Ledende lægesekretær til Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vi søger en erfaren og dygtig ledende lægesekretær, der vil lede vores dygtige selvstændige sekretariater. Stillingen ønskes besat pr. 1. juli 2023 eller så hurtigt det er muligt.

Som ledende lægesekretær kommer du til at indgå på lige fod i ledelsesgruppen i afdelingen og vil have personaleansvaret for 8 engagerede lægesekretærer samt vores SAK-studerende, socialsygeplejersker og studentermedhjælp. Du vil desuden, i mindre omfang, indgå i afdelingens sekretærstab og dermed bidrage i afdelingens produktion.

Hvem er vi?
Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling består af en arbejdsmedicinsk og en socialmedicinsk enhed i samme hus, med en stab på knap 60 medarbejdere. Afdelingen er tværfagligt sammensat med ca. 25 speciallæger med samfundsmedicinsk, arbejdsmedicinsk, almenmedicinsk eller psykiatrisk baggrund, ca. 10-15 uddannelsessøgende læger indenfor samfundsmedicin og arbejdsmedicin, lægesekretærer, socialfaglig konsulent samt fem psykologer, herunder en neuropsykolog. Holbæk Sygehus’ socialsygeplejersker er tilknyttet afdelingen og har daglig funktion på hele sygehuset samt kontor i nærheden af sengeafdelingerne.

I afdelingen er tilknyttet et professorat i arbejdsmarkedsrettet rehabilitering samt seniorforskere og ph.d.-studerende. Der er desuden tilknyttet en række eksterne konsulenter overvejende med psykiatrisk baggrund.

Specialerne har tæt dagligt samarbejde med fælles lokaler, møder, konferencer og udviklingstiltag. Afdelingen er beliggende på Holbæk Sygehus og har fremskudte ambulatorier i Køge og Nykøbing F. Socialmedicinsk Enhed yder sundhedsfaglig rådgivning (Sundhedskoordinator-funktion) i de kommunale rehabiliteringsteam i kommunerne. I ambulatoriet ses borgere med komplekse problemstillinger til socialmedicinske helbredsvurderinger efter henvisning fra kommunerne. Arbejdsmedicinsk Enhed varetager ambulant klinisk patientudredning og rådgivning af sammenhæng mellem helbred og arbejds- eller miljømæssige eksponeringer, dvs. eksponerings- og årsagsvurdering.

Sekretærstaben

Afdelingens sekretærstab består 8 dygtige lægesekretærer samt til tider SAK-studerende:

  • Et socialmedicinsk sekretariat med 3 lægesekretærer
  • Et arbejdsmedicinsk sekretariat med 3 lægesekretærer
  • Professorsekretær, afdelingsledelsessekretær

Sekretariaterne er husets hjerte, da alle kliniske opgaver går gennem sekretariaterne. Lægesekretærerne varetager de administrative, registreringsmæssige og koordineringsmæssige opgaver, der understøtter det kliniske arbejde og sikrer flowet i det daglige. Sekretariaterne håndterer således henvisninger, bookinger, indkaldelser og andre patientadministrative opgaver i Sundhedsplatformen, Mediconnect og Outlook, inkl. indhente og afsende epikriser, ringe til patienter før aftale, skrivning af dikterede journaler, kodning mv.

Alle sekretærer refererer til den ledende lægesekretær. Ligeledes refererer SAK-studerende og vores studentermedhjælpere til den ledende lægesekretær. Den ledende lægesekretær er derudover personaleleder for Holbæk Sygehus’ socialsygeplejersker, der dog i faglige spørgsmål refererer til cheflægen. Afdelingen ledes af en cheflæge i samarbejde med den øvrige del af ledergruppen, bestående af ledende overlæger i de to specialer, samt den ledende lægesekretær.

Ledende lægesekretær

Som ledende lægesekretær for 8 engagerede lægesekretærer samt de SAK-studerende, har du det daglige personaleansvar - herunder ansvar for MUS-samtaler, ferieplanlægning, fraværsplanlægning og personaleudvikling i lægesekretærgruppen.

Den ledende lægesekretær indgår på lige fod i ledelsesgruppen i afdelingen. I samarbejde med cheflægen, de ledende overlæger, i socialmedicin og arbejdsmedicin, samt afdelingens professor, har den ledende lægesekretær medansvar for den daglige drift og udvikling af den samlede afdeling og har det faglige ansvar for aktivitet, kvalitet og udvikling i lægesekretærgruppen, herunder arbejdstilrettelæggelse, koordinering, prioritering og udvikling af sekretæropgaverne.

