Reservelægestilling i psykiatri til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Overvejer du at blive speciallæge i psykiatri? Eller er du bare nysgerrig efter at lære mere om psykiatri? Vi hjælper dig gerne på vej

Velkommen indenfor på Hans Bogbinders Alle Ambulatoriet har 4 F-ACT teams. F-ACT er en metode for ambulant psykiatrisk behandling, som betyder ”fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljø”. Metoden har fokus på at være der, hvor patienten har behov for at blive mødt, både i ambulatoriet samt i og uden for hjemmet. Med F-ACT kan vi sikre en mere fleksibel tilgang til patienterne, afhængig af hvor patienten er i sit sygdomsforløb.

Ambulatoriet er subspecialiseret, så to teams udelukkende varetager behandling for patienter med psykotiske lidelser, primært patienter med skizofreni. Et team varetager behandling af ikke-psykotiske lidelser og et team varetager behandling af affektive lidelser. Ambulatoriet har gennem flere år arbejdet aktivt med implementering af Danske Regioners patientforløbsbeskrivelser og alle teams arbejder aktivt med disse for at sikre fremdrift i forløbene. Man kommer til at arbejder tæt sammen med speciallægen og teamkoordinatoren i teamet.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få? Du vil få klinisk funktion i det af de fire F-ACT team med subspeciale i ikke-psykotiske lidelser, hvor dine psykiatriske lægekompetencer vil komme i spil. Du arbejder tæt sammen med en anden yngre læge i hoveduddannelse og en teamkoordinator, der står for den daglige praktiske planlægning af teamets arbejde. Herudover består teamet af tværfaglige medarbejdere som sygeplejerske, ergoterapeut, socialrådgiver og psykolog. Der er en afsnitsledelse for alle fire team bestående af oversygeplejerske og afsnitsledende overlæge. Der vil være mulighed for daglig sparring med speciallæge om patienter og forløb.

Du vil få følgende kliniske opgaver:

  • Varetage udredning og diagnostik samt visitation af nye patienter.
  • Psykofarmakologisk behandling
  • Undervisning af kolleger og andre yngre læger
  • Deltage aktivt i FACT- boardmøder (hvor der blandt andet lægges planer for dagens arbejde med de enkelte patienter)
  • Indledende vurderinger af ny-henviste patienter


Vores forventninger til dig Vi forventer, at:

  • Du er læge med stort engagement og mod på faglige udfordringer
  • Du gerne vil bidrage til et arbejdsmiljø med fokus på vidensdeling og tværfagligt samarbejde


Hvad tilbyder vi dig?

  • Du bliver en del af en ambitiøs og udfordrende arbejdsplads med gode læringsmuligheder samt faglig understøttelse af det lægelige arbejde
  • Du bliver en del af et godt kollegialt netværk i både yngre læge og speciallægegruppen med fokus på trivsel og humor i hverdagen

Du er fast tilknyttet en vejleder, hvor du har månedlige møder med sparring på dit daglige arbejde, planlægning af kompetencevurdering, fokus på karrierevejledning og generel trivsel. Der vil være sammenhæng mellem klinikken og forskning, blandt andet gennem et udbygget internt program med mulighed for undervisning

Vi kan tilbyde dig ansættelse på et dynamisk center med patienten i centrum, i en lægegruppe med fokus på uddannelse, faglig udvikling, undervisning og mulighed for forskning.

Om os

Psykiatrisk Center Amager består af 129 senge organiseret i ni afsnit, heraf et modtageafsnit, tre åbne afsnit, fire intensive afsnit og et ældrepsykiatrisk afsnit. Vi mødes dagligt til både morgen- og middagskonference.

Hver af de ni afsnit har en afsnitsledelse bestående af afdelingssygeplejerske og overlæge. Endvidere er næsten alle vores speciallægestillinger aktuelt besat.

Den ambulante behandling varetages i to psykiatriske ambulatorier på hhv. Hans Bogbinders Allé og Gl. Kongevej og i Psykoterapeutisk og Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, som ligger på Digevej. Derudover har vi et Gadeplansteam, OPUS Ambulatorium og et botilbudsteam.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier KBU- (klinisk basis-uddannelse), speciallæge i almen medicin samt til Introduktions- og hoveduddannelsesstillinger i psykiatri og til uddannelse af specialpsykologer. Centeret varetager studenterundervisningen af medicinstuderende på 10. semester ved Københavns Universitet.

Løn- og vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, eller efter aftale.

Stillingen er 37 timer ugentligt. Stillingen er vagtbærende med vagtforpligtigelse der tager hensyn til at man også har tid i ambulatoriet.

Er du klar til en ny udfordring?

Send os din motiverede ansøgning, cv, autorisation og uddannelsesbevis via link senest den 27. april 2023.

Der indhentes, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Cheflæge Henrik Nørbak-Emig [email protected] eller på telefon 30369093 eller Afsnitsledende overlæge Nina Foli [email protected] eller telefon 38641940

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København S
  • Torsdag den 27. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i København

    Er du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af lægemidler og vil prøve noget nyt?Alle .
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR KLINISK FARMAKOLOGI, INTERN MEDICIN EL. LIGNENDE TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du .
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3