Afdelingslæge med speciale i gastroenterologi og hepatologi til Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Afdelingslæge med speciale i gastroenterologi og hepatologi til Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Ved Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge er en stilling som afdelingslæge i intern medicin: gastroenterologi og hepatologi ledig fra 01.11.23 eller snarest derefter.

Speciallæge med fokus på inflammatorisk tarmsygdom

Vi søger en speciallæge i intern medicin: gastroenterologi og hepatologi som har lyst til at fokusere sin kliniske aktivitet på patienter med inflammatorisk tarmsygdom og som sammen med vores øvrige læger i IBD-teamet vil være med til at udvikle IBD området.

Afhængig af din profil og kvalifikationer vil vi tilbyde at sammensætte stillingen så den passer til dig og os. Det kan være at du ønsker fagligt lederskab, forskningsmuligheder eller andre udviklingsmuligheder som passer ind i vores ønsker om at udvikle behandlingstilbuddet og forløbet for IBD patienterne i en IBD-klinik: Tilbud om mere fleksibilitet, moderne konsultationsformer og et tværfagligt samarbejde som professionelt inddrager patienten i deres behandling og forløb.

De kliniske funktioner vil omfatte ambulatorium og stuegang, fortrinsvis på IBD/tarmsvigt afsnit.

Den gastroenterologiske sektion har højt specialiseret funktion indenfor tarmsvigt og regional funktion indenfor IBD og hepatologi

Deltagelse i ca. 20 skiftet bagvagt.

Du vil blive tilknyttet vores IBD team som består af 6 speciallæger, der overvejende beskæftiger sig med IBD og tarmsvigt.

Om stillingen

Vi tilbyder

  • En stilling med stor mulighed for at præge udviklingen og behandlingen af Region Sjællands IBD patienter
  • Et spændende samarbejde i et kreativt specialeteam
  • Relevant efteruddannelse indenfor specialet
  • En ansættelse på et hospital med gode og tætte samarbejdsrelationer mellem afdelingerne og med en visionær udviklingsprofil – Fremtidens Sjællands Universitets hospital – bla med lægeuddannelse og alle lægelige specialer på samme matrikel
  • Ansættelse på en afdeling, der prioriterer evidensbaseret behandling og forskningsbaseret udvikling samt præ- og postgraduat undervisning højt
  • En ansættelse, hvor tætte tværfaglige samarbejdsrelationer prioriteres
  • En ansættelse, hvor din kreativitet bestemmer dine faglige udviklingsmuligheder

Vi forventer at du

  • Er speciallæge i intern medicin: gastroenterologi & hepatologi
  • Har særlige interesse/kompetencer indenfor inflammatorisk tarm sygdom
  • Har forsknings erfaring og fortsat interesse indenfor området inflammatorisk tarmsygdom
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til gennem samarbejde at opnå fælles resultater
  • Tager ansvar i patientbehandlingen og har øje for de gode patientforløb
  • Har interesse for fagets udvikling og evner at se muligheder fremfor begrænsninger
  • Vil sikre den høje faglige standard i specialets virke på hospitalet
  • Har lyst til at undervise og deltage i den præ- og postgraduate undervisning
  • Er aktiv i afdelingens og fagets udviklingsarbejde og deltager i afdelingens ledelsesarbejde

Medicinsk Afdeling

Medicinsk afdeling er organiseret i en gastroenterologisk/hepatologisk sektion, en endokrinologisk sektion samt en geriatrisk - intern medicinsk sektion.

Afdelingen har tre sengeafsnit. Et afsnit behandler overvejende patienter med IBD og tarmsvigt, et overvejende patienter med leversygdomme og et tredje, der varetager behandlingen af geriatriske. Intern medicinske patienter behandles på alle tre afsnit.

Den gastroenterologiske sektion

Vi har en stærk gastroenterologisk speciallægegruppe med stor kontaktflade og et veletableret samarbejdsnetværk med kolleger såvel lokalt, regionalt som nationalt. På lægesiden består det gastroenterologiske team af 15 speciallæger, herunder en professor og fire ledende overlæger.

Afdelingen har alle regionsfunktionerne indenfor medicinsk gastroenterologi/hepatologi som det er specificeret i den seneste specialeplan. Afdelingen er højtspecialiseret indenfor tarmsvigt i samarbejde med Rigshospitalet, og regionsfunktion indenfor IBD og hepatologi. Desuden har afdelingen en række samarbejdsaftaler omkring patienter tilknyttet Kirurgisk afdelings regionsfunktioner.

Afdelingen har en betydelig specialiseret ambulant aktivitet med omkring 12.000 årlige medicinsk gastroenterologiske/hepatologiske besøg.

Speciallægerne arbejder overvejende i et eller to af tre teams: et IBD –tarmsvigts team, et leverteam og et øvre team.

Den endoskopiske aktivitet foregår i regi af kirurgisk afdeling. De medicinske gastroenterologer udfører gastroskopi, sigmoideoskopi, koloskopi samt avancerede endoskopiske undersøgelser.

Aktuelle udviklingsområder i den gastroenterologiske funktion omfatter foruden IBD området, tarmsvigt, kronisk leversygdom og øvre dyspepsi.

Afdelingen varetager regionsvagten i gastroenterologi & hepatologi for Region Sjællands øvrige hospitaler og som sparringspartner for vagthavende kollegaer i egen afdeling.

Undervisning, uddannelse og forskning
Afdelingen er klassificeret som højt specialiseret enhed (HSE) i videreuddannelsen i intern medicin: gastroenterologi/hepatologi.

Afdelingen deltager i den kliniske uddannelse af medicinstuderende. Medicinsk Afdeling har 8 undervisningslektorater. Til afdelingen er knyttet et lærestolsprofessorat ved Institut for Klinisk Medicin, Københavns Universitet i gastroenterologi og hepatologi.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 30.05.23


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Tirsdag den 30. maj 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4