Afdelingslæge i gynækologi og UKYL, Gynækologisk-obstetrisk afdeling, Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Holbæk Sygehus søger ny afdelingslæge i gynækologi og UKYL

Ønsker du at blive en del af en afdeling, der udvikler sig sammen med behovet? Og en afdeling hvor kompetenceudvikling og trivsel går hånd i hånd med løsning af de konkrete opgaver, vi har?

Så kunne Holbæk godt være et sted for dig. Vi søger en ny afdelingslæge i forbindelse med en opnormering, da vi deler vagten i hverdagene fra efteråret.

Samtidig søger vi en læge, der kunne tænke sig at arbejde tæt sammen med vores UAO i rollen som UKYL.

Vores afdeling er bredt funderet inden for gynækologien, vi behandler alt andet end kræft og inkontinens. Vi arbejder på højt niveau indenfor endoskopisk kirurgi og har blandt andet lige rundet de første 50 vNOTES-hysterektomier. Dette kan vi fordi afdelingen råder over flere gynækologer med kompetencer indenfor vaginal- og prolapskirurgi samtidig med de laparoskopiske kompetencer. Udover det foretager vi naturligvis traditionelle endoskopiske indgreb, fra minihysteroskopier til laparoskopiske hysterektomier samt en del prolapskirurgi. Vi har desuden regionsfunktion for vulvodyni og har læger med særlige kompetencer indenfor vulvasygdomme. Vi arbejder seriøst med at udføre mest mulig af vores kirurgi ambulant og/eller sammedagskirurgisk – og har i det arbejde været foregangsafdeling for andre afdelinger.

Som speciallæge på Holbæk kan du godt få lov at blive dygtig til noget helt specielt, men vi forventer samtidig, at du også forbliver eller bliver skarp på andre felter indenfor gynækologien. I vagten passer man både gynækologi og obstetrik, og du får derfor mulighed for at holde dine obstetriske kompetencer ved lige. Hos os er den dygtige læge bredt kompetent.

Det betyder, at du er velkommen til at søge stillingen uanset hvilken del af gynækologien, der interesserer dig. Vi er naturligvis blot interesserede i en kandidat, der kan og vil matche de behov vi har. Hvis du er nyuddannet speciallæge tilbyder vi selvfølgelig relevant oplæring.

Du har også i denne stilling en mulighed for at få rollen som afdelingens UKYL. Som UKYL vil du sammen med vores UAO blive ansvarlig for videreuddannelsen af læger i flere typer forløb. Vi har introduktionsstillinger og kommer til at varetage alle dele af hoveduddannelsen, når de nye forløb indføres. P.t. har vi to læger i H2-forløb af gangen. Derudover uddanner afdelingen AP-læger. Det er en selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med undervisning eller uddannelse. Såfremt du ikke er interesseret i UKYL-rollen, er du alligevel velkommen til at søge stillingen. Vi vil besætte den med bedste kandidat ud fra en samlet betragtning.

Stillingen ønskes besat 1/12-23 eller snarest derefter. Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 20/9.

Om os:

Som del af et mindre akutsygehus, er vi en flad og fleksibel organisation med forholdsvis kort vej fra idé til udførelse. Og vi tager alle gode idéer alvorligt.

Vi ligger 45-50 minutters kø-fri kørsel fra de fleste adresser i Københavnsområdet.

Afdelingen er bemandet med ca 21 læger fordelt på et for- og et bagvagtslag. Speciallægegruppen består af 8 gynækologer og 3 obstetrikere. Bagvagten går i delt vagt i hverdagene og døgnvagt i weekenderne fra september 2023.

Gynækologisk ambulatorium har egne behandlingsstuer til bl.a. dysplasipatienter og hysteroskopi samt et sygeplejebemandet ambulatorium til tidlig graviditet og abort. Afdelingen råder over syv ugentlige operationslejer- heraf 5 dagkirurgiske.

Obstetrisk er vi en mindre, velfungerende fødeafdeling med ca 1550 årlige fødsler, der varetager det meste indenfor normale og patologiske graviditetsforløb. Vi varetager præterme fødsler ned til uge 28 i samarbejde med neonatalafdelingen.

Vi er en lærende organisation, hvor videreudvikling på alle niveauer er en selvfølge. Vi har en god kultur for oplæring samt et godt arbejdsmiljø både i lægegruppen og tværfagligt, hvilket fremgår tydeligt af trivselsmålingen. Vi deltager i stor stil i uddannelsen af læger, jordemødre og sekretærer og forventer, at du kan lide at uddanne både dig selv og andre. Afdelingen er forskningsmæssigt aktiv og hvis du selv er videnskabelig aktiv, er det et plus.

Vi holder tværfaglig obstetrisk teamtræning 5 gange årligt. Sygehuset har etableret en enhed for forskning, forskningens hus, samt tværfagligt læringscenter/simulationscenter. Der er et godt tværfagligt læringsmiljø med samarbejde på tværs af afdelinger og specialer.

Om dig:

  • Enten erfaren speciallæge indenfor det gynækologiske speciale eller ny speciallæge
  • God til at samarbejde i vekslende teams
  • Positiv, fleksibel og løsningsorienteret
  • Brænder for at levere kvalitet i opgaveløsningen
  • Gerne erfaring med undervisning og/eller uddannelse samt mod på UKYL-rollen
  • Fortrolig med og tryg ved fødegangsarbejde

Vi tilbyder:

  • Et virkelig godt lærings- og samarbejdsmiljø
  • Gode muligheder for at følge og operere egne patienter
  • Oplæring i operative indgreb ved behov, f.eks. laparoskopisk hysterektomi, TCRE, prolaps
  • Mulighed for at arbejde med lægelig videreuddannelse og opnå kompetencer indenfor dette felt
  • Mulighed for kliniske ansvarsområder
  • Mulighed for fleksibilitet i arbejdslivet ved behov

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med Foreningen af yngre læger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 1
4. april 2024 1