Afdelingslæge til føtalmedicinsk uddannelsesstilling søges til gynækologi og obstetrik i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vi søger en afdelingslæge til vores speciallægeteam til Gynækologisk obstetrisk afdeling på Slagelse. Stillingen er ledig til besættelse 1.11.2022 eller efter aftale.

Vi søger en læge med føtalmedicinsk interesse og ønske om subspecialisering, evt. med mulig kombination indenfor obstetrik.

Har du mon overvejelser om dit arbejdsliv og om det meningsfulde i det. Vil du bidrage til at udligne ulighed i sundhed sammen med kompetente og erfarne fagfolk. Vi prioriterer trivsel for vores personale højt og tror på at patientsikkerhed er proportionalt med arbejdsmiljøet. Hos os er der plads til et udviklende og bæredygtigt læge liv, hvor vi sammen og fleksibelt prioriterer kerneopgaver og finder tid til læring, udvikling og socialt fællesskab.

Vi ønsker os kolleger der har lyst til at komme med på den udviklingsrejse og faglige udvikling vi er i her i Slagelse. Hos os er der ikke langt fra idé til handling og har du gode idéer lytter vi meget gerne. Vi passer på hinanden både individuelt og i fællesskabet med en god og ærlig tone.

Stillingen indeholder subspecialisering i føtalmedicin, inkl. grundig basal og avanceret oplæring i at scanne, hele den teoretiske uddannelse og ophold på specialafdeling.

Går du i tanker om forandring i dit arbejdsliv, eller er du nyuddannet speciallæge så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver gerne en kop kaffe.

Om vores afdeling:

Selvom vi er en bred afdeling på Vestsjælland har vi en del områder med stor faglig ekspertise og ”Nørde-faktor”. Føtalmedicinen er et af de nørde-områderne. Vores sonografer er virkeligt dygtige og kompetente også udi specialundersøgelser og alle stillinger er besat. Gruppen har stor trivsel og er meget glade for at lære nyt.

Det føtalmedicinske team er meget erfarent og der er et særdeles lærende og trygt miljø. Vi har desuden det nyeste udstyr at scanne med. Vi er meget optagede af udvikling og læring og ingen er bange for at tage fat når der er travlt eller nyde det sociale hvis der er en mere stille periode. Vi taler om kvalitet, deler billeder med hinanden og deltager i forskningsprojekter, kurser og kongresser.

Vores føtalmedicinske enhed dækker Sydsjælland, Vestsjælland samt Lolland-Falster, idet vi tager os af graviditetsscanninger fra Nykøbing Falsters fødeafdeling. Vi udfører føtalmedicinsk udredning for både Nykøbing Falsters og Holbæks optageområde. Derfor har vi brug for ekstra hjælp i temaet.

Populationen er spændende og udfordrende med mennesker fra alle samfundslag, også nogle med svære sociale vilkår. Det kræver gode kommunikations og indfølingsevner og at man har lyst til at udvikle sine personlige sider. Der er udfordringer og masser af læring på alle niveauer ikke mindst indenfor hele den føtalmedicinske palet. Vi har derudover virkelig gode samarbejdsrelationer til vore kolleger på rigshospitalet og vores dygtige neonatologer på vores eget sygehus.

Vi lover at der er hele paletten af føtalmedicinske udredninger og dilemmaer.

Vil du gerne være med til at sætte præg på din egen hverdag og vil du gerne arbejde med et bredt udvalg af blandede føtalmedicinske patienter? Vil du gerne selv have stor indflydelse på din dagligdag og vekslen imellem obstetrik og føtalmedicin, Så har vi brug for dig. Der er mulighed for at tage individuelle hensyn i arbejdstilrettelæggelsen.

Afdelingen varetager årligt 1900 fødsler og vi har, i henhold til sundhedsstyrelsens specialeplan obstetrisk funktion inden for blandt andet GDM, immunisering, epilepsi, monochoriotiske gemelli og prænatal diagnostik. Det regionale familieambulatorium er tilknyttet afdelingen, hvor vi behandler gravide med et forbrug af rusmidler

Indenfor specialet uddanner vi både medicinstuderende, introlæger og kursister og vi uddanner desuden kolleger til almen medicin. Vores uddannelsesteam består af vores ledende uddannelsesansvarlige overlæge og to yngre uddannelseskoordinerende læger samt 3 kliniske lektorer.

Slagelse Sygehus er et stort akuthospital og derfor har vi fokus på akutte tilstande og derfor træner vi med tværfaglig simulation sammen med vore kolleger i anæstesien og pædiatrien.

Vilkår

Du vil indgå i bagvagtsfunktion med tilstedeværelsesvagt, for nuværende 2-delt i hverdagene og som døgnvagt eller delt (efter ønske) i weekender og på helligdage. Ansættelsen sker i henhold til den indgåede overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre læger.

Ansøgningsfristen er d. 14. August 2022 og vi forventer at afholde samtaler fredag d. 19. August, eller derefter under hensyntagen til ansøgers evt. sommerferie.

Hvis du er nysgerrig er du meget velkommen til at besøge os eller ringe og få en uformel snak. Yderligere information fås ved henvendelse til cheflæge Mette Fabricius på e-mail [email protected] eller telefon +45 23 40 82 55.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger speciallæger til at styrke karkirurgien i [xxxxx] Det er vores vision at tilbyde patientnær karkirurgisk behandling og vi arbejder for at kunne tilbyde hele paletten af kar..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2