Overlæge til velfungerende føtalmedicinsk team i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Ved Gynækologisk obstetrisk afdeling på Slagelse Sygehus er der en stilling som Overlæge med funktion i føtalmedicin ledig. Stillingen er ledig til besættelse 01.11. 2022 eller snarest derefter.

I vores afdeling vil vi gerne gøre en forskel for hinanden, vores uddannelseslæger og ikke mindst vores patienter. Det gør vi ved at sætte barren højt fagligt og prioritere uddannelse og arbejdsmiljø. Det gør vi ved at passe på hinanden, både individuelt og i fællesskabet med en god og ærlig tone. Afdelingens størrelse gør at du kan følge dine patienter fra start til slut og de fælles vagter gør at du kan bevare dine kompetencer i varetagelse af både den gynækologiske og obstetriske akutte patient.

Selvom vi er en bred afdeling på Vestsjælland har vi en del områder med stor faglig ekspertise og ”Nørde-faktor”. Føtalmedicinen er et af de områder. Vores sonografer er virkeligt dygtige og kompetente også udi specialundersøgelser og alle stillinger er besat. Gruppen har stor trivsel og er meget glade for at lære nyt.

Det føtalmedicinske team er meget erfarent og der er et særdeles lærende og trygt miljø. Vi har desuden det nyeste udstyr at scanne med. Vi er meget optagede af udvikling og læring og ingen er bange for at tage fat når der er travlt. Vi taler om kvalitet, deler billeder med hinanden og deltager i forskningsprojekter, kurser og kongresser.

Vores føtalmedicinske enhed dækker Sydsjælland, Vestsjælland samt Lolland-Falster, idet vi tager os af graviditetsscanninger fra Nykøbing Falsters fødeafdeling. Vi udfører føtalmedicinsk udredning for både Nykøbing Falsters og Holbæks optageområde. Derfor har vi brug for ekstra hjælp i temaet.

Populationen er spændende og udfordrende med mennesker fra alle samfundslag, også nogle med svære sociale vilkår. Det kræver gode kommunikations og indfølingsevner og at man har lyst til at udvikle sine personlige sider. Der er udfordringer og masser af læring på alle niveauer ikke mindst indenfor hele den føtalmedicinske palet. Vi har derudover virkelig gode samarbejdsrelationer til vore kolleger på rigshospitalet og vores dygtige neonatologer på vores eget sygehus.

Vil du gerne være med til at sætte præg på din egen hverdag og vil du gerne arbejde med et bredt udvalg af blandede føtalmedicinske patienter? Vil du gerne selv have stor indflydelse på din arbejdstilrettelæggelse og vkslen imellem obstetrik og føtalmedicin, Så har vi brug for dig. Der er også mulighed for nedsat tid.

Afdelingen varetager årligt 1900 fødsler og vi har, i henhold til sundhedsstyrelsens specialeplan obstetrisk funktion inden for blandt andet GDM, immunisering, epilepsi, monochoriotiske gemelli og prænatal diagnostik. Det regionale familieambulatorium er tilknyttet afdelingen, hvor vi behandler gravide med et forbrug af rusmidler. Indenfor specialet uddanner vi både medicinstuderende, introlæger og kursister og vi uddanner desuden kolleger til Almen Medicin. Vores uddannelsesteam består af vores uddannelsesansvarlige overlæge og to yngre uddannelseskoordinerende læger samt 3 kliniske lektorer.

Vores gynækologiske sektion er fagligt ledet af en specialeansvarlig overlæge og varetager det meste inden for benign gynækologi, herunder åbne, laparoskopiske og vaginale hysterektomier, mini- og operativ hysteroskopi samt prolapskirurgi. Vi har robotkirurgi med fokus på hysterektomi. Og endelig har vi et velfungerende gynækologisk ambulatorium som udover almindelige konsultationer indeholder både en subakut funktion og et sygeplejestyret abort og behandler ambulatorium.

Hvad forventer vi af dig?

Vi ønsker os mest af alt et menneske med humor og hjerte og lyst til at spille konstruktivt ind i et fagligt miljø der er under kraftig udvikling. Kommer du med særlige kompetencer og interesser fletter vi det ind, så det passer med dine og vores ønsker. Vi er i gang med at udvikle og opbygge et forsknings og uddannelsesmiljø med ph.d stillinger og simulationsudstyr og træning og vi ville blive glade for en person der har lyst til at være med på rejsen. Vi tilbyder efteruddannelse i form af deltagelse i faglige kongresser, kurser og lign. For den rette person er der også mulighed for administrative og ledelsesmæssige opgaver og dertilhørende relevant uddannelse.

Kvalifikationskrav

Du skal være speciallæge i gynækologi og obstetrik. Du skal have erfaring i føtalmedicin og meget gerne subspecialisering eller ekspertuddannelse indenfor området.

Du vil indgå i bagvagtsfunktion med tilstedeværelsesvagt. Ansættelsen sker i henhold til den indgåede overenskomst mellem Danske Regioner og Overlægeforeningen. Den faglige bedømmelse af ansøgeren vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor de syv lægeroller.

Ansøgningsfristen er d. 14. August 2022 og vi forventer at afholde samtaler fredag d. 19. August, eller derefter under hensyntagen til ansøgers evt. sommerferie.

Tøv ikke med at ringe eller komme forbi til en kop kaffe og en rundvisning. Henvendelse til cheflæge Mette Fabricius på e-mail [email protected] eller telefon +45 23 40 82 55


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger speciallæger til at styrke karkirurgien i [xxxxx] Det er vores vision at tilbyde patientnær karkirurgisk behandling og vi arbejder for at kunne tilbyde hele paletten af kar..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2