Læge med arktisk profil som speciale ved Forsvarets Sanitetskommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du læge/overlæge med et køligt overblik og med en stærk arktisk profil som speciale, og har du lyst til et spændende job ved Forsvarets Sanitetskommando?

Om os

I Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

Vi tilbyder dig udviklende og dynamisk stabstjeneste sammen med gode kolleger i et stærkt tværfagligt miljø med en uformel omgangstone. Stabstjeneste er fundamentet for det operative virke, og binder de forskellige fagområder sammen til at arbejde for et fælles mål og styrke opgaveløsningen. Du indgår i den militærmedicinske udviklingsafdeling under udviklingsdivisionen. Divisionen består derudover af tre afdelinger, der varetager hhv. militærmedicinsk operativ planlægning, sanitetsfaglig studie- og udviklingsvirksomhed og Force Health Protection. Hos os er faglig indsigt, solidt samarbejde, ordentlighed og helhedssyn nøgleelementer for vores fælles løsninger.

Om stillingen

Du er til daglig en del af den militærmedicinske udviklingsafdeling, som udover læger består af to sygeplejesker og en tandlæge.

Militærmedicinsk Udviklingsafdelings opgaver indbefatter blandt andet:
• At rådgive om sanitets-, sundheds- og idrætsmedicinske forhold
• At rådgive om sygeplejefaglige forhold
• At koordinere militærmedicinsk forskning
• Studie-/udviklingsvirksomhed på det sanitets- og sundhedsfaglige område
• At deltage i nationale og internationale mødefora
• Er overordnet ansvarlig for al sanitets- og sundhedsfaglig uddannelse
• At udføre uddannelses- og inspektionsvirksomhed
• Tandlægefaglig udvikling og rådgivning.

Overordnet skal du varetage den militærmedicinske udvikling med fokus på arktiske forhold herunder sikre et sundhedsfagligt fokus ved Arktisk Kommando. Desuden vil du case by case kunne blive inddraget i afdelingens øvrige udviklingsprojekter.

Mere konkret venter følgende udviklingsopgaver på vores kommende ”arktiske” læge:
• Udarbejde plan for fælles øvelsesvirksomhed mellem Arktisk Kommando og Forsvarets Sanitetskommando.
• Udarbejde plan for sanitetsfaglig scenarietræning af forskellige stationer og enheder under Arktisk Kommando.
• Formalisere samarbejdet mellem Forsvarets Sanitetskommando og de grønlandske sundhedsmyndigheder.
• Etablering af Forsvarets Sanitetskommandos sundhedsfaglige rådgivning af hjemlige enheder forud for indsættelse i arktiske områder.
• Udvikle og afholde repeterende årlig uddannelse/rådgivning for stabslægevagtens læger i arktiske forhold.
• Undervise arktiske aktører.
• Medvirke til udvikling af lægefaglig Force Health Protection i Forsvarets Sanitetskommando generelt.
• Medvirke til udvikling af koncept for Forsvarets Sanitetskommandos sundhedsfaglige beredskab generelt.

Om dig

Du er speciallæge og har oparbejdet operativ erfaring med et særligt kendskab til arktiske forhold, og har et godt kendskab til Forsvarets øvrige operative virke.

Du kan formulere dig sikkert i skrift og tale på dansk og engelsk. Du trives i et udviklingsmiljø, hvor du skal medvirke til at foreslå, iværksætte og implementere militærmedicinske udviklingsprojekter.

Du har en professionel og ansvarsbevidst tilgang til opgaverne. Du er initiativrig og formår selvstændigt at igangsætte løsning af opgaverne. Du kan samarbejde på tværs af faggrænser med både civile og militære kolleger samt samarbejdspartnere. Du har erfaring med at virke i en stab, hvor du er villig til at inddrage andres erfaringer og synsvinkler i udviklingen af igangsatte projekter.

Du har haft operativ stabstjeneste, og har erfaring fra en eller flere internationale operationer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en militær stilling i Forsvarets Lægekorps med et ansættelsesområde, der omfatter Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Det daglige tjenestested er ved staben i Forsvarets Sanitetskommando i Brabrand ved Aarhus.

Ansættelsen sker på individuel kontrakt. Lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer og vil som udgangspunkt ligge på omkring 800.000 kr. årligt. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning med et pensionsbidrag på 17,1% af den aftalte løn.

Ansøgere, der i forvejen er ansat på tjenestemandsvilkår i Forsvaret, vil ved stillingsskifte inden for funktionsniveauet kunne bevare denne ansættelsesform i henhold til gældende løn- og ansættelsesvilkår for denne ansættelsesform.

Såfremt der er tale om et højere hovedfunktionsniveau, vil ansættelsen som hovedregel ske på individuel kontrakt. Den enkelte medarbejder kan dog efter Forsvarsministeriets konkrete og individuelle vurdering få mulighed for at bevare tjenestemandsansættelsen i henhold til gældende løn- og ansættelsesvilkår for denne ansættelsesform.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til niveauet hemmeligt og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Du er eller kan erklæres egnet til internationale operationer, kan bestå Forsvarets fysiske basistest, og kan opfylde Forsvarets helbredskriterier for ”Eget uden begrænsninger”.

Kontakt og ansøgning
Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”send ansøgning”. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret, stiles ansøgningen til Dronningen.

Ansøgningsfristen er den 13. august 2023 med henblik på ansættelse pr. 1. oktober 2023, eller efter nærmere aftale. Vi forventer, at holde samtaler i uge 34.

Hvis du går videre i processen, skal du være forberedt på at gennemføre Forsvarets fysiske basistest, helbreds- og tandvurdering og psykologtest-og interview.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Udviklingsdivisionen stabslæge af 1. grad Claus Ol Hansen, via [email protected] eller telefon: 3025 1292. Claus Ol Hansen kan kontaktes i uge 31 og 32.

Chefen for Militærmedicinsk Udviklingsafdeling stabslæge af 2. grad Anne Marie Fenger kan kontaktes i uge 29 og 30 på telefon: 4171 0722.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du meget velkommen til at kontakte HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på telefon: 7281 9182.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Brabrand
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • Læge i Århus N

    Vi søger en afdelingslæge ved Intensiv Øst pr. 1. juni 2024 eller efter aftale.Vi kan tilbyde et intensivt afsnit med store faglige udviklingsmuligheder og mange komplicerede patientforløb. Det for..
    • Læge
    • Århus N
    Få mere info
  • Læge i Århus N

    Til ansættelse som klinisk assistent på Lever-, Mave- og Tarmsygdomme søges en alsidig og ansvarsfuld læge til en 1-årig forskningsstilling fra den 15. maj 2024. Stillingen er en fuldtidsstilling.A..
    • Læge
    • Århus N
    Få mere info
  • Læge i Århus N

    En stilling som speciallæge til fagområdeuddannelse ved Allergi Center AUH, Lungesygdomme, Aarhus Universitetshospital, er ledig til besættelse 1. juli 2024 eller derefter. Stillingen har en samlet..
    • Læge
    • Århus N
    Få mere info
  • Læge i Århus N

    Introduktionsstilling nr. [xxxxx]i-03 er ledig til besættelse ved Øjensygdomme fra den 1. september 2024 til den 31. august 2025.Stillingen er enkeltstillingsklassificeret til øjenspecialet.S..
    • Læge
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0