Den ledende lægesekretær er et vigtigt bindeled mellem sekretærgruppen, afdelingsledelsen og øvrige samarbejdspartnere. Du vil desuden i mindre omfang indgå i afdelingens sekretærstab og dermed bidrage i afdelingens produktion. Den ledende lægesekretær deltager aktivt ift. faglig og personlig sparring med sygehusets øvrige ledende lægesekretærer og vil efter behov få mulighed for relevant efteruddannelse.

Hvem er du?
Du er en dygtig og erfaren lægesekretær, gerne med ledelseserfaring og relevant uddannelse indenfor ledelse samt en vis administrativ erfaring. Vi søger en person, som kan sætte den faglige retning og understøtte uddannelse, forskning og kvalitetsudvikling samt konstruktivt understøtte et godt arbejdsmiljø, hvor der gives faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Du skal samtidigt have bred erfaring og været stærk fagligt i det lægesekretærfaglige arbejde, herunder gode evner i anvendelse af Sundhedsplatformen.

Vi ønsker, at du som leder:

  • Er tydelig og vil udøve en synlig ledelse og personaleledelse
  • Er positiv, anerkendende, lyttende, tillidsskabende
  • Er fleksibel i opgaveløsning og samarbejde og behersker konstruktiv konfliktløsning
  • Gode organisatoriske og planlægningsmæssige kompetencer
  • Er udviklingsorienteret og kan indgå i afdelingens kvalitetsarbejde
  • Har evner og lyst til samarbejde og formidling, ikke mindst tværfaglig og tværsektorielt.
  • Gode kommunikationsevner, mundtligt som skriftligt
  • Evne til at motivere, engagere og inddrage medarbejderne samt sikre ejerskab
  • Kan understøtte et engagerende og motiverende arbejdsmiljø med psykologisk tryghed
  • Medvirke til at fastholde og rekruttere lægesekretærer

Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde en spændende stilling med ledelse af en dygtig og selvstændig sekretærgruppe med alsidige opgaver, samt mulighed for personlig og ledelsesmæssig udvikling, i tæt samarbejde med afdelingsledelsen og med sparring med sygehusets øvrige ledende lægesekretærer.

Vi kan derudover tilbyde en dejlig arbejdsplads beliggende selvstændigt på Holbæk Sygehus, tæt på Holbæk Station. Vi har et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone og spændende arbejdsopgaver. Vi har tradition for at løfte i flok, støtte hinanden og udvikle os i fællesskab. Vi er bevidste om, hvor vigtig en opgave vi udfører, hvilket gør den meningsfuld og værdiskabende. Vi prioriter uddannelse og forskning højt. Der er endvidere mulighed for karriereudvikling.

Vi har en flot selvstændig bygning med gode kontorfaciliteter, hvor du vil få din eget kontor. Vi har flekstid, så det vil være muligt at tilrettelægge arbejdstider og opgaver fleksibelt. Vi prioriterer, at arbejdet hænger bedst muligt sammen med familie- og fritidsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en vagtfri stilling. Der er mulighed for ansættelse i fuldtids- eller deltidsstilling. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, og de muligheder, som ligger i jobbet, er du velkommen til at kontakte:

  • Cheflæge Ann Lyngberg [email protected]
  • Stillings- og funktionsbeskrivelsen kan rekvireres hos Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling: tlf. 59 48 98 51

Ansøgningen

Ansøgning indsendes via linket på Region Sjælland.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfrist 07.05.23. Ansættelsessamtaler afholdes den 22.05.23


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Holbæk
  • Søndag den 07. maj 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær (vikar) i Køge

    Distriktspsykiatrien i Køge er en del af Psykiatrien Øst i [xxxxx], og vi søger lægesekretær 14 timer om ugen pr. 01.05.24 eller hurtigst muligt derefter. I vikariat til 31.08.2024 .
    • Lægesekretær
    • Køge
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær Hæmatologisk Afdeling søger en ledende lægesekretær til vores fantastiske lægesekretærteam med ansættelse fra den 1. september 2024, da vores ledende lægesekretær Elin er g..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Slagelse

    Hvis du ønsker en uforudsigelig arbejdsdag, som aldrig ligner den foregående og har du lyst til anderledes og unikke funktioner i et team-orienteret fællesskab, så er det NU du skal slå til. Se..
    • Lægesekretær
    • Slagelse
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Vi søger en lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger: Vi søger dig som en ny kollega til et spændende .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
28. april 2024 1
27. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1