Overlæge i lungemedicin (uden vagtforpligtigelse) ved Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling (LIA), Nordsjællands hos...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vær med til at løfte lungemedicinen ind i fremtiden på Nordsjællands Hospital Vi søger en ny kollega, som overlæge i lungemedicin uden vagt med primært ansvarsområde for det lungemedicinske ambulatorieområde. Det er en spændende stilling, hvor vi også er ved at forberede os til at flytte ud på det nye sygehus NHN ultimo 2025, i helt nye moderne og flotte rammer.

LIA er unik, fordi det lunge-og infektionsmedicinske speciale er integreret i en afdeling. Det giver mange muligheder for såvel faglig sparring og udvikling samt forskning. Vi er en af de største Lunge- og Infektionsmedicinske Afdelinger i Region H målt på sengepladser og ambulant aktivitet.

Vi søger en speciallæge med interesse for behandling af` lungemedicinske tilstande KOL, interstitielle lungesygdomme og astma. Desuden også en interesse i organisatorisk udvikling også en fordel, hvor vi på det ambulante område i fremtiden, vil se et større samarbejde på tværs med andre specialer for at imødekomme den multisyge patient fx kardiologi.

Afdelingen Vi er en afdeling hvor medarbejderens trivsel er meget vigtig for os. Hos os kan vi altid finde en løsning, som forener arbejdslivet med familielivet. Der er et godt kollegialt fællesskab, hvor bla daglig frokostpause bliver prioriteret højt.

Vi er også en progressiv afdeling med fokus på det bedste patientforløb. Tværfaglighed er for os en vej til bedre patienttilfredshed samtidigt med at det for den enkelte medarbejder også giver en større faglig tilfredshed. Vores mantra er ”SET og HØRT” og det gælder både patienten såvel som medarbejderen og det mener vi alvorligt!

Vi ser også ud i fremtiden med hjemmebehandling og monitorering, hvor afdelingen i samarbejde med forskningsafdelingen på NOH, har været med til at udvikle et behandlingstilbud i hjemmet under navnet ”Hospital at Home”. For astma er der et udviklingsprojekt påbegyndt med virtuel platform til differentieret behandling og patient stratificering.

På det akutte område vil vi snart her i foråret kunne åbne 4 observationssenge internt i afdelingen med særlig god sygeplejebemanding, hvor vi vil have fokus på de kritiske første dage af KOL behandlingen med NIV, samt septiske patienter.

LIA har funktion på 3 matrikler - Hillerød, Frederikssund og Helsingør.

I Hillerød har afdelingen 52 senge fordelt i de to afsnit for henholdsvis lungemedicin og infektionsmedicin samt 11 senge i akutafdelingen. I Frederikssund råder afdelingen over et sengeafsnit med 22 senge. Afdelingen har 14 lungemedicinske ambulante speciallægespor fordelt over 3 matrikler samt 1 reservelægespor ugentligt.

Du vil primært have funktion på Hillerød matriklen.

Vi forventer, at du
  • Er en engageret speciallæge med lyst til at indgå i afdelingens projekter og på sigt vil være med til at udvikle behandlingen for den ambulante lungemedicinske patient.
  • Har kvalifikationer indenfor kommunikation og evne til at samarbejde
  • Er indstillet på at indgå i afdelingens forsknings- og undervisningsforpligtigelser

Lungemedicin Afdelingen varetager behandling af lungesygdomme på hovedfunktionsniveau, regionsfunktionsniveau og højt specialiseret niveau. Afdelingen har specielt fokus på behandling og organisering af KOL patientforløb. Deltager i Center for Komplicerede Lunge Infektioner (CKL) i samarbejde med Gentofte/Herlev lungemedicinske afdeling.
Der foregår aktuelt et stort organisatorisk og forskningsarbejde i et projekt med omlægning af ambulante KOL, IPF og ASTMA forløb til CAPTAIN (Comprehensive And Prospective Treatment and Individual Nursing) projekt.
I ambulatoriet og i afdelingen foretages ultralydsvejledt pleuracentese, drænanlæggelse og bronkoskopi

Vagter mv. Der er beredskabsvagt for lungemedicin og rådighedsvagt for infektionsmedicin, således at begge specialer er dækket.
Der er ca. 40 tilknyttede reservelæger, som indgår i bunden vagt i 3½ vagtlag.
Afdelingen deltager i undervisningen af studenter på 3. semester kandidatdel.

Øvrige specialer Afdelingen har Infektionsmedicinsk speciale. Lungeinfektioner herunder pneumoni og TB er forskningsmedicinske indsatsområder, der ligger i de 2 specialers krydsfelt.
Afdelingen er ansvarlig for COVID-19 behandling på NOH.
Afdelingen varetager desuden Nordsjællands Hospitals Diagnostiske Enhed.

Forskning Til afdelingen er knyttet 1 forskningsansvarlig overlæge, 1 overlæge og flere yngre læger ansat i deltidsforskerstillinger. Afdelingen har 5 Ph.D-studerende og 2 forskningsårsstuderende.
Afdelingens forskningsmæssige interesseområder er primært lungeinfektioner, COVID, KOL, neuroinfektioner og sepsis, samt infektionsforebyggelse, via vaccinationer hos immunsupprimerede.

I denne video, kan du høre om en overlæges hverdag i afdelingen

Ansættelsesvilkår Der er tale om en fuldtidsstilling, som er til besættelse snarest muligt.

Hvis du har mere end 5 års beskæftigelse som speciallæge, vil ansættelse ske i henhold til overenskomst for overlæger indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Speciallæger.

Der vil være mulighed for rollen samt honorering som specialeansvarlig for lungemedicin.
Den faglige bedømmelse af dig vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 kompetenceområder, der svarer til de 7 roller i speciallægeordningen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Christian Søborg på tlf. 21 12 23 83 eller mail [email protected]
Du kan læse mere om afdelingen og hospitalet her

Ansøgningsfrist Ansøgningsfristen er fredag den 3. marts 2023 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afholdes den 10. marts 2023
Send ansøgning, CV, publikationsliste samt dokumentation af formelle og faglige kompetencer via linket. Publikationer skal du ikke sende med.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hillerød
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

  • Læge i Hillerød

    Engageret og ambitiøs afdelingslæge til Klinisk Fysiologisk Afsnit, Billeddiagnostisk Afdeling, Nordsjællands Hospital Vi søger pr. 1. juni 2024, eller snarest herefter, en engageret og ambit..
    • Læge
    • Hillerød
    Få mere info
  • Læge i Hillerød

    Læge søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Læge
    • Hillerød
    Få mere info
  • Læge i Hørsholm

    Location: Denmark : Hoersholm Country: Denmark Our purpose points the way In Novonesis, we know that solutions rooted in biolog..
    • Læge
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Læge i Hillerød

    Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital, Hillerød, søger en speciallæge i Neurologi til en overlægestilling. pr 1 august eller snarest muligt derefter. Vi er en velfungerende bred Neurolog..
    • Læge
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
3. maj 2024 17
2. maj 2024 13
1. maj 2024 14
30. april 2024 17
29. april 2024 10
28. april 2024 12
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 9
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 10
8. april 2024 12
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 10
4. april 2024 13
3. april 2024 8