Overlæge med lyst til og mod på, at være med til at genopbygge lungemedicin som speciale på Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Er du speciallæge i intern medicin: Lungemedicin med lyst til nye udfordringer og med blik for muligheder, innovation og lyst til at tegne fremtiden for lungemedicinen på Holbæk Sygehus.

Vi har i Medicin 1 og Medicin 2 samt resten af Holbæk Sygehus længe haft et brændende ønske om at genopbygge lungemedicin som speciale, da vi har et vedvarende ønske om at dygtiggøre os, og om at forbedre behandlingen og patientforløbene for vores lungemedicinske patienter. Vi søger i denne sammenhæng en speciallæge der brænder for specialet, kan se sig selv gå forrest og have visioner og virkelyst samt rumme en stor portion pionerånd.

Ambitionen er inden for de næste par år at være en fuldt funktionsdygtig lungemedicinsk sektion, der kan varetage funktioner på hovedfunktionsniveau og visse regionsfunktioner i formaliseret samarbejde, foruden udbyde kursusstillinger i lungemedicin.

I den kliniske hverdag kommer du til at samarbejde med dine lægekolleger i Medicin 1 og Medicin 2 og i høj grad med de dygtige og engagerede specialuddannede lungemedicinske sygeplejersker i Lungemedicinsk ambulatorium samt på varetage stuegangsfunktion på vores indlagte patienter.

Vi er en afdeling hvor medarbejderens trivsel er meget vigtig for os. Hos os kan vi altid finde en løsning, som forener arbejdslivet med familielivet. Der er et godt kollegialt fællesskab, hvor blandt andet daglig frokostpause bliver prioriteret højt.

Vi er også en progressiv afdeling med fokus på uddannelse, høj faglighed og mod til nytænkning. Alt sammen for at skabe de bedste patientforløb. Tværfaglighed er for os en vej til bedre patienttilfredshed samtidigt med at det for den enkelte medarbejder også giver en større faglig tilfredshed. Vi holder fælles morgen konference dagligt, ligesom der dagligt er undervisning fælles og i specialerne.

Rent administrativt vil ansættelsesforholdet ligge i Medicin 1, men der vil varetages funktioner i begge de medicinske afdelinger.

Stillingens funktioner:

-Hovedansvar for udvikling af lungemedicinen og de utallige muligheder der for at prøve nye arbejdsgange og uddannelsestiltag af.

-Det vil være en klar fordel, hvis man kan dokumentere erfaring med opbygning af funktionen fra tidligere ansættelser.

- Varetagelse af stuegangen på sengeafsnittet.

- Umiddelbart påtænkes at kandidaten skal deltage i den medicinske bagvagt (Dagfunktion med efterfølgende rådighedsvagt fra bolig)

- Deltagelse i ”senvagter” og weekendstuegang, kan drøftes nærmere ved samtalen.

Stillingens administrative/ledelsesopgaver:

- Det overordnede lægelige ansvar for patientforløbene i Lungemedicinsk Ambulatorie.

- Ledelse og administration samt fagligt- og driftsansvar for lungemed. amb - udredning og behandling af ambulante lungemed patienter i samarbejde med oversygeplejersken samt ansvar for udvikling, kvalitetsudvikling og-sikring.

- Holder sig orienteret vedrørende opdateringer og udvikling inden for fagområdet og videreformidler denne viden til speciallæge kolleger i det medicinske område såvel som intensivister.

- Opdatering af instrukser og vejledninger med hensyn til fagområdet, således at de flugter med de Nationale Behandlingsvejledninger, sygehusets instrukser og vejledninger i øvrigt.

-Indgå i samarbejde med afdelingens uddannelsesansvarlige overlæge i forhold til præ- og postgraduat uddannelse af læger.

Vi forventer, at du:

- Vil påtage dig ovenstående ansvarsområder fagligt, administrativt og ledelsesmæssigt

- Kan se dig selv arbejde og samarbejde med alle faggrupper inden for afdelingen med høj faglighed

- Holder af at undervise og formidle viden

- Er rollemodel og kulturskabende for uddannelseslæger

- Er i stand til umiddelbart være den eneste speciallæge i Lungemedicin, men være at opbygge specialet

- Holder dig orienteret og opdateret inden for dit ansvarsområde

- Kan lide at sætte dig ind i nye opgaver blandt andet inden for udvikling og kvalitet

- Trives i en foranderlig og innovativ hverdag, dog med mulighed for fordybelse og tid til læring

- Har medmenneskelig og empatisk tilgang til patienter, pårørende, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder:

- Høj faglighed

- Godt arbejdsmiljø med en god stemning

- Mulighed for forskning, delestilling (klinik og forskning) eller udvikling af administrative kompetencer.

- Fleksibel arbejdstilrettelæggelse

Du vil blive en del af en engageret speciallægegruppe, der vægter udvikling, faglighed og samarbejde.

Medicin 1

Medicin 1 på Holbæk Sygehus varetager tre intern medicinske grenspecialer: Kardiologi, nefrologi og endokrinologi. Afdelingen råder over ca. 70 sengepladser fordelt på kardiologisk sengeafsnit, nefrologisk sengeafsnit, et endokrinologisk sengeafsnit og Medicinsk Studie Afsnit.

Der er specialespecifikke ambulatorier tilknyttet de tre specialer. Det nefrologiske speciale har desuden dialyseafsnit i Holbæk og Slagelse. Endokrinologien i Holbæk har herudover et udbredt samarbejde med SDCS, Steno Diabetes Center Sjælland, hvor den ledende overlæge er centerchef.

Afdelingen har ca. 35 speciallæger og 20-25 yngre læger ansat.

Vi lægger vægt det sammenhængende patientforløb og anerkender et nødvendigt tværfagligt samarbejde og tid til kollegial rådslagning.

Medicin 2

Medicin 2 rummer foruden Lungemedicinsk Ambulatorium som er en del af Medicinsk Fælles Ambulatorium, specialerne geriatri og reumatologi med tilhørende sengeafsnit samt et sengeafsnit dedikeret til bred intern medicin, Medicinsk Observations Afsnit (MOA). I alt er der 57 sengepladser i Medicin 2.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Ansøger forventes at indgå i afdelingens vagtfunktioner.

Tiltrædelse 1. august 2023 også gerne før eller snarest efter.

Ansøgningen bør forholde sig konkret til de 7 lægeroller.

Ansøgningsfrist 27. april 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 1. maj 2023.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte

Cheflæge på Medicin 1, Adam Blyme

51 16 31 96

[email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Torsdag den 27. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 1
4. april 2024 1
2. april 2024 1