Overlæger til Anæstesiologisk afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vi søger 1-2 nye overlæger til vores anæstesiafdeling på Nykøbing F. Sygehus

Overlægestilling i anæstesi er ledig til besættelse. Ansættelsen er vagtbærende med ca. 3-4 vagter pr. måned under hensyntagen til præferencer.

Stillingen er med primær tilknytning til Intensiv Afsnit eller operationsgangen.

Vi har to ledige overlægestillinger til Anæstesiafdelingen til besættelse 1. april, 1. maj eller 1. juni 2023

Hvem er vi?

Afdelingen består af et bedøvelsesafsnit, en intensivafdeling og en forskningsenhed. Derudover varetager vi traumelederfunktionen.

Bedøvelse

Vi servicerer og leder en central operationsgang med ortopædkirurgi, abdominalkirurgi samt gynækologi/obstetrik. I forlængelse heraf også et dagkirurgisk afsnit for de samme specialer.

Vi bedøver til MR- og CT-scanning til både børn og voksne og varetager anæstesi til ECT-behandling på Psykiatrisk afsnit i Oringe, Vordingborg.

Vi har fokus på skånsomme og palliative anæstesier med reduceret brug af systemiske anæstetika og stærke analgetika. Vi har derfor en aktiv tilgang til brug af neuroaksiale og ikke mindst UL-vejledte perifere nerveblokader, for at reducere opioidbrug, delir, postoperative smerter, kvalme og ubehag hos vores patienter, især de skrøbelige.

Vi har arbejdet fokuseret gennem LKT-arbejdet under Sundhedsstyrelsen, hvor vi for hoftenære frakturpatienter i løbet af 3 år er gået fra at have den dårligste til en af de bedste overlevelser i Danmark.

Vi har et kursus i regional anæstesi, hvor vi leder et kadavertræningskursus i samarbejde med Københavns Universitet på Panuminstituttet og med klinisk bedside supervision i forlængelse heraf.

I alt planlægger vi med ca. 7000 anæstesier pr. år, og ca. 1000-1100 fødende pr. år. Vi har i samarbejde med pædiatrisk afdeling løbende fokus på at vedligeholde og opdatere vores kompetencer i neonatal resuscitation via kurser og in-house teamtræning.

Intensivafdelingen

Består aktuelt af 6 intensivpladser og intermediærpladser, der er i indfasning og for øjeblikket udgør 2 senge. Der er i alt planlagt 5 intermediære senge og 7 ITA-pladser, som en del af vores overordnede sygehusstrategi om sikker, tilstrækkelig og hurtig intervention til vores akutte patienter.

Forskningsenheden

En stor del af vores forskningsstrategi tager udgangspunkt i strategien om neuroprotektive og skånsomme patientforløb, både perioperativt og i intensivt regi. Vi er en del at konceptet SBI (Safe Brain Initiative) et netværk under ESAIC. Anden forskning relaterer sig til intensiv terapi, regional anæstesi og ECT behandling.

Fremtidige områder

Regionens 2. lægebil skal have base i Nykøbing F., og gerne indgå som en integreret del af anæstesiafdelingen.

Vi vil gerne lave en enhed for patienter med smerter i forbindelse med deres behandlingsforløb på sygehuset, samt til at bistå de palliative enheder med udfordrende smertebehandling, herunder tilbud om længerevarende regional/neuroaksial analgesi.

Uddannelse

Vi prioriterer vores yngre kollegers uddannelse højt, både for studerende og uddannelsessøgende læger. Vi har alle reservelægestillinger besatte, klassificerede som uklassificerede. Vi har fokus på at formidle faglig læring i den kliniske dagligdag og fremme selvstændighed bl.a. ved deltagelse i kvalitetsarbejde, forskning, undervisning, og det organisatoriske.

Sygehuset har et moderne uddannelseslaboratorium til simulationstræning og undervisning.

Speciallægernes uddannelse prioriteres ligeledes højt og der er mulighed for både master- og diplomuddannelse.

