Vil du være kontorelev i hjertet af den grønne omstilling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København K

Er du nysgerrig og engageret? Og kan du se dig selv samarbejde på tværs af forskellige faggrupper? Miljøministeriet søger pr. 1. september 2023 to læringsparate kontorelever med speciale i offentlig administration til vores departement midt i København. Vi er en arbejdsplads tæt på de politiske beslutninger, med fokus på både faglig og personlig udvikling.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Din arbejdsdag vil bestå af en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. Du vil få opgaver, som du efter grundig oplæring og vejledning, løser selvstændigt, ligesom der vil være opgaver, der løses i tæt samarbejde med dine kolleger i departementet.

Arbejdsopgaverne varierer fra kontor til kontor, men du vil i løbet af din uddannelse fx løse opgaver inden for:

  • HR, rekruttering, arbejdstid, tidsregistrering samt ferie.
  • Styring og fordeling af sager og digital post.
  • Opgaver relateret til IT-drift og opgaver i vores sags- og dokumenthåndteringssystem F2.
  • Diverse ad hoc opgaver.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har afsluttet og bestået enten HG2 eller EUX fra en handelsskole, der giver adgang til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration, eller en gymnasial baggrund (STX, HF, HTX eller HHX), som suppleres med et EUD-forløb. Er du i tvivl, om du opfylder adgangskravene, kan du kontakte din lokale handelsskole for yderligere vejledning.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er god til at formulere dig både skriftlig og mundtligt.
  • Kan tage ansvar for dine opgaver og egen læring.
  • Er hjælpsom og fleksibel ift. at løse forskellige typer af opgaver.
  • Har lyst til at have kontakt med kolleger og ledere fra hele huset samt eksterne samarbejdsrelationer.

Din elevtid i departementet
Naturbevaring, miljøhensyn og grøn omstilling i samfundet er nogle af de centrale opgaver i Miljøministeriet. Vores arbejdsområder i departementet er opdelt i seks strategiske fokusområder: Vision og strategi, Grøn omstilling, Vild natur og biodiversitet, Styring og implementering, Grøn velfærd og Vand og klimatilpasning.

Som kontorelev i departementet får du en bred og alsidig uddannelse, hvor du får et passende ansvar og udfordringer, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du vil undervejs i din elevtid rokere mellem forskellige kontorer fx HR, Sagsstyring og Service og Analyse, Forskning og Digitalisering.

Uddannelsen veksler mellem praktik i departementet og skoleophold på Niels Brock, hvor der også indgår en studierejse til Bruxelles og EU-parlamentet. Derudover vil det være muligt at deltage i relevante interne kurser og e-læring.

Du vil som kontorelev hos os altid være tilknyttet en praktikvejleder, som sikrer, at du får en god introduktion til departementet og oplæring i arbejdsopgaverne. Sammen med din praktikvejleder vil du løbende evaluere på din læring og dit praktikforløb – feedback og erfaringsudveksling er vigtige elementer i dit daglige læringsforløb i Miljøministeriets departement.

Sammen med de andre kontorelever i Miljøministeriet indgår du i det fælles elevnetværk, som mødes 2-4 gange årligt, og udveksler erfaringer på tværs af departementet og de to styrelser Miljøstyrelsen og Naturstyrelsen.

Løn – og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Miljøministeriet er pt. ved at flytte til nye lokaler, men du kan forvente at have tjenestested enten på Vester Voldgade 123 eller Frederiksholms Kanal 26 – begge i København K.

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og vi har flekstid.

Der er tale om en uddannelsesstilling, og du kan derfor ikke forvente at blive ansat, når du har afsluttet din elevuddannelse.

Uddannelsesaftalen indgås fra 1. september 2023 – 31. august 2025.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte elevvejleder Josefine Kristensen på tlf. 21 46 93 81, hvis du vil høre mere om stillingen.

Du kan læse mere om Miljøministeriet på vores hjemmeside.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at trykke på "Søg stillingen" i stillingsopslaget. Dine oplysninger - vedlagt ansøgning, CV, oplysninger om skoleuddannelse, kopi af eksamensbeviser/terminskarakterer samt eventuelle udtalelser - skal være indsendt senest søndag den 29. januar 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 6.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • København K
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent i København K

    Glad • Frisk • Smilende • Udadvendt • Gå-på-modVi søger endnu 1 piccoline/piccolo, som skal tegne firmaets ansigt udadtil i vor reception.Interesse for skibe eller rederibranchen er in..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København

    JobbeskrivelseDrømmer du om en varieret hverdag kombineret med fart over feltet og en masse praktisk læring? 💪 Så søg en elevplads i [xxxxx] og få muligheden for at udvikle dig 🙋 HVAD TILBYDER VI .
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København

    Getinge IT Solutions Aps delivers digital solutions to hospitals that align and optimize workflows at sterile services departments, operating rooms and the patient journey. By supporting and facili..
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info
  • Kontorassistent i København

    Kontorassistent søges til organisation/virksomhed i København
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0