Socialrådgiver for socialt udsatte patienter, Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Socialrådgiver for socialt udsatte patienter, Holbæk Sygehus

Vi søger en dygtig, engageret socialrådgiver med interesse for vores mest udsatte medborgere, til en nyoprettet funktion som socialrådgiver for socialt udsatte patienter, i samarbejde med socialsygeplejerskerne på sygehuset. Stillingen er på 22-24 timer og kan evt. kombineres med funktion som socialrådgiver i arbejdsmedicinsk enhed 8 timer pr. uge afhængigt af ansøger.

Om Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling

Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus består af en arbejdsmedicinsk og en socialmedicinsk enhed i samme hus og varetager de arbejds- og socialmedicinske opgaver i Region Sjælland.

Samlet består afdelingen af knap 60 medarbejdere. Den lægelige stab består af ca. 25 speciallæger med samfundsmedicinsk, arbejdsmedicinsk, almenmedicinsk eller psykiatrisk baggrund samt ca. 10-15 uddannelsessøgende læger indenfor samfundsmedicin og arbejdsmedicin. I afdelingen er desuden lægesekretærer, en socialfaglig konsulent, psykologer, socialsygeplejersker, en professor i arbejdsmarkedsrettet rehabilitering samt seniorforskere og ph.d.-studerende.

Holbæk Sygehus’ socialsygeplejersker og socialrådgiver er tilknyttet den socialmedicinske enhed i Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling og har funktion på hele Holbæk Sygehus samt kontor i nærheden af sengeafdelingerne. Socialrådgiveren vil blive del af socialsygeplejerskernes team, men vil også have fagligt fællesskab og samarbejde med den socialfaglige konsulent i den socialmedicinske enhed.

Socialrådgiver for socialt udsatte

Socialrådgiveren for socialt udsatte vil, sammen med socialsygeplejerskerne, få sin daglige gang på sengeafdelingerne. Socialsygeplejerskerne og socialrådgiveren understøtter alle de kliniske afdelinger i varetagelse af socialt udsatte patienters behov, ved at varetage kontakt og støtte til de socialt udsatte patienter, samt være brobyggere og varetage en koordinerende funktion mellem sygehus, kommune og andre samarbejdspartnere.

Socialrådgiveren skal yde socialfaglig støtte til patienter mhp. at understøtte værdighed, livskvalitet og mestring i eget liv, med fokus på anerkendende kommunikation, relationsdannelse og løsninger tilpasset den enkelte. Socialrådgiveren skal yde socialfaglig sparring og vejledning til sundhedsfaglige medarbejdere vedr. patienter på sygehuset, understøtte samarbejdet med kommunerne, fx ift. støttebehov, bolig mv., samt bidrage til samarbejdet mellem sygehuset og private aktører fx herberger mv. Derudover forventes socialrådgiveren at kunne formidle relevant viden til medarbejdere på sygehuset, fx mundtlige oplæg vedrørende lovgivning og socialområdet.

Socialsygeplejerskerne understøtter derudover det sundhedsfaglige personale fx faglig vejledning og assistance til personalet, der er ansvarlig for patientforløbet, finde løsninger samt vejlede ved abstinensbehandling/medicinering af misbrugere.

Arbejdsmedicinsk Enhed

Arbejdsmedicinsk Enhed varetager ambulant klinisk patientudredning og rådgivning af sammenhæng mellem helbred og arbejds- eller miljømæssige eksponeringer, dvs. eksponerings- og årsagsvurdering.

Derudover ydes arbejdspladsnær rådgivning om fremtidig tilknytning til arbejdsmarkedet samt bidrages ift. forebyggelse af arbejdsmiljøproblemer, arbejdspladsbesøg, forskning, undervisning og formidling.

Hvis ansøger ønsker det, er det muligt at kombinere ovenstående med funktion som socialrådgiver i arbejdsmedicin. Socialrådgiveren skal bidrage med socialfaglig sparring og rådgivning i relation til arbejdsfastholdelse, sygemelding, kontaktforløb i jobcenteret mv. såvel som sparring med læger og psykologer i arbejdsmedicin fx på de arbejdsmedicinske patientkonferencer. Socialrådgiveren vil derudover varetage samtaler med og rådgivning af arbejdsmedicinske patienter - selvstændigt eller i samarbejde med enhedens øvrige personale.

Derudover vil socialrådgiveren i samarbejde med den socialfaglige konsulent i socialmedicin skulle bringe socialfaglig viden i spil, formidle viden fx som mundtlige oplæg og udarbejde skriftlig information, statusnotater og høringssvar. Socialrådgiver vil blive inddraget i at understøtte aktiviteter, kvalitet og udvikling i afdelingen herunder koordinering og udvikling af driftsopgaver, undervisning samt sikring af det gode samarbejde med eksterne samarbejdspartnere fx kommuner og fagforeninger.

