Afdelingslæge/overlæge i obstetrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Afdelingslæge/overlæge i obstetrik søges til Holbæk Sygehus

Vi øger vores aktivitet indenfor det obstetriske område og søger i den anledning en afdelingslæge eller overlæge i obstetrik per 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

Om os:

På gynækologisk obstetrisk afdeling Holbæk Sygehus brænder vi for at tilbyde behandling af høj faglig kvalitet og skabe de bedst mulige forløb for kvinder med underlivsproblemer og for de, som føder hos os. Vi behandler alle almindelige sygdomme indenfor specialet og da Holbæk Sygehus er ét af fire akutsygehuse i Region Sjælland, har vi derudover en vigtig akutfunktion. Fra 1. maj har vi øget vores aktivitet på det obstetriske område fra 1500 til 1800 fødsler årligt, og vi er derfor ved at opruste generelt på personalesiden.

Vi ligger 45-50 minutters kø-fri køretur fra København.

Afdelingen er p.t. bemandet med 20 læger: 1 cheflæge, 1 ledende overlæge i obstetrik, 7 overlæger, 3-4 afdelingslæger, 2 H2 læger, 4 introduktionslæger og ca. 3 læger i hoveduddannelse til almen medicin eller uklassificeret stilling.

Vi er en velfungerende fødeafdeling med nu ca 1800 årlige fødsler, der varetager det meste indenfor normale og patologiske graviditetsforløb. Du kommer til at indgå i det obstetriske team, som lige nu består af en ledende overlæge i obstetrik og en overlæge samt vores yngre læger, sonografer, jordemødre og SSA-er. Vi ønsker flere speciallæger i teamet, og vi drømmer også om at øge det faglige fællesskab i regionen. Stillingen kan tilpasses efter dine kvalifikationer og interesser, og du vil få mulighed for at få indflydelse på afdelingens faglige retning indenfor det, du brænder for. Derudover vil dit arbejde gøre en kæmpe forskel for vores gravide og fødende, og du vil være med til at udligne uligheden i sundhed, som er ét de vigtigste politiske prioriteringsområder aktuelt.

Obstetrikken afholder to daglige konferencer og dit arbejde vil herudover veksle mellem vagt med håndtering af akutte svangre, stuegang, svangreambulatorium og elektive sectiodage. Vi har fire fødestuer og 25 svangre-/barselssenge. Jordemødrenes funktion koordineres i det daglige af en klinisk jordemodersupervisor. Jordemødrene er organiseret med en chefjordemoder og to vicechefjordemødre for hhv fødegang og svangre-barsel. Vores sonografer foretager alle standard føtalmedicinske scanninger og afdelingen varetager præterme fødsler ned til uge 28 i samarbejde med neonatalafdelingen. Vi holder tværfaglig obstetrisk teamtræning 4-5 gange årligt.

Inden for gynækologi behandler vi alle almindelige lidelser. Gynækologisk ambulatorium har egne behandlingsstuer til bl.a. dysplasipatienter og hysteroskopi. Afdelingen råder derudover over syv ugentlige operationslejer- heraf 5 dagkirurgiske. Afdelingen har regionsfunktion i vulvodyni og Center for Voldtægtsofre.

Vi er en lærende organisation, hvor videreudvikling på alle niveauer er en selvfølge. Vi har en god kultur for oplæring samt et godt arbejdsmiljø både i lægegruppen og tværfagligt. Vi deltager i uddannelsen af læger, jordemødre og sekretærer og forventer, at du kan lide at uddanne både dig selv og andre. Afdelingen er forskningsmæssigt aktiv og råder over tre kliniske lektorater og et forskningslektorat. Sygehuset har etableret forskningens hus samt tværfagligt læringscenter og har et godt tværfagligt læringsmiljø med samarbejde på tværs af afdelinger og specialer.

Om dig:

  • Enten erfaren speciallæge indenfor det obstetriske område eller ny speciallæge med dokumenteret interesse i obstetrik
  • God til at samarbejde
  • Positiv, fleksibel og løsningsorienteret
  • Brænder for at levere kvalitet i opgaveløsningen
  • Erfaring med forskning, guidelines og kvalitetsarbejde er et plus

Vi tilbyder:

  • Et godt lærings- og samarbejdsmiljø
  • Gode muligheder for at følge egne patienter til dørs
  • Mulighed for arbejdsområde indenfor ledelse, undervisning eller forskning afhængig af kvalifikationer og interesser
  • Mulighed for klinisk lektorat
  • Mulighed for ansættelse som simulationsansvarlig afdelingslæge
  • Mulighed for tilknytning til hospitalets venskabshospital i Tanzania
  • Mulighed for individuelle hensyn i arbejdstilrettelæggelsen

Løn- og ansættelsesvilkår i øvrigt i henhold til gældende overenskomst med Foreningen af yngre læger eller FAS afhængig af stillingstype. Speciallægen går i tilstedeværelsesvagt i 9-10 skiftet 1-holdsdrift med de øvrige bagvagter. Bagvagten varetager og superviserer de akutte opgaver indenfor både gynækologi og obstetrik.

Hvis du har lyst til at få mere at vide om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte cheflæge, Mette Schou Hammerum, eller ledende overlæge i obstetrik, Anders Atke.

Du er også velkommen til at komme på besøg, se afdelingen og tale om, hvordan dit fremtidige arbejdsliv kunne komme til at se ud.

Vi planlægger samtaler 24. juni.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Tirsdag den 21. juni 2022

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Har du lyst til at være en del af en afdeling, med fokus på det gode patientforløb i et godt arbejdsmiljø, så læs med her? Da vi skal hjemtage flere patienter og udvide vores operationskapacite..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    En stilling som kardiologisk afdelingslæge på Medicinsk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. er ledig til besættelse snarest muligt. Der er tale om en delestilling med kardio..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Sjællands Universitetshospital Roskilde leder efter en brystkirurg med passion og lyst til at medudvikle et innovativt fagområde med en klar vision .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
15. juni 2024 4
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2