Timelønnet underviser i klassisk ensembleledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Om stillingen

Som timelærer i klassisk ensembleledelse forventes du at kunne varetage hovedfagsundervisning i klassisk ensembleledelse for studerende i Almen Musikpædagogik på både bachelor- og kandidatniveau og hovedfagsundervisning i klassisk ensembleledelse for studerende på kandidatuddannelsen i musikledelse.

Som hovedfagsunderviser er det dit ansvar at sikre at de studerede ved afslutningen af deres uddannelse er kvalificerede til at arbejde kunstnerisk- og pædagogisk med videregående amatører og semi-professionelle ensembler.

Ud over undervisning i direktionsteknik forventes de studerende at opnå færdigheder inden for eksempelvis:

  • Repertoirekendskab
  • Indstuderingsteknik og metoder
  • Partiturlæsning
  • Prøveplanlægning
  • Instrumentkendskab


Udover varetagelsen af hovedfagsundervisning forventes du at spille en aktiv rolle i den daglige tilrettelæggelse af undervisningen herunder at sikre koordinering og samarbejde med eksterne praktikorkestre i københavnsområdet. Vi forventer, at du har en høj grad af ansvarsfølelse, fleksibilitet og tør tage ansvar for selvstændig undervisningsplanlægning inden for studieordningernes rammer.

Som underviser vil du være med til at forme en ny generation af talenter. Du vil varetage undervisning og indgå i et fagligt fællesskab om udviklingen af uddannelserne og deres indhold med de øvrige lærere, faggruppeleder og uddannelsesleder inden for dit fagområde på konservatoriet.

Konservatoriet er en uddannelsesinstitution med et internationalt studiemiljø, hvor det er naturligt, at alle undervisere udover at kunne undervise på dansk, også kan varetage undervisning på engelsk.

Stillingerne omfatter ugentlig undervisning og undervisningsforberedelse i løbet af studieåret samt deltagelse som censor og forberedelse ved egne studerendes eksamener i eksamensperioderne. Censorvirksomhed aflønnes adskilt. For yderligere information om indholdet af undervisningen henvises til studieordningerne, der findes på konservatoriets hjemmeside.

Undervisningsåret starter ultimo august og omfatter 24 skemalagte undervisningsuger samt en række projektuger m.v. Stillingen opslås under forudsætning af det fornødne timegrundlag og vil kunne variere fra studieår til studieår fra 3-7 undervisningstimer, inkl. forberedelse pr. undervisningsuge.

Kvalifikationer

Ansøgere forventes at kunne dokumentere

  • Kunstnerisk uddannelse fra et konservatorium eller fra en anden højere videregående uddannelsesinstitution med ensembleledelse/orkesterdirektion som hovedfag, eller;
  • Betydelig erfaring med ensembleledelse og direktion af forskellige typer ensembler (symfoniorkester, harmoniorkester, brass bands, strygeorkester mv.) – gerne på højt amatørniveau og professionelt niveau.
  • Undervisningserfaring fra et musikkonservatorium eller undervisningserfaring på tilsvarende niveau.
  • Betydeligt kunstnerisk virke som aktivt udøvende dirigent/musikleder.
  • Erfaring i at arbejde med børn og unge i sammenspils- eller orkestersammenhæng.
  • Omfattende viden om og indsigt i pædagogiske metoder og pensum/repertoire inden for fagområdet.
  • Evne og lyst til at udvikle direktionsfaget på DKDM.

Du må også gerne redegøre for din personlige vision og ambition for dette område.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansættelsesprocedure
Der vedlægges ansøgning, cv samt evt. dokumentation for kvalifikationer i form af andet materiale.

Alle ansøgere gennemgår en kvalifikationsbedømmelse ud fra ovenstående kriterier.

Hvis du tidligere har fået foretaget kvalifikationsbedømmelse, bedes du også fremsende denne.

Et bedømmelsesudvalg nedsat af konservatoriets rektor udfører en samlet vurdering af ansøgernes generelle kvalifikationer. En godkendt kvalifikationsbedømmelse er en forudsætning for at kunne blive ansat. En godkendt kvalifikationsbedømmelse er dog ikke en garanti for ansættelse.

Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse skal være konservatoriet i hænde senest onsdag den 17. maj 2023 kl. 12.00. Det skal fremgå af ansøgningen, hvorvidt man i studieåret 2023/2024 forventer fuldtidsansættelse andet sted eller modtager pension fra en stilling i staten.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til uddannelsesleder for musikleder Katja Elkjær-Pedersen på [email protected] eller uddannelsesleder for Almen Musiklærer Anna Marie Bramsen [email protected] eller på telefon 72267226

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning, sats 1. Lønnen pr. undervisningstime (inkl. forberedelse) udgør kr. 655,52 (niveau 1.4.2023). Hertil kommer 12,5 % i feriepenge.

Frigørelsesattest udstedes efter anmodning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg C
  • Onsdag den 17. maj 2023

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Motiveres du af at arbejde på en almenskole, hvor teamsamarbejdet i både fagteam og årgangsteam er bærende for den fortsatte pædagogiske udvikling, og kan du se dig ind i en skolepolitik og en folk..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Hvis du kan se dig ind i en skolepolitik og en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten til læring og fællesskaber seriøst – skal du søge en af de 2 ledige fuldtids..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0