Afdeling for Øjensygdomme på Rigshospitalet søger 1-2 afdelingslæger. Stillingerne er til besættelse snarest muligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Der søges speciallæger i oftalmologi og der efterspørges

  • Speciallæge i oftalmologi
  • Erfaring med medicinsk retina
  • Erfaring og lyst til at arbejde i et andet subspeciale

Den, der ansættes, bliver tilknyttet medicinsk retina teamet og vil arbejde med patienter med medicinske retina sygdomme, herunder AMD. Stillingen kan blive kombineret med arbejde i et andet subspeciale efter nærmere aftale. Afhængigt af erfaringsniveau tilbydes oplæring/videreuddannelse inden for medicinsk retina og eventuelt et andet subspeciale.

Stillingen indebærer deltagelse i afdelingens akutte vagtfunktion.

Afdeling for Øjensygdomme på Rigshospitalet lægger vægt på læring og uddannelse samt på et godt arbejdsmiljø med professionel kommunikation. Det er vigtigt for afdelingen at kombinere højt specialiseret ekspertise med evnen til at skabe helhedsorienterede patientforløb uden unødige barrierer for patienterne. Afdelingen er præget af høj faglighed, god kollegialitet med fokus på forebyggelse af mobning samt tilfredshed med de faglige udfoldelsesmuligheder.

Den, der ansættes, får sin hovedbeskæftigelse på Glostrup matriklen, men skal også gøre tjeneste på de andre matrikler, herunder Hillerød matriklen.

Afdeling for Øjensygdomme på Rigshospitalet er landets største øjenafdeling. Der modtages patienter fra hele Region Hovedstaden samt fra landets øvrige regioner indenfor højt specialiserede funktioner. Øjenafdelingen er opdelt i faglige teams, der dækker alle oftalmologiens subspecialer. Hovedsædet er på Rigshospitalet, hvor også den akutte øjenvagt for hele regionen er placeret.

Afdeling for Øjensygdomme på Rigshospitalet består af Rigshospitalet-Blegdamsvej, Rigshospitalet-Glostrup og Kennedy Centeret. Herudover er der udefunktioner på Bornholms Hospital, Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC), samt på Nordsjællands Hospital i Hillerød (NOHH).

Afdeling for Øjensygdomme på Rigshospitalet varetager al akut oftalmologi for Region Hovedstaden og Grønland. Den er center for regionens kirurgi og de mere komplicerede ydelser.

Afdeling for øjensygdomme på Rigshospitalet er knyttet til Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet med 4 kliniske professorer og 16 eksterne kliniske lektorer samt 5-10 ph.d.-studerende.

Afdeling for Øjensygdomme på Rigshospitalet har en forskningsenhed, forskningsenheden for klinisk øjenfysiologi. Hovedområderne er klinisk øjenfysiologi og patofysiologi samt kontrollerede kliniske undersøgelser.

Afdeling for Øjensygdomme på Rigshospitalet har flere ambulatorier, et sengeafsnit, tre operationsafsnit og et forskningsafsnit. Patienterne er både børn og voksne, i elektive og akutte patientforløb. Der opereres primært for grå stær, nethinde- og glaslegeme sygdomme, aldersforandringer på nethinden og øjenskader.

Der er ca. 360 ansatte i afdeling for øjensygdomme på Rigshospitalet, som har et tæt samarbejde på tværs af faggrupper, afsnit og funktioner og et årligt budget på ca. 270 mio. kr., heraf 130 mio. kr. til lønninger.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Vi er en røgfri arbejdsplads.

Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.

Stillinger i HovedOrtoCenteret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Stillingen er en udvidelse af afdelingens stillingsmasse for speciallæger. Stillingen vil skulle godkendes af Rigshospitalets direktion før endelig besættelse.

Stillingsbeskrivelsen kan rekvireres hos afdelingsledelsessekretær Mathilde Christiansen, 38634727 eller på mail: [email protected]

Yderligere oplysninger kan fås hos ledende overlæge Morten la Cour på mail: [email protected]

Ansøgningsfrist torsdag d. 26. februar 2023

Ansættelsessamtaler afholdes d. 10. marts 2023

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Glostrup
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i København NV

    Vil du være med til at udvikle en ny funktion indenfor vagtplanlægning? Så har du nu muligheden for et job med spændende opgaver, hvor der er plads til at udvikle rapportering vedrørend..
    • Læge
    • København NV
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR KLINISK FARMAKOLOGI, INTERN MEDICIN EL. LIGNENDE TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du .
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at udvikle sundhedsvæsenet i Danmarks største region? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer? Og trives du i et stærkt, sundhedsfagligt miljø, hvor vi unde..
    • Læge
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
29. april 2024 9
28. april 2024 6
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 5
13. april 2024 4
12. april 2024 5
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 8
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 7