Overlæge til Distriktspsykiatrien i Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Region Sjælland søger overlæge/speciallæge i psykiatri til vores distriktspsykiatri / F-ACT team i Vordingborg til ansættelse 1. december eller efter aftale.

OBS- NY ansøgningsfrist

Bemærk: Der er mulighed for transport med vores bus, der kører dagligt fra DGI-byen i Københavns samt Valby Station med ankomst til Vordingborg/Oringe kl. 8:15 og retur om eftermiddagen fra Oringe kl. 15:15

Distriktspsykiatrien i Vordingborg, F-ACT team udgøres af en meget erfaren gruppe medarbejdere bestående af 6 sygeplejersker, 1 ergoterapeut, 1 socialrådgiver,1 lægesekretær, 1 kontorassistent og 1 oversygeplejerske. Udredning varetages af Psykiatrien Syds psykologer, hvor der er ansat er en koordinerende psykolog, som overlægen henviser til. Udover den faste overlæge, har vi desuden ofte tilknyttet 1 psykiatrisk hoveduddannelseslæge. Vi har et samlet case load på 150-200 patienter.

Distriktspsykiatrien varetager ambulant behandling og udredning af patienter over 18 år. Vi behandler blandt andet patienter med skizofreni og andre psykoselidelser, tilbagevendende depressioner og svære personlighedsforstyrrelser.

Vi arbejder med F-ACT som metode, og har et tæt samarbejde med sengeafsnittene, som befinder sig på samme matrikel, således at vi kan sikre kvaliteten i behandlingen, og sikre overgangen i behandlingsforløbene, blandt andet med daglige konferencer mellem sengeafsnit og ambulatorier.

Vi arbejder med selvstyring og selvledelse, har samtidig kollegial sparring i hverdagen.

Vi har fokus på et givende og fremmende arbejdsmiljø, hvor der er balance imellem arbejdsliv og privatliv.

Er fælles om opgaven og alle patienter ses af både læge og klinisk kontaktperson så tidligt som muligt, som regel ved forvisitationen.

Vi har et tæt samarbejdemed egen læge, hjemmesygeplejersker, de kommunale myndigheder, samt pårørende.

Vores optageområde er Vordingborg kommune, og vi tager jævnligt på hjemmebesøg. Der vil kunne bookes tjenestebil. Vi arbejder målrettet med videokonsultationer, som sikrer en større fleksibilitet i behandlingsforløbet.

Der kan i øvrigt til stillingen være tale om vejledningsopgaver i forbindelse med yngre lægers videreuddannelse (KBU, I, A/P og H-læger) samt undervisningsopgaver både monofagligt og tværfagligt

Distriktspsykiatrien er beliggende i den smukke gamle overlæge villa, i naturskønne omgivelser på Oringe matriklen. I Psykiatrien Syd har vi en åben og fordomsfri kultur, gode kolleger, og et godt miljø, hvor vi lægger vægt på vidensdeling og undervisning.

Læs mere Psykiatrien Syd her Psykiatrien Syd - Region Sjælland.

Kom gerne på besøg.

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller hvis du har behov for nærmere oplysninger, kan du kontakte cheflæge Egill Rostrup ([email protected]) eller oversygeplejerske Anne Birgitte Kaufmann Olsen ([email protected]).

Psykiatrisk Center Syd indhenter børneattest og offentlig straffeattest i forbindelse med ansættelser.

Ansættelsesvilkår og yderligere oplysninger.

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst for overlæger, forhåndsaftaler og mulighed for forhandling af individuelle tillæg ift. personlige og faglige kvalifikationer.

Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af kvalifikationer og kompetencer indenfor de syv lægeroller.

Ved ansættelse som overlæge forventes minimum fem års forudgående ansættelse som speciallæge i psykiatri. Dispensation fra 5 års kravet kan i særlige tilfælde gives af Psykiatriledelsen efter ansøgning.

Ansøgningsfrist: Ansøgning skal være modtaget senest 31. august 2023

Ansættelsesdato: 1. december 2023 eller efter aftale.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Vordingborg
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i Næstved

    Er du sygeplejestuderende og mangler et studierelevant arbejde? Har du lyst til at udvikle din sygeplejeerfaring og arbejde på fleksible tidspunkter? – så læs videre her. [xxxxx]s..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Serviceafsnittet på Næstved Sygehus søger sommerferieafløsere, til at varetage serviceopgaver som fuldtids ferieafløser i perioden juni-august. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året .
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Vi søger en aut. veterinærsygeplejerske til Evidensia Næstved Dyrehospital til en fast stilling 30-37 timer om ugen uden vagtforpligtigelse.Hvis du er nyuddannet, så planlægger vi et passende opl..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Læge søges til organisation/virksomhed i 4700 Næstved
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0