Ledelseskonsulent til Medicinsk afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Har du interesse for, og lyst til at arbejde med ledelsesunderstøttende opgaver, hvor du får ansvar for en bred vifte af administrative og praktiske opgaver. Så søger vi en proaktiv og handlekraftig ledelseskonsulent til at understøtte afdelingsledelsen i Medicinsk afdeling.

Du bliver en del af et velfungerende team på otte bestående af to ledelseskonsulenter, en økonomikonsulent, en udskrivningskoordinator, en palliationssygeplejerske, to udviklingssygeplejersker og en sygeplejefaglig forskningsleder, der alle har fokus på samarbejde om afdelingens opgaver, faglighed, kvalitet, udvikling og trivsel. Sammen lykkes vi med ambitionen om at levere pleje og behandling af højeste kvalitet i tæt samarbejde med klinisk praksis.

Dine arbejdsopgaver

Som ledelseskonsulent kommer du til at dække en bred vifte af opgaver i en central rolle, hvor du refererer til afdelingsledelsen og understøtter den samlede ledergruppe i afdelingen som består af oversygeplejersker, ledende overlæger og ledende lægesekretærer. Medicinsk stab er en lille enhed, og du skal derfor være indstillet på at tage del i mange forskellige opgaver, herunder understøtte afdelingsledelsen i store som små opgaver samt indimellem også løse praktiske opgaver. Du får en selvstændig opgaveportefølje med både større og mindre opgaver

Eksempler på arbejdsopgaver er:

Personaleadministration for plejegruppen; Udarbejdelse af lønstillinger, tillæg og ændringer, indkaldelse til og referent ved omsorgssamtaler.

Personaleadministration for personale i medicinsk stab; udarbejdelse af lønindstillinger, tovholder på onboarding, klargøring af nøgler, pc, telefon samt bestilling af diverse adgange til IT-systemer.

Sekretariatsbetjening ved forskellige mødefora, herunder udarbejdelse af dagsordener og referater.

Mødebooking og anden praktisk hjælp, herunder bestilling af lokaler og forplejning.

Administrere rejsebestilling, rejseafregninger, befordringsanmodninger, klagesager m.v.

Facilitere temadage, uddannelsesdage, jubilæer og afskedsreceptioner.

Indkøb af kontorartikler, møbler m.v.

Vagtplanlægning

Din profil

Du ønsker at arbejde tæt sammen med afdelingsledelsen, hvor vi har mange forskellige administrative opgaver, der knytter sig til at understøtte ledergruppen på bedste vis. Du er villig til at bringe dig selv og dine kompetencer i spil løbende.

Flair for administration – Du kan varetage administrative opgaver fx i form af journalisering, personaleadministration og sætter en dyd i at arbejde kvalitetsbevidst og detaljeorienteret.

Habil mødekoordinator og trives med planlægning – Du kan lide at være den, der får møder, kalendere og dagligdagens praktiske opgaver til at gå op i en højere enhed i en travl hverdag. Du har også mod på at planlægge større arrangementer som fx temadage, jubilæer m.v.

Gode skriftlige kompetencer – Du skriver sikkert og korrekt med fornemmelse for sammenhæng og kontekst, når du fx tager referat i forskellige fora. Du formår at forenkle og formidle det komplekse.

Arbejder systematisk og struktureret – Er en evne du får brug for, når du skal planlægge og følge op på forskellige opgaver der fx går på tværs af afdelingen.

Serviceminded og initiativrig – Du har lyst til at være problemknuser og besvare henvendelser fra alle faggrupper, der er afhængige af din hjælp. Samtidig er du ikke bleg for at hjælpe til med stort som småt, der får hverdagen til at fungere.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en uddannelse som lægesekretær eller sundhedsadministrativ koordinator
  • Har erfaring fra sygehusvæsenet eller tilsvarende offentlig organisation
  • Har organisatorisk forståelse og kan manøvrere i en kompleks politisk styret organisation med mange interesser og perspektiver i spil
  • Har stærke relationelle kompetencer og kan samarbejde på tværs og med forskellige faggrupper
  • Trives i en flad organisation, hvor vi har travlt, hjælpes ad og sætter en ære i godt samarbejde på tværs af faggrupper, men hvor stor selvstændighed og evnen til at drive opgaver målrettet og effektivt fra begyndelse til afslutning også er en forventning
  • Er mødestabil og en teamplayer der gerne vil fællesskabet
  • Er bevidst om vigtigheden af diskretion og tavshedspligt ift. samarbejdet med afdelingsledelsen

Vi kan tilbyde:

  • Et job med en central funktion i en stor dynamisk organisation med mange gode kompetente kolleger
  • En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt. Kontaktfladen er stor i forhold til at assistere både afdelingsledelsen og afsnitsledelserne samt have tæt kontakt til administrationen på Sygehuset.
  • Du får en varieret arbejdsdag, hvor opgaver kan være med kort frist, og hvor du hurtigt skal omstille dig i forhold til ændrede planer.
  • Selvstændighed i opgaveløsningen og ansvar for egne arbejdsopgaver
  • Gode udviklingsmuligheder

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst.

Ugentlig arbejdstid 37 timer.

Ansøgningsfrist søndag d. 13.8.

Samtaler afholdes onsdag d.16.8. mellem kl. 8 og 13.

Ansættelsesstart d.1.9. eller snarest derefter.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen, eller har lyst til at komme forbi og hilse på.

Chefsygeplejerske Else Dueled til og med uge 29

[email protected]

Tlf.: 93 56 70 08

Eller din kommende kollega

Ledelseskonsulent Annika Funch Bondehøj fra uge 31

[email protected]

Tlf.: 93 57 42 85


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
30. april 2024 44
29. april 2024 33
28. april 2024 35
27. april 2024 35
26. april 2024 35
25. april 2024 36
24. april 2024 36
23. april 2024 31
22. april 2024 32
21. april 2024 33
20. april 2024 35
19. april 2024 34
18. april 2024 33
17. april 2024 31
16. april 2024 30
15. april 2024 29
14. april 2024 29
13. april 2024 29
12. april 2024 28
11. april 2024 26
10. april 2024 27
9. april 2024 24
8. april 2024 25
7. april 2024 29
6. april 2024 33
5. april 2024 32
4. april 2024 33
3. april 2024 32
2. april 2024 30
1. april 2024 30
31. marts 2024 32