IT-undervisere til TEC Digital & EUX

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du passioneret omkring IT og uddannelse? Vil du være en del af et dynamisk team, der er dedikeret til at forme fremtidens IT-talenter? TEC Digital & EUX er i en spændende udvikling og søger nu flere engagerede IT-undervisere til at styrke vores afdeling.

Du bliver en del af EUX

TEC Digital & EUX er blandt Danmarks største udbydere af praktisk IT-uddannelse og vi er kendt for vores tætte samarbejde med branchen. Vi udvider nu vores team for at møde den voksende efterspørgsel på vores uddannelser og for at udnytte vores nye state-of-the-art faciliteter, dedikeret til data- og kommunikationsuddannelser. Vores mål er intet mindre end at tilbyde Danmarks førende IT-uddannelser.

Vores forventninger til dig

Du har en robust uddannelsesmæssig og praktisk baggrund inden for IT, datalogi, eller en lignende disciplin.

Du har erfaring med at undervise eller formidle komplekse emner inden for IT, suppleret med relevant erhvervserfaring. Du er fortrolig med både teori og praktisk anvendelse af viden.

Du har opdateret viden samt praktisk erfaring med de seneste teknologier inden for programmeringssprog og kan demonstrere dygtighed i konfiguration og programmering af embeddede systemer, herunder micro:bit og Arduino.

Du besidder specifik kompetence inden for IoT, datastrukturer, dataindsamling, datahåndtering og databearbejdning.

Du har kompetencer inden for behandling af Big Data og kan anvende denne viden i en uddannelsesmæssig kontekst.

Pædagogiske færdigheder: Du har stærke pædagogiske evner og kan engagere og motivere studerende. Du er i stand til at skabe et miljø, hvor studerende kan lære, eksperimentere og vokse.

Hvad tilbyder vi dig

Hos TEC Digital & EUX finder du mere end en arbejdsplads; du bliver en del af en institution, der sætter rammerne for et dynamisk, nyskabende og sikkert lærings- og arbejdsmiljø. Vores tilgang er baseret på tilgængelighed og samarbejde, hvor alle bidrager til at skabe engagerende og effektive læringsforløb. Vi er stolte af vores evne til at tiltrække, motivere og fastholde talentfulde elever og kursister gennem vores uddannelsesprogrammer.

Som nyansat underviser hos os vil du blive mødt med en varm velkomst og støtte fra et team af erfarne og dedikerede kolleger. Vi forstår vigtigheden af løbende professionel og personlig udvikling, og derfor investerer vi i dig. Du vil få mulighed for at udvide dine pædagogiske færdigheder gennem en diplomuddannelse, som TEC betaler. Dette er en del af vores forpligtelse til at sikre, at vores undervisere er udrustet med de bedste værktøjer og metoder til at levere topkvalitet i undervisningen.

Ved at blive en del af TEC Digital & EUX bliver du en nøgleperson i at forme fremtiden for IT-professionelle og får chancen for at gøre en varig forskel i vores elevers liv og karrierer.

Løn og vilkår

Der er tale om flere fuldtidsstillinger, hvor ansættelse og lønvilkår er i overensstemmelse med gældende overenskomst for erhvervsskolelærere. Derudover er der mulighed for forhandling af løntillæg baseret på kvalifikationer og erfaring i henhold til vores lønpolitik.

Dit primære arbejdssted vil være på TECs moderne afdeling i Ballerup, Telegrafvej 9, hvor du vil blive en del af et engageret og professionelt team.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs af TEC’s lokationer.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere og bidrage til udviklingen af fremtidens IT-talenter? Vi glæder os til at høre fra dig! Send din ansøgning sammen med dit CV og relevante bilag via ansøgerlinket senest den 1. december kl. 9.00.

Vi vurderer ansøgninger og afholder samtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og byde dig velkommen til teamet hos TEC Digital & EUX!

Er du interesseret i at blive en del af vores team og ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Max Mader Sølvsten på telefon 25453326 eller via e-mail [email protected].

Hvis du vil vide mere om TEC?

På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation.

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk og på Job på TEC.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Ballerup
  • Fredag den 01. december 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om skolen. Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    S-klasserne er hele Greve kommunes specialklasserække for børn, der vil profitere af en autismepædagogisk tilgang. Vi ligger fysisk placeret på Arenaskolen - en mindre multikulturel folkeskole i Greve nord, tæt på S-station og strand, hvor faglighed, sundhed og fysiske aktiviteter er væsentlige værdier.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Kunne du tænke dig at arbejde med at inspirere og udfordre unge mennesker? Vil du være med til at udvikle undervisning og rykke vores 10. -klasseselever personligt og fagligt? På [xxxxx]
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 9
29. maj 2024 9
28. maj 2024 9
27. maj 2024 10
26. maj 2024 10
25. maj 2024 10
24. maj 2024 10
23. maj 2024 11
22. maj 2024 14
21. maj 2024 16
20. maj 2024 18
19. maj 2024 18
18. maj 2024 18
17. maj 2024 17
16. maj 2024 16
15. maj 2024 15
14. maj 2024 14
13. maj 2024 13
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 13
7. maj 2024 11
6. maj 2024 8
5. maj 2024 3
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6