E-læringskonsulenter søges til IT Learning Center på SCIENCE, KU

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Har du lyst til at arbejde med digitale værktøjer og være med til at løfte undervisningen for de studerende på SCIENCE på KU? Så søger vi nu to nye kolleger til vores team.

Dit team og primære opgaver

Du vil blive ansat i SCIENCEs læringsenhed IT Learning Center, hvor vi hjælper underviserne på fakultetet med at bruge digitale værktøjer i undervisningen. Vi vejleder løbende underviserne i god anvendelse af digitale værktøjer og har bl.a. en central opgave med at supportere dem i at bruge universitetets LMS (Canvas/Absalon).

Hos IT Learning Center (ITLC) vil du samtidig være en del af forskellige projekter, både lokalt og på tværs af universitet, hvor vi har et tæt samarbejde med læringskonsulenterne på de andre fakulteter.

Dine kvalifikationer

Vi ansætter to nye kolleger på én gang, så du skal ikke kunne alt selv, men vi håber, at du kan se dig selv i noget af det her, og at du:

  • har erfaring med at undervise og at tilrettelægge workshops, oplæg og/eller vejledningsforløb
  • har viden om og interesse for didaktik
  • har erfaring med undervisningsudvikling på videregående uddannelser
  • er god til at tænke i skriftlig kommunikation – også meget gerne på web
  • kan sætte dig ind i både software og hardware og formidle det pædagogisk videre
  • har teknisk flair
  • har erfaring med KU’s læringsplatform Canvas
  • kan omsætte ideer til praksis og føre dem helt i mål
  • har lyst og evner til at arbejde med forskelligartede projekter i en stor organisation
  • er rigtig god til engelsk og til at formulere dig både mundtligt og skriftligt

Din tilgang

Du kan være nyuddannet eller erfaren, men uanset anciennitet forventer vi, at du er serviceminded og har lyst til at arbejde tæt sammen med både kollegaer og undervisere. Du skal være nysgerrig og initiativrig, da vi er en udviklingsenhed, hvor vi hele tiden arbejder på at forbedre understøttelsen af underviserne.

Din kommende arbejdsplads

Du vil blive en del af IT Learning Centers team på fem e-læringskonsulenter og en medieproduktionsmedarbejder. ITLC er organisatorisk placeret i Ledelsessekretariatet, hvor vi er 13 medarbejdere som en sektion i SCIENCE Uddannelse, hvor der er i alt ca. 100 medarbejdere. Vi tilbyder et rigtig godt arbejdsmiljø og stor mulighed for både personlig og faglig udvikling. Stillingen er på 37 timer om ugen og vi har flekstid. Du vil primært komme til at arbejde sammen med de øvrige medarbejdere inden for området, undervisere, kolleger i SCIENCE Uddannelse og på Institut for Naturfagenes Didaktik og samtidig være i et tæt samarbejde med læringskonsulenterne på de andre fakulteter.

Løn- og ansættelsesvilkår

Hvis du har en akademisk uddannelse vil du - afhængig af kompetencer og erfaring - blive ansat som akademisk medarbejder eller specialkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Hvis du ikke har en akademisk uddannelse vil du blive ansat i henhold til organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Ansøgning og tiltrædelse

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse skal sendes via hjemmesiden http://www.ku.dk/stillinger/tap (tryk på linket "Udfyld ansøgningsformular" nederst i opslaget) senest den 29. januar 2023.

Vi forventer at holde 1.runde-samtaler i 2. og 3. februar og 2. runde i 8. og 9. februar. Tiltrædelse er 1. april 2023.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at henvende dig til sekretariatsleder Allan Birkmose på telefon 35334735 eller mail [email protected].

Om SCIENCE og ITLC

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Derudover kan du på itlc.science.ku.dk læse mere om SCIENCEs arbejde med online og blended learning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg C
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Motiveres du af at arbejde på en almenskole, hvor teamsamarbejdet i både fagteam og årgangsteam er bærende for den fortsatte pædagogiske udvikling, og kan du se dig ind i en skolepolitik og en folk..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Hvis du kan se dig ind i en skolepolitik og en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten til læring og fællesskaber seriøst – skal du søge en af de 2 ledige fuldtids..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0