Speciallæge i patologi, SUH, Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi savner nye kolleger til at gøre en forskel.

- Lige nu især indenfor områderne, lunge, øre-næse-hals, hud og mammapatologi

Er du speciallæge i patologi og vil være med til at gøre en forskel, både for patienterne, dit fagområde og dine kolleger, så vil vi rigtig gerne have en ansøgning fra dig. Vi søger både overlæger og afdelingslæger og vi har gode muligheder for de rette ansøgere.

Vi har lige nu ledige stillinger og søger især kolleger indenfor lunge, øre-næse-hals, hud og mamma, men vi har også mange andre specialer, som det vil være muligt at blive en del af fx gastropatologi, gynækopatologi, hæmatopatologi.

Vi dækker de fleste fagområder i patologi og stort set hele spektret indenfor hvert af disse. Vi arbejder i organområder i mindre teams, hvor nogle af vores speciallæger arbejder i et enkelt team, og andre i flere teams.

To områder er vi godt i gang med at bygge op, det er lunge og øre-næse-hals områderne, så her vil der være gode muligheder for indflydelse på udviklingen og organisering.

Indenfor hud og mamma har vi veletablerede teams, hvor vi har brug for lidt flere kolleger.

Der kan være mulighed for at arbejde med vores øvrige organområder, såfremt der er et særligt ønske.

Vi arbejder med at få alt det gode vi har til fortsat at vokse, herunder generationsskifte, hvilket gør der er fokus på oplæring.

Vi har en travl hverdag med god balance mellem rutinearbejde og spændende faglige udfordringer, og så har vi god stemning. Vi har fokus på vores drift i hverdagen og på at sikre kvalitet og et godt arbejdsflow. Vi har et stort og voksende molekylærteam med mange muligheder. Der er et tæt samarbejde med de kliniske rekvirenter i alle teams, og vi har en solid forskningsbasis med mange forskningsansatte og dertilhørende projekter. Det vil være muligt at indgå i eller initiere egne forskningsprojekter. Har du interesse for ledelse er der gode muligheder for at arbejde med dette og udvikle det yderligere.

Vores teams beskriver sig selv:

ØNH/TMK: ØNH/TMK: Et meget alsidigt subspeciale, hvor man møder et bredt panel af diagnoser, vævstyper og prøvetyper. Her er de sjældne fugle knapt så sjældne. Og det faglige ambitionsniveau er højt. Vi har et rigtig godt samarbejde med regionens klinikere og fagfæller i patologien. Erfaring med subspecialet vil være en fordel, men kvalifikationer som interesse, gå-på-mod og godt humør vægtes også højt.

Lunge: Lunge: Lungekræftforløb er et fokus område i Region Sjælland. Der er rum og mulighed for at blive oplært af såvel speciallæge som cytobioanalytikere og der er udvikling i gang indenfor det molekylærbiologiske område. På klinisk side arbejdes der hårdt på optimering af MDT-konferencerne og der er grobund for videreudvikling af samarbejdet. Så der er højt til loftet og gode muligheder.

Hud: Hud: Et stort og spændende område med en meget bred vifte af både neoplastiske og ikke-neoplastiske læsioner, hvor vi får udfordret systematisk tankegang og klinisk detektivarbejde. Afdelingen får prøver fra både Plastikkirurgisk afdeling (herunder frys og kræftpakkeprøver), fra dermatologisk afdeling (med faglige problemstillinger indenfor det inflammatoriske) og speciallægepraksis samt almen praksis i hele regionen. Molekylærbiologi spiller også en rolle samt andre specialundersøgelser. De kliniske afdelinger er gode at samarbejde med.

Mamma: Mamma: Vi er det næststørste center for brystkræftdiagnostik i Danmark. Mammateamet indgår i et dynamisk og velfungerende samarbejde med de øvrige partnere i den multidisciplinære gruppe med fokus på brystkræft (røntgen, kirurgi, onkologi, genetik). Vi har som de øvrige teams fokus på faglighed og kvalitet. Derudover prioriteres engagement i udvikling og forskning indenfor brystkræftområdet højt, ligesom et godt og ligeværdigt samarbejde er altafgørende for et velfungerende team.

Andre områder i afdelingen er gastropatologi, gynækologi, hæmatologi, bløddelsvæv (godt og blandet fra den almene kirurgi) og urologi.

Kort fortalt vil du komme til en aktiv og fagligt stærk afdeling, hvor der er en rigtig god stemning og mulighed for både rutinearbejde, undervisning/uddannelse, forskning, molekylærbiologi og ledelsesudvikling. Vi vægter fleksibilitet for både afdeling og medarbejdere højt. Der foregår uddannelse af alle faggrupper på afdelingen (læger, bioanalytikere, sekretærer osv.) Deltagelse på kongresser og kurser er nødvendigt for at udvikle og fastholde det faglige niveau og vi har masser af forskning i gang med mulighed for mere.

Vi forventer, at du:

  • vil være med til at gøre en forskel i hverdagen, både for patienterne og for kollegerne
  • er speciallæge i patologi
  • har gode samarbejdsevner både indenfor egen afdeling og tværfagligt
  • er en god kollega med godt humør
  • har interesse for udvikling af patologi både regionalt, lokalt og internationalt
  • tager ansvar for patienterne, afdelingen, kollegerne og faget

Vi ser frem til at høre fra dig.

Fakta om afdelingen:

Geografi: Afdelingen er lokaliseret på to afsnit beliggende i hhv. Roskilde og Næstved. Lægerne arbejder primært i Roskilde. Afdelingen skal indenfor en kort årrække samles på Sjællands Universitetshospital i Køge.

Afdelingen består af ca. 160 medarbejdere, heraf ca. 25 speciallæger, ca. 12 uddannelsessøgende læger og 5 molekylærbiologer, heraf en professor.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Svarfrist:

Seneste ansøgningsfrist er 7. juni. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Faglig bedømmelse af overlæger

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og Sjællands Universitetshospital anvender en vurdering af de 7 lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse.

Som led i hospitalets strategi kan der ved overlægerekruttering være deltagelse af et medlem fra hospitalets patientforum til samtalen.

Faglig bedømmelse af afdelingslæger

Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de 7 lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013 http://sundhedsstyrelsen.dk/publ/Publ2013/05maj/De7laegeroller2udg.pdf

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her: http://sundhedsstyrelsen.dk/da/Nyheder/2013/Det%20danske%20syn%20på%20lægerollerne

Hvis du vil vide mere, bedes du kontakte:

Ledende overlæge: Bettina Filtenborg-Barnkob (24 98 76 59)

Overlæge og uddannelsesansvarlig: Katrine Stenfeldt Bisgaard (47 32 59 84).

Samtaler forventes afholdt løbende med ansættelse snarest derefter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Sjællands Universitetshospital Roskilde leder efter en brystkirurg med passion og lyst til at medudvikle et innovativt fagområde med en klar vision .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    På Børne- og Ungeafdelingen på Slagelse Sygehus har vi en ét-årig uklassificeret stilling til besættelse pr 1. september 2024 eller efter aftale. Om stillingen – hvad vi kan tilbyde dig? G..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Ved Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital (SUH) Køge, er en nyoprettet stilling som overlæge eller afdelingslæge i intern medicin: endokrinologi til besættelse per 1. september 2024 el..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
17. juni 2024 14
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 11
31. maj 2024 11
30. maj 2024 11
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 11
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 13
22. maj 2024 13
21. maj 2024 13
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13