Rybners kursus afdeling søger fuldtids ansat underviser i Lean og kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Rybners Kursusafdeling er en dynamisk og professionel institution, dedikeret til at levere kvalitetsuddannelser inden for en bred vifte af fagområder. Vi søger nu en engageret og kompetent underviser til vores Lean og kommunikation kurser internt og eksternt ved vore kunder.

Hvad kan vi tilbyde

Vi tilbyder et spændende job på en aktiv og engageret skole, hvor ingen dage er ens og hvor det enkelte menneske er i centrum. Der er i stillingen gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt.

Vi har udover fantastiske kolleger, der alle vil tage godt imod dig også faciliteter og udstyr i topklasse.

Vi vil endvidere bestræbe os på at anvende dine øvrige kompetencer i det omfang, der er mulighed for dette. Ligesom vi gerne investere i at højne relevante kompetencer i takt med at ønsker og muligheder opstår.

Hvad skal du beskæftige dig med

Med reference til afdelingslederen skal du som underviser på kursusområdet sammen med gode kolleger varetage undervisningen af vores dygtige elever og kursister. Det vil sige undervisning indenfor dit kompetenceområde der dækker Lean og ideelt også kommunikation og konflikthåndtering.

Øvrige opgaver:

  • Planlægning, udvikling og gennemførelse af Lean og kommunikationskurser, herunder Lean kørekort, problemløsningsmodeller, planlægning af processer og forankring af Lean-kultur i produktionen.
  • Tilrettelæggelse af undervisningsmaterialer og ressourcer.
  • Sikre en interaktiv og engagerende undervisningsstil.
  • Evaluering af kursusdeltagernes progression og feedback.
  • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse for at imødekomme kundens behov ved eksterne kurser.
  • Samarbejde med kunder og kursister for at forstå og imødekomme deres specifikke krav.

Hvad forventer vi

Du skal være en dygtig formidler og have lyst til at dele din viden omkring dit fagområde og din viden indenfor elementerne under Lean kørekort, Lean i produktion og administration, værdistrøms analyse og Forankring af Lean kultur.

Du kunne allerede have pædagogisk baggrund indenfor voksenuddannelse, anden undervisning, eller instruktionserfaring evt. udbygget med erfaring indenfor kommunikation og konflikthåndtering.

Du trives med en alsidig hverdag og Kan lide at undervise og arbejde med mennesker. Som person er du hjælpsom, ansvarsbevidst og serviceminded.

Undervisningen foregår på Rybners lokationer eller ved kunder og samarbejdspartnere. Du skal derfor være fleksibel i denne forbindelse og kan forvente en del rejse aktiviteter her i Danmark.

Det kan have betydning hvis du har yderligere kompetencer udover de tidligere nævnte områder, men stadig indenfor vores portefølje af kurser og uddannelse.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af den 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger, Cirkulære om aftale om Løn for lærere ansat på tjenestemandslignende vilkår ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse af 4. maj 2022 samt Cirkulære om aftale om Arbejdstid for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse af 3. maj 2022. Lønnen bliver fastlagt efter principperne for Ny Løn.

Der er en attraktiv pensionsordning tilknyttet jobbet.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige pædagogiske forudsætninger, skal du være indstillet på at erhverve diplomuddannelse i erhvervs pædagogik. Uddannelsen er virksomhedsbetalt og der afsættes arbejdstid til at gennemføre uddannelsen.

Du vil forud for ansættelse elektronisk blive bedt om at give samtykke til, at vi kan indhente straffeattest samt børneattest.

Ansøgning
Hvis du synes, at jobbet lyder spændende, og passer ovennævnte kvalifikationer på dig, kan du søge den ledige stilling ved at klikke på "Søg jobbet" og udfylde skemaet efter den givne anvisning.

På Rybners modtager vi kun elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Vi gør det for at sikre den bedst mulige og mest effektive behandling af ansøgerne. Når du har sendt din ansøgning modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på at denne e-mail og senere e-mails fra Rybners kan være modtaget i din mappe "uønsket post".

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Samtaler afholdes løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Esbjerg N
  • Torsdag den 22. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1