Overlæge med funktion i Gynækologien søges til Gynækologisk Obstetrisk afdeling i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Overlæge i Gynækologi søges til Gynækologisk-Obstetrisk afdeling på Slagelse Sygehus

Vi er på en faglig udviklingsrejse og tilbyder nu et spændende job som overlæge til vores velfungerende gynækologiske speciallægeteam. Stillingen er ledig til besættelse 01.10.2023 eller snarest derefter.

Søg stillingen, hvis du ønsker at være en del af en afdeling, der prioriterer tæt faglig sparring i et miljø der er præget af faglig begejstring og psykologisk sikkerhed. Vi passer på hinanden både individuelt og i fællesskabet med en god og ærlig tone. Hos os er der ikke langt fra idé til handling.

Du vil få ledelsesmæssigt ansvar for:

  • Akutte og indlagte gynækologiske patientforløb i samarbejde med afsnitsledelsen i kirurgisk akutstation H og på Kirurgisk/Gynækologisk sengeafsnit.
  • Organisering af den palliative behandling for de gynækologiske patienter.
  • Det særlige fagområde endometriose - herunder rollen som bindeled til vores højt specialiserede samarbejdspartnere på Rigshospitalet og evt. OUH.
  • Kvalitetssikring og udvikling i gynækologisk ultralyd og supervision samt implementering af nyeste diagnostiske kriterier for speciallæger og kursister

Du kan være med til at præge stillingen i en balance mellem dine interesseområder og afdelingens behov, og du vil indgå i det gynækologiske team og være medansvarlig for den daglige drift indenfor det gynækologiske/obstetriske område. Vi mener, at individuel indflydelse på arbejdsforhold giver arbejdsglæde og sikrer et bæredygtigt arbejdsliv. Vi lægger vægt på det gode samarbejde både mono- og tværfagligt, og afdelingen er stolte af ikke at mangle jordemødre og sygeplejersker, ligesom der er opbakning i det daglige arbejde fra en kompetent sekretærgruppe.

Vi søger en erfaren kollega, der:

  • Er speciallæge i gynækologi og obstetrik
  • Har subspecialisering i benign gynækologi eller er langt i uddannelsen
  • Har erfaring med robot-kirurgi og interesse i at udvikle dette felt
  • Kan sikre en smidig og faglig grundig visitation af gynækologiske patienter i samarbejde med den specialeansvarlig overlæge og sekretærer
  • Har erfaring med og kan drive kvalitetsarbejde herunder monitorering og analyse af de gynækologiske kvalitetsdatabasers indikatorer
  • Har blik for patientsikre overgange i specialiserede forløb og proaktiv tilgang til patientsikkerhed
  • Kan løfte implementeringsopgaver forbundet med nye behandlingstiltag og bidrage til udarbejdelse og revidering af lokale retningslinjer indenfor stillingens ansvarsområder
  • Kan understøtte og bidrage aktivt til det gode uddannelsesmiljø
  • Har gode samarbejdsevner og godt humør.

Om vores afdeling:

Vores gynækologiske sektion er fagligt ledet af en ledende specialeansvarlig overlæge. Vi varetager det meste inden for benign gynækologi, herunder åbne, laparoskopiske, robotassisterede og vaginale hysterektomier, operativ hysteroskopi samt prolapskirurgi. Desuden har vi et velfungerende gynækologisk ambulatorium som udover almindelige konsultationer indeholder både en subakut funktion, et minimal invasivt ambulatorium hvor der foretages conisatio og mini-hysteroskopi samt et sygeplejestyret abort og behandlings-ambulatorium.

Afdelingen varetager årligt ca. 2000 fødsler og vi har obstetrisk funktion inden for gestationel diabetes, immunisering, epilepsi, monochoriotiske gemelli og prænatal diagnostik. Desuden dækker vi hele regionen med vores regionale familieambulatorium, hvor vi følger gravide med et forbrug af rusmidler. Indenfor specialet uddanner vi både medicinstuderende, introlæger og kursister og vi uddanner desuden kolleger til almen medicin. Vores uddannelsesteam består af vores ledende uddannelsesansvarlige overlæge, en yngre uddannelseskoordinerende læge samt 3 kliniske lektorer.

Slagelse Sygehus er et stort akuthospital og derfor har vi fokus på akutte tilstande. Vi prioriterer tværfaglig simulation sammen med vore kolleger i anæstesien og pædiatrien.

Vi er beliggende i smørhullet mellem København og Odense, og med en lille times kørsel fra begge byer når man hertil uden kø kørsel. Parkeringspladsen lige uden for døren er rummelig, og der er også plads til dig.

Vilkår

Du vil indgå i bagvagtsfunktion med tilstedeværelsesvagt, for nuværende 2-delt i hverdagene og som døgnvagt eller delt (efter ønske) i weekender og på helligdage. Ansættelsen sker i henhold til den indgåede overenskomst mellem Danske Regioner og FAS.

Ansøgningsfristen er 6. august 2023. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart derefter.

Du er meget velkommen til at besøge os og få en uformel snak.

Yderligere information fås ved henvendelse til cheflæge Mette Fabricius på e-mail [email protected] telefon +45 23 40 82 55. Eller ledende overlæge, gynækolog Helle Manfeld, telefon: 93 57 66 16 / 58 55 37 22 eller e-mail: [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
1. maj 2024 8
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4