Smed søges til faglærerstilling på smedeuddannelsen på TEC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for dit fag, og følger du med i smedebranchens udvikling og fremtidens behov for at være grøn og teknologisk stærk samtidig med at der skal være styr på de traditionelle teknikker? Har du lyst til at koble teoretisk viden sammen med det praktiske arbejde? Kan du forestille dig at skifte jobbet som smed ud med et arbejdsliv, der byder på formidling, relationer og kollegial sparring? Hvis ja, så er det dig, der skal være med til at uddanne den nye generation af smede på TEC.

Velkommen indenfor hos TEC

TEC – Technical Education Copenhagen er en moderne skole, der udvikler og tilbyder uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov.

Smedefaget udvikler sig lynhurtigt, og flere og flere unge vil være smede, og det er helt fantastisk. Det kan vi mærke på TEC, hvor vi har brug for kompetente og kvalificerede faglærere til smedeuddannelsen, hvor vi ser ind i en fremtid, hvor der især vil være fokus på:

  • Grøn omstilling
  • Robotsvejsning og håndtering af robotter og automation i forskellige udgaver
  • CNC laser- og plasmaskærer og generelt CNC styrede maskiner og kantpresser
  • Rustfast stål samt tilhørende overfladebehandling.
  • Certifikatsvejsning

Hvad tilbyder vi dig?

Du bliver en del af et stærkt fagteam med højt til loftet. Vi er 7 undervisere, der alle deler ambitionen om at levere dygtige smede til hele Region Hovedstaden, da vi er Hovedstadens eneste skole, der uddanner smede. Vi uddanner i specialerne klejnsmed, rustfastsmed og svejser.

Du vil få gode muligheder for deltagelse i den løbende udvikling af uddannelsen, og få en systematisk, kollegial sparring af din undervisning – både i opstart og på lang sigt. Derudover vil du få faglig og pædagogisk efteruddannelse i arbejdstiden.

Det er ikke et krav, at du har undervist før. Vi tager godt imod dig og sørger for, at du får en opstartsplan, som er skræddersyet til dig. Du får hjælp og støtte fra erfarne kolleger. Din faglighed og erfaring værdsættes og bringes i spil, så snart du træder ind ad døren. Som en del af din kompetenceudvikling får du også en uddannelse i erhvervsrettet pædagogik på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden.

Hvem er du?

Du er uddannet smed. Du kan optræde med en naturlig autoritet og skabe respekt samtidig med at du er empatisk og rummer forskellighed. Du har erfaring med, eller lyst til at arbejde med smedefagets CAD/CAM og robotteknologier, herunder CNC laser- og plasmaskærer og generelt CNC-styrede maskiner og kantpresser samt CAD-tegninger i Inventor.

Herudover forventer vi, at:

  • Du er en dygtig svejser og har flere svejsecertifikater
  • Du kan formidle faglig undervisning på en levende måde
  • Robotsvejsning og håndtering af robotter og automation i forskellige udgaver
  • Du trives sammen med unge mennesker og har en naturlig interesse i deres udvikling
  • Du er god til at skabe relationer
  • Du kan være en god rollemodel – du har måske også erfaring med vejledning af lærlinge
  • Du trives med at arbejde i team og med en varieret hverdag
  • Du er udviklingsorienteret og trives i et arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling
  • Du er en god kollega og bidrager med smil og godt humør
  • Du er villig til at efteruddanne dig både fagligt og pædagogisk
  • Du er fortrolig med brugen af IT

Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring.

Løn og vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere på tjenestemandslignende vilkår.

Ansættelsen er betinget af, at du består den pædagogiske diplomuddannelse, som TEC betaler for efteransættelsen.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Ballerup, men fra primo 2025 flytter vi til TEC Gladsaxe (Tobaksvejen 19), da uddannelsen flytter ud i helt nyindrettede lokaler. Adressen ligger tæt på offentlig transport og motorvej. På sigt vil letbanen også have stoppested tæt ved skolen. Hvis du er i bil, er der gode parkeringsmuligheder både på skolen og i et nærtliggende parkeringshus, hvor der er gratis parkering.

Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen i overensstemmelse med statens overenskomster. Ligesom der er etableret en række favorable medarbejderaftaler og foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs. TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du overstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest den 4. marts 2024.

Du bedes uploade CV og andre relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning.

Vi opfordrer til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder løbende samtaler i perioden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Maria Veha på 25 45 32 96 eller [email protected].

Hvis du vil vide mere om TEC?

På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation.

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholderelever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk og på Job på TEC.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Ballerup
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en violinlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt fællestimer og herudover vil du skulle varetage 2-3 kompagnon forløb i 0-klasser, på en eller flere af Greve Kommunes folkeskoler. Du bliver en del af en faggruppe, som i forvejen består af 3 undervisere på hhv.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om os. Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Vi mener, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i dette skoleår har vi særligt fokus på fællesskaber og trivsel.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    De to stillinger retter sig mod enten indskoling (1.-4. klasse) eller udskoling (5.-9. kl.). Et skema kan være med fokus på 1. klasse i dansk og timer i andre kompetencefag. Et andet skema kan tage udgangspunkt i naturfagstimer på 8.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Herlev

    Skolen på Herlev hospital er en lille observationsskole med tre lærere og en afdelingsleder. Vi er en del af Center for Socialpædiatri, hvorfra børnene visiteres til undervisning. Skolens observati..
    • Lærer
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 2
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2