Afdelingslæge søges til Børne- og Ungeafdelingen på Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Brænder du for at være en del af en afdeling, hvor høj faglighed, uddannelse, forskning samt et trygt og stimulerende arbejdsmiljø udgør fundamentet for, at vi kan levere en god behandling til vores familier? Og har du lyst til at være med på holdet og bidrage til dette? Så er du måske vores nye kollega

Om stillingen – hvad vi kan tilbyde dig
Vi søger en ny afdelingslægekollega fra 1. september 2023 eller snarest muligt. Særligt søger vi en ny kollega med interesse for og gerne erfaring indenfor endokrinologi, diabetes og/eller socialpædiatri. Dog vil vi strække os langt for at stillingen og dine ansvarsområder tilpasses netop dine kvalifikationer og interesseområder, og vi ser positivt på mulighed for efteruddannelse i en fagområde- eller ekspertuddannelse. Du vil blive tilknyttet et eller to af vores tværfaglige teams, hvor vi har regionsfunktion indenfor neonatologi, socialpædiatri og reumatologi. Derudover har vi tværfaglige teams indenfor neuropædiatri, endokrinologi og diabetes, gastroenterologi, nefrologi, astma, allergi og pulmonologi og børnekardiologi. Du bliver en del af vores 10-14 skiftede bagvagtsfunktion med døgnvagter i tilstedeværelse fra vores nyindrettede vagtværelse. Vi lægger vægt på et trygt og fagligt inspirerende arbejdsmiljø og har et ambitiøst fokus på et godt uddannelsesmiljø med undervisnings- og simulationsaktiviteter, som du også vil blive en del af. "Jeg har valgt at blive på børneafdelingen i Slagelse efter min hoveduddannelse, da jeg først og fremmest synes her er et inspirerende og fleksibelt miljø. Desuden har jeg rig mulighed for at udvikle mig indenfor mit fagområde med masser af ledelsesansvar og mulighed for deltagelse i videreuddannende kurser" (afdelingslæge og forskningslektor Ann-Marie Malby Schoos). Vi har et forskningsmiljø i hastig vækst med flere igangværende projekter indenfor flere fagområder. Vi er i gang med at opbygge et nyt forskningsprogram målrettet gravide, børn, unge og familier i sårbare livssituationer i samarbejde med tværfaglige kolleger fra gynækologisk obstetrisk afdeling, Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse samt tværsektorielle samarbejdspartnere. Afdelingen har derudover et mangeårigt forskningssamarbejde med COPSAC med tre ph.d. studerende; et samarbejde som yderligere understøttes af afdelingens forskningslektor.

Vores forventninger til dig

  • Du er speciallæge i pædiatri
  • Du har interesse for og gerne erfaring indenfor et eller flere af afdelingens fagområder. En fagområde- eller ekspertuddannelse ses som en fordel men ikke et krav.
  • Du er engageret og har lyst til at tage medansvar for at skabe en afdeling i trivsel, hvor fagligheden er i top, og hvor der er tryghed og plads til læring og udvikling
  • Du er omgængelig og god til at indgå i et stærkt tværfagligt samarbejde og fællesskab
  • Du er god til at kommunikere med kolleger og familier
  • Du bidrager til et inspirerende og anerkendende arbejdsmiljø, hvor der ikke et langt til et smil eller et grin
  • Du tager aktiv del i et godt uddannelses- og undervisningsmiljø og hvis du er interesseret også i vores forskningsmiljø
  • Har du forskningserfaring eller interesse ser vi det som en styrke men ikke et krav

Om Afdelingen
Du bliver en del af en dedikeret afdeling og lægeteam, hvor vi aktuelt er en cheflæge, 3 ledende overlæger, 3 overlæger (samt en forskningsansvarlig overlæge som aktuelt er i opslag), 5 afdelingslæger, 5 hoveduddannelseslæger i pædiatri og 10 reservelæger (heraf 6 introlæger).

Vi har et sengeafsnit med plads til 18 børn samt et neonatalafsnit med 9 intensive senge til syge nyfødte og for tidligt fødte børn fra graviditetsuge 28+0. Derudover har vi en børneakutmodtagelse med cirka 5000 kontakter om året samt et stort velfungerende ambulatorium med cirka 12.000 kontakter om året. Vi har struktureret fagområdeopdelt supervision af yngre læger i ambulatoriet, som skaber et solidt fundament for gode patientforløb, god uddannelse og et godt arbejdsmiljø.

Vi har tre kliniske lektorer og en forskningslektor, som sammen med afdelingens øvrige læger varetager undervisning og eksamination af medicinstuderende på 12. semester.

Spørger man vores lægeteam, hvad der kendetegner vores afdeling er svaret klart: Høj faglig kvalitet og et stærkt fællesskab, hvor vi kan lide hinanden og hjælper hinanden på kryds og tværs. Har du en god idé, er der heller ikke langt fra tanke til handling hos os.

Vi har et struktureret undervisningsprogram for afdelingens læger og medicinstuderende. En stor del af vores undervisning er baseret på ugentlig tværfaglig simulationstræning af akutte neonatologiske og øvrige pædiatriske tilstande. Derudover har vi fuld skala tværfaglig simulationstræning i både akut neonatologi og pædiatri i samarbejde med anæstesiologisk afdeling, gynækologisk obstetrisk afdeling samt akutafdelingen.

Hvis du har lyst til at se eller høre mere om vores afdeling kan du se en kort præsentation her: [Mød dine kollegaer] og du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon eller komme forbi til en snak og en rundvisning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2023 eller snarest muligt. Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår.

Hvis du vil vide mere
Kontakt cheflæge Louise Lundby Christensen.

Ansøgning
Du bedes sende en motiveret ansøgning samt CV, hvor du i enten ansøgning eller CV forholder dig til de 7 lægeroller. I ansøgningen bedes du specificere dine interesse- og kompetenceområder og eventuelle ønsker til stillingen. Du bedes endvidere vedhæfte speciallægeanerkendelse samt øvrig relevant dokumentation.

Der vil blive indhentet referencer efter nærmere aftale. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Ansættelsessamtaler

Forventes afholdt torsdag den 29. juni


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Søndag den 25. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4