Hvem er du?

Vi søger en socialrådgiver, der er dygtig og engageret i at hjælpe vores mest udsatte medborgere og med motivation og evner i, at tænke i brobyggende opgaver. Du skal være anerkendende, tillidsskabende og god til at møde vores patienter med respekt, så du kan bidrage til at skabe større lighed i sundhed for udsatte borgere og understøtte deres værdighed, livskvalitet og mestring i eget liv.

Du er uddannet socialrådgiver og har viden og arbejdserfaring med social- og beskæftigelseslovgivning, rehabilitering af og indsatsmuligheder for udsatte borgere. Du har grundigt kendskab til sagsbehandling og arbejdsgange i kommunerne, kendskab til lovgivningen på sundheds- og psykiatriområdet og socialområdet, samt erfaring med tværfagligt og tværsektorielt samarbejde.

Hvis du også ønsker funktion i arbejdsmedicin, er viden om og arbejdserfaring med arbejdsfastholdelse og arbejdsrettet rehabilitering væsentligt.

Funktionen er nyoprettet og meget selvstændig, så du skal kunne tage selvstændigt ansvar for egen tid, være udviklings- og løsningsorienteret, samt være god til at organisere og prioritere opgaver i dialog med kollegaer. Samtidigt skal du kunne medvirke til at styrke og videreudvikle egen funktion og område samt understøtte uddannelse, forskning og kvalitetsudvikling og anden vidensdeling fx undervisning. Vi forventer, at du har gode kommunikationsevner, mundtligt som skriftligt, og at du kan samarbejde respektfuldt med kollegaer, både internt og eksternt i relation til både medarbejdere, samarbejdspartnere og interessenter.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde en spændende ny funktion med meningsfulde arbejdsopgaver i et velfungerende socialsygeplejersketeam. Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling er en dejlig arbejdsplads beliggende på Holbæk Sygehus, tæt på Holbæk Station. Vi har et godt arbejdsmiljø, med god stemning og en god og uformel omgangstone. Vi har daglig konference, men også løbende kollegial sparring. Vi har tradition for at løfte i flok, støtte hinanden og udvikle os i fællesskab. Vi prioriterer uddannelse og forskning højt.

Det vil være muligt at tilrettelægge dine arbejdstider og opgaver med fleksibilitet, så arbejdet også kan hænge sammen med dit familie- og fritidsliv.

Ansøgningen skal indsendes via linket på www.regionsjaelland.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en vagtfri stilling.

Funktionen som socialrådgiver for socialt udsatte er nyoprettet, ved omprioritering af aktuelle ressourcer. Der er mulighed for ansættelse 22-24 timer pr uge afhængigt af lønniveau. Derudover er der mulighed for funktion som socialrådgiver i arbejdsmedicinsk enhed 8 timer pr uge afhængigt af ansøger.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, og de muligheder, som ligger i jobbet, er du velkommen til at kontakte:

  • Cheflæge Ann Lyngberg [email protected]
  • Socialsygeplejerske Belinda Nielsen [email protected], tlf. 93 56 83 87
  • Stillings- og funktionsbeskrivelsen kan rekvireres hos afdelingsledelsessekretær Annika Helene Christiansen [email protected]
  • Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling: tlf.nr. 59 48 98 52

Ansøgningsfrist d. 07.05.2023

Samtaler d. 26.05.2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Holbæk
  • Søndag den 07. maj 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    Bakkegården i Nykøbing Sj. søger en socialrådgiver, der vil hjælpe os med den daglige sagsbehandling, samarbejdet med kommunerne og kvalificering af vores dokumentation. Er du interesseret i at..
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Holbæk

    Vi søger en erfaren børne- og ungerådgiver til vores børne- eller ungeteam. Med stillingen følger muligheden for at blive en del af vores sociale døgnvagtsteam, da en af vores mangeårige kolleger i..
    • Socialrådgiver
    • Holbæk
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    BaggrundMyndighed og Indgangen er en central del af Center for Handicap og Psykiatri, hvor der for nylig er sat gang i en stor faglig, organisatorisk og økonomisk omstilling. Omstillingen afspejler..
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ringsted

    Har du erfaring med familieplejeområdet? Søger du nye faglige udfordringer? Så er dette spændende job måske noget for dig.Vores ene familieplejekonsulent har valgt at gå på pension, hvorfor vi nu s..
    • Socialrådgiver
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2