Speciallæge med lyst til og mod på at uddanne morgendagens kolleger søges til Medicinsk Studie Afsnit, Medicin 1, Hol...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Er du speciallæge i intern medicin eller almen medicin og trives ved at arbejde tværfagligt med fokus på læring, udvikling og uddannelse af kommende kolleger?

Vi har i Medicin 1 på Holbæk Sygehus oprettet et Medicinsk Studie Afsnit, da vi har et vedvarende ønske om at dygtiggøre os, og om at forbedre uddannelsen af nye og kommende kolleger. Vi søger i denne sammenhæng en speciallæge der brænder for uddannelse og muligheden for at fordybe sig i dette.

Medicinsk Studie Afsnit er oprettet med 10 sengepladser, der vil blive belagt med fortrinsvis intern medicinske patienter med afgrænsede veldefinerede problemstillinger.

Dette er bevidst valgt for at man på dette afsnit kan få lov til at koncentrere sig om at uddanne vore kommende kolleger inden for sygepleje, terapeuter samt SSA-elever.

Kandidaten vil blive inddraget i at få tænkt den præ- og postgraduate uddannelse af læger i Medicinsk Studie Afsnit, ligesom der er et integreret samarbejde med afdelingens kliniske lektorer og simulationstræning på hospitalets lærings lab.

Skal de medicin studerende og KBU-læger gå superviseret stuegang i og være under oplæring i Medicinsk Studie Afsnit? Og der skal eksempelvis varetages kliniske procedurer under supervision?

Der vil i stillingen være mulighed for at medtænke den præ- og postgraduate uddannelse for klinisk personale. Mulighederne er mange, ideerne ligeså.

I den kliniske hverdag kommer du til at samarbejde med dine lægekolleger i Medicin 1 og med andre faggrupper tilknyttet Medicin 1.

Vi er en afdeling hvor medarbejderens trivsel er meget vigtig for os. Hos os kan vi altid finde en løsning, som forener arbejdslivet med familielivet. Der er et godt kollegialt fællesskab, hvor blandt andet daglig frokostpause bliver prioriteret højt.

Vi er også en progressiv afdeling med fokus på uddannelse, høj faglighed og mod til nytænkning. Alt sammen for at skabe de bedste patientforløb. Tværfaglighed er for os en vej til bedre patienttilfredshed samtidigt med at det for den enkelte medarbejder også giver en større faglig tilfredshed. Vi holder fælles morgen konference dagligt, ligesom der dagligt er undervisning fælles og i specialerne.

Rent administrativt vil afsnittet høre under endokrinologien. Endokrinologien er en del af Medicin 1, som ud over endokrinologi også består af kardiologi og nefrologi.

Stillingens funktioner:

-Medansvar for videreudvikling af afsnittet og de utallige muligheder der for at prøve nye arbejdsgange og uddannelsestiltag af.

- Varetagelse af stuegangen på sengeafsnittet samt deltagelse i ”senvagter” og weekendstuegang

- Umiddelbart påtænkes at kandidaten skal deltage i den medicinske bagvagt (Dagfunktion med efterfølgende rådighedsvagt fra bolig), dette kan drøftes nærmere ved samtalen.

- Herudover vil der ved interesse være mulighed for ambulatoriefunktion inden for relevant grenspeciale, ligesom delt stilling med et vores grenspecialer kan drøftes ved interesse.

Stillingens administrative/ledelsesopgaver:

- Det overordnede lægelige ansvar for patientforløbene i Medicinsk Studie Afsnit.

- Ledelse og administration inden for afsnittet i samarbejde med oversygeplejersken samt ansvar for udvikling, kvalitetsudvikling og overordnet ansvar for lægefaglig undervisning i samarbejde med afdelingens uddannelsesansvarlige overlæge.

- Holder sig orienteret vedrørende opdateringer og udvikling inden for uddannelse.

- Opdatering af instrukser og vejledninger med hensyn til uddannelsesområdet, således at de flugter med de Nationale Behandlingsvejledninger, sygehusets instrukser og vejledninger i øvrigt.

-Indgå i samarbejde med afdelingens uddannelsesansvarlige overlæge i forhold til præ- og postgraduat uddannelse af læger.

Vi forventer, at du:

- Vil påtage dig ovenstående ansvarsområder fagligt, administrativt og ledelsesmæssigt

- Kan se dig selv arbejde og samarbejde med alle faggrupper inden for afdelingen med høj faglighed

- Holder af at undervise og formidle viden

- Er rollemodel og kulturskabende for uddannelseslæger

- Holder dig orienteret og opdateret inden for dit ansvarsområde

- Kan lide at sætte dig ind i nye opgaver blandt andet inden for udvikling og kvalitet

- Trives i en foranderlig og innovativ hverdag, dog med mulighed for fordybelse og tid til læring

- Har medmenneskelig og empatisk tilgang til patienter, pårørende, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Men mest af alt har lyst til og brænder for at give vores kommende kolleger den bedste mulighed for at få den uddannelse de og vores patienter fortjener.

Vi tilbyder:

- Høj faglighed

- Godt arbejdsmiljø med en god stemning

- Mulighed for forskning eller delestilling (klinik og forskning)

- Fleksibel arbejdstilrettelæggelse

- Mulighed for delestilling med et af vores grenspecialer

Du vil blive en del af en engageret speciallægegruppe, der vægter udvikling, faglighed og samarbejde.

Medicin 1

Medicin 1 på Holbæk Sygehus varetager tre intern medicinske grenspecialer: Kardiologi, nefrologi og endokrinologi. Afdelingen råder over ca. 70 sengepladser fordelt på kardiologisk sengeafsnit, nefrologisk sengeafsnit, et endokrinologisk sengeafsnit og Medicinsk Studie Afsnit.

Der er specialespecifikke ambulatorier tilknyttet de tre specialer. Det nefrologiske speciale har desuden dialyseafsnit i Holbæk og Slagelse. Endokrinologien i Holbæk har herudover et udbredt samarbejde med SDCS, Steno Diabetes Center Sjælland, hvor den ledende overlæge er centerchef.

Afdelingen har ca. 35 speciallæger og 20-25 yngre læger ansat.

Vi lægger vægt det sammenhængende patientforløb og anerkender et nødvendigt tværfagligt samarbejde og tid til kollegial rådslagning.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Ansøger forventes at indgå i afdelingens vagtfunktioner.

Tiltrædelse 1. juli 2023 også gerne før eller snarest efter.

Ansøgningen bør forholde sig konkret til de 7 lægeroller.

Ansøgningsfrist 3. marts 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende i 2. halvdel af marts 2023.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte

Ledende Overlæge Abdellatif Aharaz
60 52 55 43
[email protected]

Cheflæge i Medicin 1, Adam Blyme
51 16 31 96
[email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    I Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, ungdomspsykiatrisk afsnit U1 Intensiv, modtagelse søger vi en klinisk overlæge/afdelingslæge hurtigst muligt, da vores tidligere afdelingslæge igennem 5 å..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger overlæger og afdelingslæger i almen gynækologi til Gynækologisk-obstetrisk afdeling på Sjællands Universitetshospital Er du allerede speciallæge i almen gynækologi, eller vil du gerne..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger en ledende overlæge indenfor Gynækologi til Gynækologisk/obstetrisk afdeling på Sjællands Universitetshospital Er du allerede leder eller har lyst til at blive det? Og drømmer du om e..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Føtalmedicinsk overlæge og en afdelingslæge søges til Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Vil du gerne hjælpe patienter fra alle samfundslag og følge dem fra start .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2