Ledende overlæge med ansvar for børneakutmodtagelse og sengeafsnit søges til Børne og Ungeafdelingen på Slagelse Syge...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Kom og bliv en del af vores dedikerede team, hvor høj faglighed, god uddannelse og et trygt og stimulerende arbejdsmiljø er med til at skabe fundamentet for vores afdeling.



Om stillingen – hvad vi kan tilbyde dig
Vi søger en ledende overlæge som brænder for akutpædiatri og ledelse, og som sammen med afdelingssygeplejersken (kommende oversygeplejerske) har lyst og kvalifikationer til at stå i spidsen for børneakutmodtagelsen og sengeafsnittet for børn og unge.

Du vil i et stærkt tværfagligt samarbejde med oversygeplejersken få ledelsesansvar for afsnittet, herunder varierende grader af driftsledelse, faglig ledelse, personaleledelse og strategisk ledelse i tråd med Region Sjællands implementering af den nye stillingsstruktur med nye ledende overlæger.

Du vil deltage i afdelingens kliniske arbejde og blive en del af vores 10 skiftede bagvagtslag med døgnvagter i tilstedeværelse og være en gennemgående person i forbindelse med stuegang i afsnittet. Du har også mulighed for at blive tilknyttet et af afdelingens øvrige fagområder med funktion i ambulatoriet afhængig af dine kvalifikationer og interesser. Vi vil strække os langt for at tilpasse stillingen til dig. Vi prioriterer undervisning og simulationstræning højt, og du vil få ansvar for den ugentlige tværfaglige simulationstræning i afsnittet samt videreudvikling af samarbejde omkring simulationstræning med blandt andet anæstesiologisk afdeling og akutafdelingen i det nyindrettede ’Klinisk Kompetence Center’ på NSR sygehus. Du vil derudover få ansvar for kvalitets- og udviklingsprojekter i afsnittet.

Du bliver en del af et stærkt ledelsessamarbejde sammen med afdelingsledelsen (cheflæge og chefsygeplejerske) samt den ledende overlæge og oversygeplejerske for henholdsvis neonatalafsnittet og ambulatoriet samt den ledende lægesekretær - sammen er vi bedst.

Vores forventninger til dig

  • Du er speciallæge i pædiatri med dansk autorisation
  • Du har interesse for og kompetencer indenfor akutpædiatri gerne med en fagområde eller ekspertuddannelse og gerne erfaring med organisering af en akutmodtagelse
  • Du har erfaring med og ikke mindst lyst til at tage ledelsesansvar i samarbejde med oversygeplejersken og den øvrige ledelsesgruppe. Ledelsesuddannelse er en fordel men ikke et krav
  • Du er engageret, har et positivt sind og lyst til at tage medansvar for at skabe et trygt og anerkendende arbejdsmiljø, hvor fagligheden er i top
  • Du er omgængelig og god til at indgå i et stærkt tværfagligt samarbejde og fællesskab
  • Du har erfaring med at facilitere simulationstræning og tager aktiv del i et triveligt undervisnings- og uddannelsesmiljø
  • Du er god til at kommunikere med kolleger og familier
  • Har du forskningserfaring eller interesse ser vi det som en styrke men ikke et krav

Om afdelingen
Du bliver en del af en dedikeret afdeling og lægeteam, hvor vi aktuelt er 2 ledende overlæger, 4 overlæger, 7 afdelingslæger, 1 hoveduddannelseslæge i pædiatri og 10 reservelæger (heraf 6 introlæger).

Sengeafsnittet for børn og unge har plads til 18 børn og hvert år ser vi cirka 5000 børn i børneakutmodtagelsen. Neonatalafsnittet rummer 9 intensive senge til syge nyfødte og for tidligt fødte børn fra graviditetsuge 28+0. I neonaltafsnittet har vi mangeårig erfaring med virtuelle løsninger med THO (tidligt hjemmeophold) og vi er aktuelt i gang med arbejdet med at udvikle nye virtuelle konsultationer på sengeafdelingen. Derudover rummer afdelingen et stort velfungerende ambulatorium med cirka 12.000 kontakter om året, hvor vi netop har indført struktureret supervision som bidrager til at skabe gode patientforløb, god uddannelse og et godt arbejdsmiljø. Afdelingen har regionsfunktion indenfor neonatologi, socialpædiatri og reumatologi samt tværfaglige teams indenfor neuropædiatri, endokrinologi og diabetes, gastroenterologi, nefrologi, astma, allergi og pulmonologi og børnekardiologi.

