Overlæge ved Distriktspsykiatri for ældre ved Psykiatrien Øst i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger en overlæge til DP Ældre

Du vil møde et afsnit i udvikling, mod på opgave, og vi ser frem til at du vil deltage i at præge og sætte rammen for vores ældrepsykiatriske ambulatorium.

Vores ønske er at tilbyde patienterne evidens-baseret behandling af højeste faglig kvalitet, samt, gennem udvikling og forskning, at bidrage til udviklingen af nye patientcentrerede behandlingstilbud.

Du får stor mulighed for at anvende dine specialistkompetencer i forhold til ambulant udredning og behandling af et bredt spektrum af ældrepsykiatriske lidelser.

Jobbet

Du bliver en del af et velfungerende team bestående af Oversygeplejerske og en velfungerende enhed med et godt arbejdsmiljø - stor social kapital og stabile medarbejdere. V ser frem til, at vi bringer dine kompetencer i spil

Det ønsker vi af dig

  • Du er engageret og har bred klinisk erfaring
  • Gode samarbejdsevner
  • Gerne ældrepsykiatrisk erfaring
  • Gerne forskningserfaring
  • Du opfylder sundhedsstyrelsens syv kvalifikationskrav svarende til syv lægeroller
  • Du deler din viden ved at indgå i undervisningen af bl.a. lægestuderende, læger under uddannelse samt uddannelse og supervision af andre faggrupper

Det kan vi tilbyde

  • Et engageret og dedikeret personale med bred klinisk erfaring
  • Et arbejdsmiljø præget af faglighed og godt samarbejde
  • Gode muligheder for efteruddannelse og forskning
  • Mulighed for nedsat tid
  • Du bliver en del af et godt mono- og tværfaglig fællesskab

Velkommen til Distriktspsykiatri for Ældre i Psykiatrien Øst

Vi tilbyder ambulant udredning af og behandling af ældre fra 70 år og opefter med ældrepsykiatriske lidelser, som depression, bipolare lidelser, angst, psykoser og demens.

Vi ser kun ældre med debuterede ældrepsykiatriske lidelser, da patienter fra alm. psykiatri fortsætter deres forløb der.

Derudover har vi Regionsfunktion i, hukommelsesudredning for pt. med psykiatriske lidelser og et akutteam, hvor vi behandler adfærdsforstyrrelser som følge af demenssygdom.

Distriktspsykiatrierne i Region Sjælland overgik pr. 1. marts 2021 til at arbejde i F-ACT teams. Ældrepsykiatrien i Region Sjælland går foran landets øvrige regioner med at implementere F-ACT.

F-ACT er en hollandsk model for ambulant psykiatrisk behandling og står for ”fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet”. Metoden fokuserer på ”at være der hvor patienten er og ønsker at lykkedes” og med mulighed for fleksibelt at tilpasse behandlingsintensiteten til patientens behov.

Mere om din kommende arbejdsplads

Distriktspsykiatri for ældre er en del af Psykiatrien Øst i Region Sjælland.

Vi har et godt samarbejde med de ældrepsykiatriske døgnafdelinger i Vordingborg og Slagelse, som er vores indlæggelsesafdelinger.

Vi mødes ugl. til videokonferencer, hvor vi drøfter vores fælles patienter og tilstræber sammenhængende patientforløb.

I Psykiatrien Øst er der bla. to distriktspsykiatriske klinikker, en distriktspsykiatri for ældre, to psykiatriske klinikker der behandler ikke-psykotiske tilstande, derudover Klinik for Selvmordsforebyggelse.

Vi har Regionsfunktioner for bl.a. angst, personlighedsforstyrrelse, udviklingsforstyrrelser, skizofreni, andre psykoser og hukommelsesudredning og behandling af adfærdsforstyrrede med demens.

Vi er forskningsaktive bl.a. inden for områderne: Personlighedsforstyrrelser og debuterende psykoser (OPUS) samt Recovery. Forskningen foregår i samarbejde med den Psykiatriske Forskningsenhed.

Vi har fokus på evidens, kvalitetssikring og patientsikkerhed, og behandlingen er baseret på dialog og relationer i intensive behandlingsforløb.

Der er i alt ansat ca. 25 speciallæger i Psykiatrien Øst, og vi gør meget både for den faglige udvikling og på det kollegiale område.

Ved behov for flere oplysninger

Kontakt Cheflæge Nicolas Rescalvo Hansen

Mail: [email protected]

Mobil: 93568534

Eller

Oversygeplejerske Asbjørn A. Andersen

Mail: [email protected]

Mobil: 93568536

Du kan læse mere om Psykiatrien Øst på https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/psykiatrien/om_psykiatrien/organisering/afdelinger/Sider/Psykiatrien-Oest.aspx

Du vil blive ansat efter overenskomst indgået mellem Region Sjælland og FAS.

Vi indhenter straffeattest ved nye ansættelser.

Samtaler forventes afholdt løbende eller hurtigst muligt efter ansøgningsfrist.

Ansøgningen bedes medsendt oplysninger om cpr. nr., bevis for gyldig dansk autorisation samt overlægegodkendelse og CV. Den bør endvidere indeholde oplysninger vedrørende opnåede kompetencer i relation til de syv kvalifikationer som kræver af ansøgere til overlæge stillinger, jfr. Sundhedsstyrelsens vejledning nr. 62 af 25. juli 2005.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Fredag den 19. januar 2024

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7