Samarbejde

Alle faggrupper er afhængige af hinanden for at tingene lykkes, og vi har et rigtig godt samarbejde faggrupperne imellem. Vi løfter i flok omkring kvalitetsarbejde, arbejdsmiljø, uddannelse, forskning og teamarbejde omkring patienterne.

Sprog

Vi har stor erfaring med at integrere dygtige speciallæger i det danske sundhedsvæsen, herunder indpasse arbejdsliv med en intensiv sprogundervisning betalt af sygehuset. Det er dog en forudsætning, at du kan kommunikere på et relativt flydende engelsk.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har gode kommunikative evner, samarbejdsevner med alle faggrupper og ikke mindst er glad for dit fag og har lyst til at lære fra dig.

Vi forventer også, at:

  • Du er speciallæge, og har lyst til som overlæge at repræsentere og støtte op om en afdeling med fokus på kollegialitet, hjælpsomhed, kvalitet, arbejdsmiljø, forskning, formidling og uddannelse
  • Du vil tilrettelægge og organisere dit interesse- og arbejdsfelt i samarbejde og med hjælp fra dine kolleger og ledelsen
  • Du har lyst til at indgå i et godt uddannelses- og forskningsmiljø med fokus på undervisning i og læring af både technical og non-technical skills
  • Du har interesse for at bidrage med udvikling af afdelingen, inden for dine kompetenceområder
  • Du arbejder proaktivt og patientfokuseret
  • Kan samarbejde på tværs af faggrupper
  • Eventuelt har lyst til at deltage i opstart af regionens 2. lægebil
  • Eventuelt er interesseret i akut/palliativ smertebehandling

Vi tilbyder

  • Ansættelse som speciallæge; overlæge
  • Et fuldt udbygget onboardingprogram med varighed af 6 måneder, med mentorordning
  • Deltagelse i konferencer og anden efteruddannelse
  • Søde og rare kolleger og et godt tværfagligt arbejdsmiljø
  • Fleksibilitet og samarbejdsvillighed i arbejdsplanlægningen
  • Vagter med 2 speciallæger samt 1 yngre læge, aflønnet med 16 timer og vagttillæg
  • Bredt varieret anæstesi/intensiv arbejde eller senere på lægebilen.
  • Understøttelse økonomisk og fagligt af forskningsønsker

Sygehuset tilbyder bustransport fra Vesterport og rigtig gode forhold for overnatning og forplejning døgnet rundt. Du kan læse mere på www.komsydpaa.dk

Ansættelsen er 37 timer og efter overenskomst mellem FAS og regionerne, herunder tillæg for særfunktioner.

Vagten er fra 15-08 (weekend 16-09) bemandet med 2 speciallæger samt 1 forvagt. For overlæger aflønnes med 16 timer samt tilstedeværelsestillæg i.h.t. regionens overenskomst med FAS.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved kontakt til at kontakte Cheflæge Anders Løppenthin Rothe på [email protected] eller på tlf. 56 51 83 95 for yderligere oplysninger

Ansøgning

Sendes med CV via annoncens link. Denne må meget gerne være struktureret omkring erfaringer i forhold til de 7 lægeroller.

Ansøgningsfrist: mandag den 27. februar 2023 og ansættelsessamtaler efter aftale i enten uge 9, 10 og 11.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Mandag den 27. februar 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
27. april 2024 35
26. april 2024 35
25. april 2024 36
24. april 2024 36
23. april 2024 31
22. april 2024 32
21. april 2024 33
20. april 2024 35
19. april 2024 34
18. april 2024 33
17. april 2024 31
16. april 2024 30
15. april 2024 29
14. april 2024 29
13. april 2024 29
12. april 2024 28
11. april 2024 26
10. april 2024 27
9. april 2024 24
8. april 2024 25
7. april 2024 29
6. april 2024 33
5. april 2024 32
4. april 2024 33
3. april 2024 32
2. april 2024 30
1. april 2024 30
31. marts 2024 32
30. marts 2024 33
29. marts 2024 34
28. marts 2024 34