Vi lægger vægt på et godt og fagligt inspirerende arbejdsmiljø og har et ambitiøst fokus på et godt uddannelsesmiljø med undervisnings- og simulationsaktiviteter. Har du en god idé, er der heller ikke langt fra tanke til handling hos os.

Vores uddannelsesmiljø er levende med et struktureret undervisningsprogram for afdelingens læger og medicinstuderende. En stor del af vores undervisning er baseret på ugentlig tværfaglig simulationstræning af akutte neonatologiske og øvrige pædiatriske tilstande. Vi har fælles simulationstræning med anæstesiologisk og gynækologisk obstetrisk afdeling og planer om at udvide dette samarbejde i fremtiden.

Vi har fire kliniske lektorer samt en forskningslektor som sammen med afdelingens øvrige læger varetager undervisning og eksamination af medicinstuderende på 12. semester.

Vi har et spirende forskningsmiljø med flere igangværende projekter og forskningsaktive yngre læger og overlæger. Afdelingen har forskningssamarbejde med andre afdelinger indenfor og udenfor Region Sjælland og er ved at opbygge et nyt forskningssamarbejde omkring sårbare familier sammen med gynækologisk obstetrisk afdeling på NSR samt Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse på Frederiksberg Hospital. Vi har endvidere et mangeårigt forskningssamarbejde med COPSAC som for nylig er blevet styrket med en forskningslektor indenfor astma og allergi samt aktuelt tre ph.d. studerende.

Hvis du har lyst til at se eller høre mere om vores afdeling kan du se en kort præsentation her: [Mød dine kollegaer] eller kontakte os på mail eller telefon.

Vi ser frem til at høre fra dig og inviterer meget gerne på et besøg og en uforpligtende kop kaffe.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022 eller snarest muligt derefter. Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår.

Hvis du vil vide mere
Kontakt cheflæge Louise Lundby Christensen på mail: [email protected] eller telefon 9356 8737. Her kan du også få tilsendt stillings- og funktionsbeskrivelse.

Ansøgning
Du bedes sende en motiveret ansøgning samt CV, hvor du i enten ansøgning eller CV forholder dig til de 7 lægeroller. I ansøgningen kan du også specificere dine interesseområder samt eventuelle forventninger og ønsker til stillingen. Du bedes endvidere vedhæfte speciallægeanerkendelse samt øvrig relevant dokumentation.

Vi gør opmærksom på, at du for at blive ansat som overlæge i Region Sjælland skal have fem års anciennitet som speciallæge. Direktionen i Region Sjælland kan i særlige tilfælde give dispensation for ansøgere med mindre end 5 års erfaring. Der vil blive indhentet referencer efter nærmere aftale. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Ansættelsessamtaler
Forventes afholdt mandag den 27. juni 2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Tirsdag den 21. juni 2022

Lignende jobs

  • Læge i Holbæk

    Kunne du tænke dig at hjælpe med at anrette kantinemad samt kasse betjening i weekenderne, i vores kantine og tilhørende café på Holbæk Sygehus? Du skal ekspedere i vores Café og hjælpe med at anre..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Brænder du for udvikling, organisation og ledelse i almen praks..
    • Læge
    • Sorø
    Få mere info
  • Læge i Dianalund

    Vil du være leder for en engageret psykologgruppe og et højt specialiseret tværfagligt miljø med stærke værdier? Og vil du være med til at udvikle og forme hospitalets psykologydelser og sikre høj .
    • Læge
    • Dianalund
    Få mere info
  • Læge i Sorø

    Vi søger en erfaren speciallæge som skal stå i spidsen for udviklingen og implementeringen af Personlig Medicin i [xxxxx] Er du speciallæge med indgående kendskab til helgenomsekventerin..
    • Læge
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8