Overlæge til de rehabiliterende psykiatriske sengeafsnit i Frederikssund, De Særlige Pladser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Du får en enestående mulighed for at sætte dit præg på et nyere behandlingstilbud bestående af 3 åbne afsnit med 42 særlige rehabiliteringssenge.

Hvad indeholder jobbet?

Du bliver behandlingsansvarlig overlæge som i samarbejde med afsnittenes oversygeplejersker, den ledende overlæge og de tværfaglige behandlerteam sætter retningen for det daglige kliniske arbejde.

Udgangspunktet for behandlingstilbuddet er rehabilitering, styrkelse af funktionsniveau, behandling af misbrug, optimering af den psykiatriske behandling og behandling af evt. komorbid somatisk sygdom hos sårbare patienter med komplekse psykiske lidelser.

Behandlingen og rehabiliteringen er baseret på en helhedsorienteret bio-psyko-social tilgang til patientens symptomer, ressourcer, mestringsstrategier og livsomstændigheder. Målet er, at patienternes generelle funktionsniveau øges, lidelse og forpinthed som følge af psykiatriske symptomer nedbringes eller stabiliseres og udfordringer med kaotisk misbrug, udadreagerende adfærd og følgevirkninger heraf afhjælpes.

Patientgruppen har komplekse sygdomsforløb gennem længere tid og har været i flere forskellige behandlingstilbud. Patienterne har diagnoser indenfor det skizofrene spektrum, affektive lidelser, svære personlighedsforstyrrelser, PTSD og autisme. Mange af patienterne er dobbeltdiagnose patienter.

Patienter­ne henvises af kommunerne og indlæggelse er frivilligt. Patienterne skal have et ønske om at få stabiliseret deres psykiske sygdom, deres helbred i almindelighed og få kontrol over eventuelt misbrug.

Behandlingen strækker sig over en periode på mellem 6-12 måneder og tager udgangspunkt i recovery-forståelsen, kognitiv adfærdsterapi, motionsaktiviteter samt hverdagsrehabilitering.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

Vi kan tilbyde

  • En spændende mulighed for at arbejde på en ny måde med de mest komplekse psykiatriske behandlingsforløb.
  • Et godt og bredt lægefagligt miljø på Psykiatrisk Center Nordsjælland med veletablerede mødefora, journal-club og undervisning, som kan tilgås ved fremmøde eller via skærm – og et overordnet fokus på godt kollegaskab og generel jobtrivsel.
  • Kurser og relevant efteruddannelse efter behov for at sikre din faglige videreudvikling, f.eks. kognitiv uddannelse, kursus i psykofarmakologi eller psykopatologi


Det bliver du en del af

De særlige pladser er en del af Psykiatrisk Center Nordsjælland, som hører til Region Hovedstadens Psykiatri. Centret er beliggende på 3 adresser - hhv. Hillerød, Frederikssund og Helsingør, med snart 20 afsnit og specialiserede ambulante enheder.

Du bliver en del af et behandlingstilbud, der bygger på et tættere samarbejde med kommunerne, og som har et særligt fokus på at modvirke effekten af mange genindlæggelser og afbrudte behandlingstilbud. Og på denne måde give patienterne mulighed for den længerevarende og koncentrerede, tværfaglige behandlingsindsats, der skal til for at komme på fode i sit liv igen.’

Du får et tæt samarbejde med den ledende overlæge, specialpsykolog, speciallæge i psykiatri, speciallæge i almen medicin, psykologer, reservelæger og de øvrige tværfaglige personalegrupper på afsnittene.

Det lægefaglige behandlerteam består på nuværende tidspunkt af afsnitsledende overlæge, en overlæge, en speciallæge i almenmedicin og to reservelæger og en specialpsykolog.

Hvem er du?

  • Du er speciallæge i psykiatri med interesse for det længerevarende, rehabiliterende behandlingsforløb.
  • Du er tillidsvækkende og god til at samarbejde i et tværfagligt miljø.
  • Du interesserer dig for samarbejdet på tværs af sektorer.
  • Interesse for udviklingsarbejde, f.eks. udvikling af nye behandlingstilgange eller forbedringsarbejde


Løn og vilkår
Stillingen er fuldtid med tiltrædelse d. 1. august 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Som overlæge i Region Hovedstadens Psykiatri er du vagtforpligtet.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Lisbeth Lund Pedersen på 23 74 97 80 eller på [email protected].

Send din ansøgning, cv og speciallægeanerkendelse via linket på siden senest den 2. april 2023.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Vi glæder os til at høre fra dig og indkalder til samtaler løbende.

Du kan læse mere om Se Særlige Pladser på vores hjemmeside, hvor du f.eks. også kan se en film med bl.a afsnitsledende overlæge Lisbeth Lund Pedersen.

Yderligere oplysninger om Psykiatrisk Center Nordsjælland findes på www.psykiatri-regionh.dk. Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hillerød
  • Søndag den 02. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Hillerød

    Engageret og ambitiøs afdelingslæge til Klinisk Fysiologisk Afsnit, Billeddiagnostisk Afdeling, Nordsjællands Hospital Vi søger pr. 1. juni 2024, eller snarest herefter, en engageret og ambit..
    • Læge
    • Hillerød
    Få mere info
  • Læge i Hillerød

    Læge søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Læge
    • Hillerød
    Få mere info
  • Læge i Hørsholm

    Location: Denmark : Hoersholm Country: Denmark Our purpose points the way In Novonesis, we know that solutions rooted in biolog..
    • Læge
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Læge i Hillerød

    Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital, Hillerød, søger en speciallæge i Neurologi til en overlægestilling. pr 1 august eller snarest muligt derefter. Vi er en velfungerende bred Neurolog..
    • Læge
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
3. maj 2024 17
2. maj 2024 13
1. maj 2024 14
30. april 2024 17
29. april 2024 10
28. april 2024 12
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 9
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 10
8. april 2024 12
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 10
4. april 2024 13
3. april 2024 8