftiger sig med både akutte og elektive undersøgelser, flere som højt specialiserede undersøgelser.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig bestå i den daglige beskrivelse og afkonferering af undersøgelser indenfor det thoraco-abdominale område samt den daglige kontakt med klinikerne. Har du interesse og kompetencer indenfor ultralyd er der også mulighed for at deltage i denne funktion.

Som overlæge i afdelingen deltager man desuden i de øvrige speciallægefunktioner i sektoren med bl.a. visitation, protokolopsætning og optimering. Der er mange konferencer med de samarbejdende afdelinger og en del multidisciplinære konferencer.

I afdelingen er der et godt samarbejde på tværs af vores sektioner, og vi opfordrer til, at nogle af arbejdsdagene også foregår på Blegdamsvej for yderligere faglig sparring. Hvis der er et særlig ønske om, at en del af stillingen har funktion på Blegdamsvej matriklen kan dette evt. også lade sig gøre.

Afdelingen deltager i den lægelige videreuddannelse både på intro- og hoveduddannelsesnivea, så man vil gennem det daglige arbejde kommer til at deltage i undervisning og uddannelsen af kommende kollegaer. Afdelingen uddanner herudover radiografstuderende og sekretærelever.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med speciallæge i diagnostisk radiologi med bredt kendskab til moderne billeddiagnostik og især indenfor det thoraco-abdominale område og gerne med ultralydserfaring.

Overlægen forventes sammen med afdelingens øvrige overlæger at deltage i undervisning, kvalitetsudvikling og forskning. Dokumenteret forskning og kvalitetsudviklingsarbejde vægtes højt.

En specifik funktionsbeskrivelse og udviklingsplan vil blive udarbejdet ved ansættelsen, afhængig af kompetencer og ønsker samt ved de årlige MUS- samtaler.

Vagt
Stillingen er som udgangspunkt vagtfri, men der er mulighed for at deltage i vagtfunktion på Glostrup matriklen afhængig af ønsker og kvalifikationer.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten for overlæger indgået mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes lønnings- og takstnævn. Ansættelsen sker i Region Hovedstaden med tjeneste indtil videre på Afdeling for Røntgen og skanning, Glostrup matriklen.

Reference
Stillingen refererer til den cheflæge og i det daglige arbejde til den daglige driftsansvarlige overlæge.

Yderligere information
Yderligere information om stillingen og arbejdsforhold kan fås ved henvendelse til enten den dagligt driftsansvarlig overlæge på Glostrup Daniel Tolnai ([email protected]), driftsansvarlig overlæge Blegdamsvej Claus Verner Jensen ([email protected]) eller cheflæge Martin Lundsgaard Hansen ([email protected] )

Ansøgning
Ansøger bedes fremsende motiveret ansøgning og i ansøgningen forholde sig til de 7 lægeroller samt vedhæfte speciallægeautorisation og CV.

Om Diagnostisk Center
Diagnostisk Center er et af Rigshospitalets syv centre med ca. 1.600 medarbejdere og en årlig omsætning på 1 mia. kr. Kerneydelserne er diagnostik og patientbehandling, uddannelse og forskning. Diagnostisk Center understøtter patientbehandlingen ved årligt at producere mere end 10 mio. svar på laboratorieanalyser, mere end 650.000 billeddiagnostiske undersøgelser og centret har mere end 1 mio. kontakter til patienter og donorer. Centrets 37 professorer og øvrige forskere publicerer årligt mere end 500 videnskabelige artikler i internationalt anerkendte tidsskrifter.
Centret rummer Afdeling for Røntgen og Skanning, Klinisk Biokemisk Afdeling, Patologiafdelingen, Klinisk Immunologisk Afdeling (Region Hovedstadens blodbanker, vævsbanker og vævstypelaboratorium), Afdeling for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET, Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Klinisk Genetisk Afdeling og Genomisk Medicin.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Glostrup
  • Tirsdag den 02. maj 2023

Lignende jobs

  • Læge i Brøndby

    Engageret læge søges til spændende stilling i Behandlingscenter Brøndby.Er du en passioneret læge, der søger en meningsfuld hverdag uden weekendvagter og med fleksible arbejdstider? Har du inte..
    • Læge
    • Brøndby
    Få mere info
  • Læge i Ballerup

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Læge
    • Ballerup
    Få mere info
  • Læge i Storkøbenhavn

    På Jægersborghave bor der 144 beboere fordelt på 6 afdelinger. Der søges en plejehjemslæge til 36 beboer, svarende til 24 beboere på 2. sal syd, og 12 beboere på 1. sal s..
    • Læge
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Læge i Storkøbenhavn

    Har du erfaring fra lægemiddelmarkedet? Og brænder du for at forhandle aftaler på nye lægemidler og sikre, at de danske sygehuse har den rette medicin til den rigtige pris? Vores nuværende seni..
    • Læge
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 10
1. maj 2024 10
30. april 2024 12
29. april 2024 9
28. april 2024 6
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 5
13. april 2024 4
12. april 2024 5